Ερωτικό ωροσκόπιο 30/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Σε έχει πιάσει μια απίστευτη επιμονή αλλά και εγωισμός σήμερα γι' αυτό και δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός/η με το άτομο που σχετίζεσαι ερωτικά και βλέπεις όσα θέλεις εσύ να δεις ή ότι σε βολεύει. Ενδεχομένως να του καταλογίσεις διάφορα που δεν κάνει ενώ βέβαια δε θα ξεχάσεις να αναφέρεις όλα όσα προσφέρεις εσύ που κατά τη δική σου κρίση είναι πολύ περισσότερα. Μήπως όμως δεν είναι έτσι κι απλά σε έχουν πιάσει οι ανάποδές σου;

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, και με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου ίσως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι πολλά από τα προβλήματα της σχέσης σου οφείλονται στην δική σου αλύγιστη στάση και σε κάποιο είδος κολλήματος που δε σ' αφήνει να αντιληφθείς ότι το να είσαι με ένα άτομο δε σημαίνει ότι σου ανήκει κιόλας. Σαφώς κανείς δε λέει να είστε «μπάτε σκύλοι αλέστε» αλλά χρειάζεται να υπάρχει και μια ατομική ελευθερία και χρόνος για να κάνει η κάθε πλευρά τα δικά της πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η εκπέμπεις μια έντονη έλξη στο άλλο φύλο και πρέπει να την εκμεταλλευτείς.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μπορεί να δείχνεις ότι είσαι αλλού ή να έχεις ξεκόψει από τον πολύ κόσμο που σε περιβάλλει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν φροντίζεις να έχεις ενημέρωση και να παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου. Απλά χρειάζεσαι λίγο χρόνο να σκεφτείς απερίσπαστα κι ιδίως να καταλήξεις στο τι θα κάνεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχεις βρει τρόπο να το πλευρίσεις.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις δεν σταματούν να υπάρχουν για σένα αυτή την περίοδο που πέρα από το γεγονός ότι σε κρατάνε σε εγρήγορση και σε αναγκάζουν να μη μένεις αμέτοχος κι απλά να τις παρακολουθείς, σου φέρνουν κι αρκετές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και στο ερωτικό τομέα ίσως μέσω ενός κοινωνικού ανοίγματος. Το παν είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις.


ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα θα αντιληφθείς ότι πρέπει να κινήσεις τα νήματα και να πάρεις πρωτοβουλίες κι όχι να περιμένεις από κάποιον άλλο να το κάνει για σένα γιατί ναι μεν εσύ δεν θα εκτεθείς αλλά τελικά δε θα μείνεις ευχαριστημένος/η. Η ερωτική σου ζωή σίγουρα πάντως χρειάζεται μια αναβάθμιση και είναι στο χέρι σου είτε να κάνεις διάφορες βελτιώσεις ουσίας στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να ρίξεις περισσότερο βάρος στην ποιότητα κατά την ανεύρεση ενός συντρόφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ενδέχεται σήμερα να είσαι κάπως απότομος ή απόλυτος στις απόψεις σου και ακόμα κι αν δεν το θέλεις θα προκαλέσεις έναν εκνευρισμό στο άτομο που είσαι μαζί γιατί θα προσπαθήσεις να το πείσεις για την ορθότητά τους. Χαλάρωσε λίγο και δώσε του με απλό και ήρεμο τρόπο να καταλάβει την οπτική σου και τους λόγους που πιστεύεις ότι έχεις δίκιο και μην του επιτίθεσαι επειδή διαφωνεί.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Όσο και αν προσπαθείς με έμμεσο τρόπο να περάσει το δικό σου, δεν είναι εύκολο ούτε γίνεται πάντα και αυτό σε κάνει να χάνεις την καλή σου διάθεση και να στραβώνεις. Καλό είναι βέβαια να μην αποδέχεσαι ότι σου σερβίρει το ταίρι σου και να διεκδικείς κι εσύ αυτό που επιθυμείς ή θεωρείς ότι χρειάζεσαι περισσότερο στη δεδομένη στιγμή αλλά ίσως θα ήταν προτιμότερο να το κάνεις γνωστό από την αρχή κι όχι να το πας «περιφερειακά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα και με τη Σελήνη ακόμα στον Ταύρο, νιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε τομές ή αλλαγές στη σχέση σου και γενικά στην ερωτική σου ζωή γιατί θεωρείς ότι μόνο έτσι θα ξεκολλήσεις από το σημείο που βρίσκεσαι εδώ και τόσο καιρό και θα λάβει τέλος αυτή η στασιμότητα. Καλό είναι πάντως αν είσαι σε σχέση να συζητήσεις με τον σύντροφό σου τι έχεις κατά νου και να πάρετε αποφάσεις από κοινού κι όχι να του τα παρουσιάσεις ως τετελεσμένο γεγονός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή σήμερα γι' αυτό κι έχεις όρεξη να κάνεις όσα περισσότερα γίνεται και ενδεχομένως να ανέβαλες τον τελευταίο καιρό. Το κακό είναι ότι ενώ θα ξεκινήσεις με πολλά σχέδια και πλάνα, σύντομα θα βαρεθείς και θα φροντίσεις να κλείσεις ό, τι μπορείς κι όπως – όπως να τελειώσεις και να βρεθείς με το έτερο ήμισυ που αυτή τη στιγμή σου φαίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Θέλεις να ξεφύγεις λίγο και να μην κάθεσαι κλεισμένος/η στους τέσσερεις τοίχους γιατί θα αρχίσεις να σκέφτεσαι μια δουλειά ή ένα πρόσωπο που τώρα τελευταία δε λέει να φύγει από το κεφάλι σου και σου δημιουργεί κακοδιαθεσία. Με αυτό το σκεπτικό ίσως δεχτείς μια πρόσκληση από ένα φίλο σου για μια έξοδο που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα κι ίσως ανάμεσα σε αυτά να υπάρξει κάποιο νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Καλό είναι να αλλάξεις μυαλά γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά στο τι κάνουμε, όταν είμαστε ελεύθεροι και τι, όταν είμαστε σε σχέση όσο κι αν δεν θέλεις να το αποδεχτείς. Το ότι εσένα, ας πούμε, μπορεί να σου κολλήσει κάτι στο μυαλό και να σπαταλήσεις ώρες ή και μέρες για να το ερευνήσεις, ξεχνώντας την ύπαρξη του συντρόφου σου δεν είναι πολύ συντροφικό, οπότε λογικό είναι να σου την πει και μάλιστα άσχημα. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως χρειάζεται να κάνεις περισσότερα για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι κάτι πάει στραβά στις αντιλήψεις σου για τα ερωτικά θέματα και πρέπει να αλλάξεις στάση ή νοοτροπία γιατί το να είσαι ερωτευμένος/η με ένα άτομο δε σημαίνει ότι πρέπει να απορροφάσαι πλήρως από το συναίσθημα και να ξεχνάς φίλους, γνωστούς και συγγενείς ή την ζωή που είχες πριν το γνωρίσεις. Στο κάτω-κάτω από όλα αυτά χαρακτηρίζεσαι και αυτά είναι που το τράβηξαν σε σένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved