Ερωτικό ωροσκόπιο 16/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Με αρκετή φόρα και ενέργεια ξεκινάς τη μέρα σου και διάθεση να κάνεις πράγματα αλλά η ένταση όχι μόνο δεν έχει υποχωρήσει αλλά με την αντίθεση Ερμή-Άρη φαίνεται να ξαναφουντώνει. Δε θες πολύ για να αρπαχτείς με το ταίρι σου γιατί θεωρείς ότι το κάνει επίτηδες ορισμένες φορές να σου σπάει τα νεύρα με την υποτονικότητα ή την έλλειψη πρωτοβουλιών που μπορεί να έχει αλλά μεταξύ μας, άμα του χτυπούσες το ντέφι και χόρευε δεν θα τον ήθελες κι αν πάρει πρωτοβουλία που δε συμφωνείς, θυμώνεις...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μόλις μια μέρα από την Πανσέληνο - Έκλειψη εννοείται πως δεν είσαι στο τσακίρ κέφι αλλά ένα βάρος που ένιωθες να σε πλακώνει σου έφυγε κατά κάποιο τρόπο. Είπες κι εσύ να αρχίσεις να βρίσκεις την άκρη σου και σιγά-σιγά να παίρνεις τα πάνω σου αλλά του συντρόφου σου η περιέργεια να μάθει πως είσαι, τι θα κάνετε μέρες που έρχονται και πότε θα ψωνίσετε σε κάνουν να θέλεις να ξαναμπείς στο καβούκι σου. Σκέψου όμως ότι αν καταπιαστείς με πρακτικά θέματα τέτοιου είδους θα ξεχαστείς κι ίσως νιώσεις πολύ καλύτερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ευτυχώς που ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει αντίθεση με τον Άρη και ναι μεν μπορεί να υπάρξουν διάφορες αψιμαχίες ή λογομαχίες με το έτερο ήμισυ αλλά τουλάχιστον θα κινητοποιηθείς κιόλας να κάνεις κάποια πράγματα και για τη σχέση σου που συνήθως είναι τελευταία στη λίστα σου. Αν πάντως είσαι από τους ελεύθερους, φρόντισε σήμερα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε αρκετό κόσμο γιατί υπάρχει πιθανότητα μιας καλής γνωριμίας.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες είναι γεμάτες ένταση, άλλοτε βουβή που ταρακουνάει το μέσα σου κι άλλοτε εκκωφαντική σαν τη σημερινή που όμως σου δίνει κάποια περιθώρια να ξεσπάσεις. Ίσως πρέπει να την εκμεταλλευτείς και να βγάλεις στην επιφάνεια όσα σε ενοχλούν ή σε δυσαρεστούν από το πρόσωπο που αγαπάς για να μπορέσεις να ανασάνεις με μεγαλύτερη ευκολία. Ναι, ενδεχομένως να δημιουργηθεί μια εκρηκτική κατάσταση προς στιγμήν αλλά αν μπορέσεις να την χειριστείς, τότε και γρήγορα θα λήξει και κέρδος θα έχεις την ανακούφιση.


ΛΕΩΝ

leont

Τα πράγματα δεν πάνε πάντα εκεί που θέλουμε εμείς. Αρκετές φορές ακολουθούν το δικό τους δρόμο και αυτό μπορεί να μας εκνευρίζει και να τα βάζουμε με την τύχη μας αλλά αργότερα ίσως διαπιστώσουμε ότι τελικά χάρη μας έκαναν. Έτσι κι εσύ σήμερα ίσως συνειδητοποιήσεις ότι το άτομο που προσπαθούσες να προσελκύσεις τόσο καιρό και δεν μπορούσες, τελικά δεν έλεγε και πολλά οπότε θα αποφασίσεις να το βγάλεις μια και καλή από τη ζωή σου, συνεχίζοντας την πορεία της αναζήτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι προτιμότερο σήμερα να περάσεις τη μέρα σου με κάποιους φίλους σου και να γελάσεις, να μιλήσεις, να διαφωνήσεις κιόλας μαζί τους, παρά να βρεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν είναι φρέσκια η κατάσταση που πάει κάτι να γίνει και δε σε ξέρει πολύ καλά γιατί σίγουρα εσένα θα σου βγει έντονη διάθεση κριτικής και η αντίδρασή του δε θα είναι η καλύτερη, οπότε τον τσακωμό δεν θα τον γλυτώσεις. Οι τυχεροί της υπόθεσης είναι οι δεσμευμένοι που θα βιώσουν το «θα σου κλείσω το στόμα με χίλια φιλιά».

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είναι ημέρες κατάνυξης και περισυλλογής αλλά σε αφήνουν οι πλανήτες να αδειάσεις το κεφάλι σου από τις αρνητικές σκέψεις και να ηρεμήσεις; Όχι θα απαντήσεις εσύ, αφού ξεπετάγονται διάφορα στο δρόμο σου και σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Εδώ όμως που τα λέμε έχεις γίνει και εσύ πολύ ευέξαπτος/η, ιδίως σήμερα που μια κουβέντα είναι αρκετή για να σε κάνει εκτός εαυτού. Το ζητούμενο όμως είναι να τα βρεις με σένα και να κλείσεις οριστικά κάποια θέματα της σχέσης σου για να μη βρίσκεσαι συνεχώς σε αυτό το σημείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι στο χαρακτήρα σου να θέλεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ώστε να μη σου ξεφεύγει τίποτα κι ενώ σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να το πετύχεις, διαπιστώνεις με λύπη ότι όσο κι αν προσέξεις, κάτι πάντα θα σου ξεφεύγει. Γι' αυτό και σήμερα ίσως εκνευριστείς με τον ερωτικό σου σύντροφο ή βγάλεις σαρκασμό και κακία γιατί ενδεχομένως να σου φανεί ότι καταπατεί τα όριά σου ή δεν δίνει βάση σε κάποια πράγματα που θεωρείς ζωτικής σημασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είσαι άνθρωπος που θέλει να νιώθει ελεύθερος και με άνεση κινήσεων και δεν μπορείς να πιέζεσαι ή να περιορίζεσαι ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Σίγουρα λοιπόν δεν μπορείς να ανεχτείς ένα σύντροφο που κρέμεται από πάνω σου ή πρέπει να του δίνεις κάθε φορά λογαριασμό που πας και τι κάνεις και σήμερα θα το ξεκαθαρίσεις με μάλλον απότομο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια λογομαχία ή διαφωνία με ένα πρόσωπο ίσως γίνει η αφορμή για το ξεκίνημα ενός θερμού ειδυλλίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Περισσότερο για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαήμερου χτυπά η καμπάνα σήμερα για πιθανούς καυγάδες και κόντρες, οπότε αν ανήκεις στο πρώτο μπορείς να χαλαρώσεις λίγο την επαγρύπνηση και να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το Πάσχα, με μέτρο όμως γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Εσύ που έχεις γεννηθεί το δεύτερο και το τρίτο εκμεταλλεύσου την κατάσταση για να αποτινάξεις από πάνω σου κάθε τι που σε παιδεύει ή σε πιέζει και ανέλαβε δράση για να κάνεις κάποιες αλλαγές τόσο στον εαυτό σου όσο και τα ερωτικά σου, ακόμα κι αν έρχονται σε κόντρα με κάποια δικά σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η μέρα περιλαμβάνει πολύ κίνηση και περικλείει πολύ ενέργεια που θα πρέπει να τη διοχετεύσεις ποικιλοτρόπως για να αποφύγεις καυγάδες και έντονες καταστάσεις με το ταίρι σου. Είναι πιθανό σήμερα να νιώσεις ότι μόνιμα σε τρέχει ή έχει απαιτήσεις που εσύ εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις αλλά αντί να εξεγείρεσαι και να αντιδράς, ξεκαθάρισε τα όριά σου ή στύψε το μυαλό σου να βρεις εναλλακτικές ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εκτός τόπου, χρόνου και ίσως εαυτού θα βρεθείς σήμερα καθώς ξαφνικές εντάσεις, θα σε κάνουν να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια με το έτερο ήμισυ και σίγουρα μετά από αυτό, το κατανυκτικό κλίμα της ημέρας δεν θα υπάρχει. Είσαι από τους μόνους όμως που μπορείς να το ρίξεις στην τρέλα με μεγάλη επιτυχία και να παραμείνεις σε αταραξία και με το χαμόγελο στα χείλη, οπότε μην αφεθείς να πάρεις μέρος σε μια διαμάχη που στο κάτω-κάτω θα ξεθυμάνει σύντομα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved