Ερωτικό ωροσκόπιο 20/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Μόνο δε φτάνει, διπλό περισσεύει είσαι ορισμένες φορές αλλά έτσι δεν ευχαριστιέσαι τίποτα. Σήμερα, μέρα που είναι μετρίασε λίγο τις εγωιστικές σου τάσεις και μην θέλεις ντε και σώνει να είσαι το κέντρο της προσοχής με το να γκρινιάζεις για το ένα ή το άλλο. Πάρε το σύντροφο μια αγκαλιά, πες του έναν όμορφο λόγο και πάνω απ' όλα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη γιορτινή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είσαι στα πολύ καλά σου, σήμερα ίσως γιατί και ο Ήλιος από το ξημέρωμα μπήκε στο ζώδιό σου και συμβαδίζεις με το χαρούμενο κλίμα. Κάτι τα φαγητά, και τα ποτά, κάτι ο καιρός και το ταίρι που λάμπει δίπλα σου, οι συγγενείς και γνωστοί, όλα θα συμβάλλουν στο να σου φτιάξει το κέφι. Το καλό είναι ότι και η αυριανή μέρα προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση και έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα προλάβεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αυτές οι μέρες είναι οικογενειακές, σου λένε όλοι που σημαίνει ελαφρώς ότι σήμερα, θέλεις δε θέλεις, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα θα είσαι ανάμεσα σε γονιούς, θειάδες, κουμπάρους και γενικώς όλο το συγγενολόι. Αυτό σε κάνει να στραβομουτσουνιάζεις αλλά σκέψου ότι θα καθίσεις, θα φας, θα πιεις θα πεις και καμιά χαζομάρα, θα μάθεις και ένα δυο κουτσομπολιά και μετά κατευθείαν στο πρόσωπο για τη δική σου πριβέ... ανάσταση.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, είσαι περισσότερο δοτικός/η και με περισσότερη κατανόηση απ' ότι άλλες φορές ίσως γιατί η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου στον Αιγόκερω και αυτό φαίνεται και από τη στάση ή τις συζητήσεις σου με τον άνθρωπο που σχετίζεσαι. Πέρα του ότι θα θέλεις να περάσει καλά και να μην του λείψει τίποτα ίσως βρεις και το χρόνο να ακούσεις τα παράπονα ή τον προβληματισμό του. Αυτό όμως δε θα σε βαρύνει, αντίθετα θα σε φέρει πιο κοντά του.


ΛΕΩΝ

leont

Κι εκεί που είσαι μέσα στην καλή χαρά με συγγενείς και φίλους και περνάς ζάχαρη, πιθανόν να σε κατακλύσουν σκέψεις και συναισθήματα για ένα πρόσωπο που έχεις αρκετό καιρό να δεις αλλά το νιώθεις κοντά σου και σου λείπει αρκετά. Επειδή όμως δεν θέλεις να χαλαστείς μέρα που είναι, θα βρεις τον τρόπο μέσα σου να αρχίσεις να ξαναπαίρνεις τα πάνω σου κι έτσι το υπόλοιπό της θα είναι καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Για να μη σε πιάσει καμιά κρίση μέρα που είναι και αρχίσεις κατηγόριες και μπηχτές στο σύντροφό σου, βάλε πρώτα το μυαλό σου να δουλέψει γιατί η αλήθεια πολλές φορές νιώθεις την ανάγκη να τα αναλάβεις όλα εσύ γιατί νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και ξέρεις τι σου γίνεται, αφαιρώντας του όμως τις πρωτοβουλίες. Μην ζητήσεις λοιπόν τα ρέστα γιατί δεν έκανε κάτι ή δεν έβαλε ένα χέρι να σε βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μαζί με τον Ιησού ανασταίνεσαι κι εσύ σήμερα γιατί νιώθεις ηρεμία και ακόμα κι αν όλα μέσα σου λένε ότι είναι κάτι το προσωρινό, εσύ θα αρπάξεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις συντροφιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Είναι κατά κάποιο τρόπο η ανταμοιβή σου μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και χρειαζόσουν κάποιες στιγμές ανάπαυλας και ηρεμίας αλλά και να ερωτοτροπήσεις, αν είσαι μόνος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, βαριέσαι και που ζεις οπότε θα επιλέξεις να περάσεις τη μέρα σου κάνοντας τα λιγότερα και τρώγοντας ίσως περισσότερο για να καλύψεις την ανία σου. Ίσως σε σύρουν με το ζόρι σε ένα τραπέζι και ξαφνικά βρεθείς να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που είτε σου είναι αδιάφοροι είτε δεν έχεις τίποτα κοινό. Όμως, αν αφήσεις την κακοδιαθεσία σου στην άκρη, πιθανόν να βρεις ανάμεσά τους κάποιον που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Γενικά, αυτές τις μέρες δεν είσαι και πολύ στα καλά σου, αφού δεν μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις και σήμερα ίσως πιεστείς λίγο παραπάνω να βγάλεις μια υποχρέωση που έχεις σε κάποιους συγγενείς ή γνωστούς. Το «πρέπει» όμως θα κυριαρχήσει μέχρι και το απόγευμα γιατί εσύ δεν είσαι κι από τα άτομα που καταλαβαίνουν από τύπους κι είναι πολύ πιθανό να τα βροντήξεις όλα και να πας στο ταίρι σου για μια νύχτα ερωτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Περιστοιχισμένος/η από άτομα της οικογένειάς σου και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα είσαι σήμερα και είναι πιθανό να ανατρέξεις στην παιδική σου ηλικία ή να σκαλίσεις φωτογραφίες και ενθύμια θαμμένα γιατί θα σε πιάσει η νοσταλγία για τις παλιές καλές μέρες. Η Σελήνη βέβαια στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να το παρακάνεις συναισθηματικά για αυτό ίσως ξεκινήσεις να αυτοσαρκάζεσαι και να κοροϊδεύεις το πώς ήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κόντρα σε όλο το κλίμα εσύ βαράς το ντέφι στο δικό σου ρυθμό και η τάση σου είναι να κάνεις ό, τι σου κατέβει στο κεφάλι, έχοντας πάρει την απόφαση να κλείσεις τα αφτιά στις ενδεχόμενες γκρίνιες του συντρόφου σου ότι θα έπρεπε να είσαι πιο παραδοσιακός/η για να νιώσεις τη μέρα. Η καλύτερη λύση για να αποφύγεις τα πολλά αφού φάτε και πιείτε; Ένας μεσημεριανός υπνάκος και όλα μετά θα στρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μεγάλη ημέρα η σημερινή κι εσύ είσαι μέσα στο κέφι και τη θετική ενέργεια και θες να το μοιράσεις και στους δικούς ανθρώπους. Νιώθεις αναζωογόνηση, φρεσκάδα και ότι σε περιβάλλει αγάπη για αυτό θα περάσεις όμορφα ό, τι κι αν κάνεις με όποιον κι αν είσαι, σύντροφο ή οικογένεια. Ε, αν σε πιάσουν λίγο οι ευαισθησίες σου ή ο υπερβολικός σου ρομαντισμός, πιες ένα ποτηράκι παραπάνω, δε χάλασε κι ο κόσμος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved