Ερωτικό ωροσκόπιο 21/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Παρότι και σήμερα είναι αργία εσύ ξυπνάς με φούρια και νιώθεις ότι έχεις σαπίσει από το πολύ καθισιό και κάτι πρέπει να κάνεις. Αναλαμβάνεις λοιπόν δράση είτε κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου είτε αποφασίζεις να ντυθείς, να σενιαριστείς και βγεις έξω για καμιά βόλτα. Πάντως, η μέρα δεν ενδείκνυται για χαλαρές καταστάσεις και επειδή τώρα τελευταία λειτουργείς σαν μαγνήτης όλο και κάτι περίεργο ή παράξενο μπορεί να σου τύχει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τώρα, είτε σε έπιασε βαρυστομαχιά από το χθεσινό φαγοπότι είτε έγινε κάτι από το σύντροφό σου που σε πείραξε και είπες να δώσεις τόπο στην οργή και να μην το συνεχίσεις. Όλα αυτά όμως ίσχυαν χθες γιατί σήμερα σκέψεις και συναισθήματα σε έχουν στην τσίτα και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από κάποια πράγματα που ειπώθηκαν, γι' αυτό το στοματάκι σου θα το ανοίξεις και θα ρίξεις το καρφάκι σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δείχνει γενικά καλή ημέρα η σημερινή να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, να γελάσεις και να περάσεις καλά. Όμως υπάρχει περίπτωση για αλλού να ξεκινήσεις κι αλλού να βρεθείς ή με άλλο άτομο, καθώς μια έκπληξη είναι πολύ πιθανή. Γι' αυτό φρόντισε να κρατήσεις τα προσχήματα και μην αρχίσεις να ρετάρεις γιατί είναι πολύ πιθανό κάτι ή πολύ περισσότερο κάποιος να σε προσγειώσει απότομα.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια τεταμένη ατμόσφαιρα ίσως να κυριαρχήσει σήμερα στο σπίτι σου ή ανάμεσα σε σένα και σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου με αποτέλεσμα να σου βγει ξινή η μέρα. Το να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου επιβάλλεται, ακόμα κι αν σου είναι πολύ δύσκολο, διαφορετικά θα την πληρώσει κι ο σύντροφός σου που ίσως δεν ευθύνεται. Προσπάθησε λοιπόν να το λύσεις με συνοπτικές διαδικασίες κι αν δεις ότι δε γίνεται, κόψε τη συζήτηση.


ΛΕΩΝ

leont

Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα το μυαλό σου ξαναγυρνά στα γνωστά, καθημερινά σου θέματα γιατί πιθανόν να υπάρχει κάτι που σε μπερδεύει ή δεν μπορείς ακόμα να το ξεκαθαρίσεις και έχει κολλήσει το μυαλό σου. Με κόπο θα πείσεις τον εαυτό σου να τα ξεχάσει όλα και να ασχοληθεί με κάτι ας πούμε πιο όμορφο, πιο συναρπαστικό που ίσως σου συνέβη. Αλλά κι αυτό προτιμάς να το αφήσεις στην άκρη γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μια ανησυχία, μια υπερένταση την έχεις σήμερα και ενώ τα φαινόμενα δεν την δικαιολογούν το ένστικτό σου άλλα λέει και σε καλεί να είσαι σε επαγρύπνηση. Ίσως κανονίσεις να βρεθείς οπωσδήποτε με το πρόσωπο που σχετίζεσαι για να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι καλά και να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Σκέψου όμως ότι μπορεί να μεταφέρεις όλο αυτό το κλίμα που υπάρχει μέσα σου και να δημιουργηθεί πρόβλημα από το πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το λήμμα «συμβιβασμός» κάποτε είχε τη φωτογραφία σου στην εγκυκλοπαίδεια αλλά τώρα τελευταία έχει εξαφανιστεί τελείως γιατί νιώθεις ότι δεν παίρνεις αυτά που θέλεις, παρά τις υπεράνθρωπες, κατά τη γνώμη σου, προσπάθειες που καταβάλλεις. Επειδή έχεις αποφασίσει να κάνεις μια νέα αρχή, ίσως τελικά να αφήσεις πίσω σου ένα κομμάτι που δεν μπορείς πλέον να χειριστείς και να αλλάξεις έτσι ξαφνικά σελίδα στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι κρίμα σήμερα να σκέφτεσαι και να αγχώνεσαι για πράγματα που δεν έχεις διαπιστώσει με τα ίδια σου τα μάτια ότι συμβαίνουν. Πλέκεις διάφορα σενάρια και βλέπεις την αρνητική πλευρά ενώ δεν αργείς να πιστέψεις κάτι κακό για ένα πρόσωπο που θέλεις, ακόμα κι αν δεν υπάρχει σοβαρή αιτία. Παίρνεις ένα γεγονός και του δίνεις τη χειρότερη διάσταση. Μετά απορείς γιατί έχεις δυσκολία στις σχέσεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

«Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει» λέει ο λαός και καλά θα κάνεις σήμερα τουλάχιστον να το τηρήσεις γιατί κινδυνεύεις μέσα στον ενθουσιασμό και τη χαρά σου να πέσεις τελείως έξω για τη στάση ή το χαρακτήρα ενός ατόμου που θέλεις και να καταλήξει η όλη υπόθεση σε φιάσκο ολκής. Οφείλεις να ακούσεις με προσοχή τη φωνή μέσα σου κι ενδεχομένως το καμπανάκι προειδοποίησης και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τελικά η ηρεμία σε σένα μια μέρα κρατάει, άντε δύο το πολύ. Πριν προλάβεις να απολαύσεις την αργία σου και τη Σεληνούλα στο ζώδιό σου οι γκρίνιες του συντρόφου σου και οι διαφωνίες πάνω σε ένα θέμα που μπορεί να προκύψει σε ξαναφέρνουν σε ψυχροπολεμικό κλίμα. Ενδεχομένως τα νεύρα σου να μην αντέχουν πολλά-πολλά κι η υπομονή σου να μην είναι αυτή που ήταν αλλά προσπαθήστε τουλάχιστον να μην καταλήξει ο χώρος σας σε εμπόλεμη ζώνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή να αρχίσεις να σκαλίζεις μια υπόθεση και να μάθεις τι κρύβεται από πίσω γιατί, πέρα από την περιέργειά σου, το ένστικτό σου λέει ότι υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να μάθεις. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί, παραμελώντας το έτερο ήμισυ που δε δείχνει να συμμερίζεται το ενδιαφέρον σου αλλά αν έμπαινες στον κόπο να του εξηγούσες ίσως και να άλλαζε γνώμη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το ότι πιστεύεις ότι κάτι γίνεται στο τέλος και όλα φτιάχνουν ως δια μαγείας σήμερα ίσως αποδειχθεί σωτήριο. Η διαίσθησή σου δε σε γελά ποτέ κι οι κεραίες σου ίσως έχουν πιάσει ότι κάτι δεν πάει καλά με το ταίρι σου αλλά το να αρχίσεις τις ερωτήσεις και να τρώγεσαι να μάθεις δεν είναι του στυλ σου. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεχάσεις και να συνεχίσεις σαν να μην υπάρχει. Ό, τι είναι θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved