Ερωτικό ωροσκόπιο 15/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Με την σημερινή Πανσέληνο – έκλειψη ίσως νιώσεις πολύ έντονα το «και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος». Το γεγονός ότι «χτυπά» τον τομέα της σχέσης σου και θέτοντας ζητήματα σύμπλευσης καθότι ο εγωισμός υπερτερεί θα σε κάνει να αναλογιστείς για το κατά πόσο τελικά πρέπει να παραμείνεις σε αυτήν. Οι επιθυμίες και οι εσώτερες ανάγκες σου που θα βγουν στην επιφάνεια με ιδιαίτερη ένταση πιθανόν να σου δημιουργήσουν «ιμπεριαλιστικές» τάσεις, αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ψυχολογική επίδραση της συγκεκριμένης Πανσελήνου πάνω σου είναι πολύ μεγάλη και γι' αυτό κι η διάθεσή σου ενδέχεται να συμβαδίζει με το κλίμα των ημερών. Η ανασφάλεια για τα συναισθήματα που τρέφει για σένα το πρόσωπο που είσαι μαζί πιθανόν να ξανακάνει την εμφάνισή της και είτε οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός είτε στη γενικότερη στάση του απέναντί σου ίσως σε κάνει να αναρωτηθείς «μ' αγαπάς ή τσάμπα πίνω;».


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Υπάρχει μια ένταση ή συναισθηματική υπερβολή σήμερα στην ατμόσφαιρα που κατά κάποιο τρόπο σε συμπαρασύρει, χωρίς καν να το καταλάβεις. Η ερωτική σου διάθεση θα αυξάνεται όσο περνάει η μέρα και μαζί της η ανάγκη σου για ικανοποίηση από το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου μάλλον θα κινηθείς με γνώμονα την εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σου που βγαίνουν ορμητικά στην επιφάνεια.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι το τρίτο κατά σειρά ζώδιο της ομάδας του «υψηλού κινδύνου» των παρορμητικών γι' αυτό, πάνω απ' όλα ψυχραιμία. Αν έχεις βέβαια γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η επίδραση της Πανσελήνου-Έκλειψης θα είναι πολύ πιο έντονη πάνω σου υπενθυμίζοντας σου ότι το συναίσθημα που έχεις περί πολλού ορισμένες φορές είναι κακός οδηγός, ιδίως όταν πέφτεις με τα μούτρα και δεν υπολογίζεις, συνέπειες, ευθύνες ή υποχρεώσεις. Κάνε τώρα ό, τι περνάει από το χέρι σου γιατί μετά θα είναι αργά για δάκρυα...


ΛΕΩΝ

leont

Ήδη νιώθεις μέσα σου το κύμα της αγανάκτησης ή της δυσαρέσκειας να σε κυριεύει και παρακαλάς να μην χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μετά δε θα ξέρεις τι να πεις για να δικαιολογηθείς. Έχεις βαρεθεί τα λόγια και τις υποσχέσεις που δεν πραγματοποιούνται από ένα άτομο ενώ αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδεύει ή σε υποτιμά και θέλεις να του τα ψάλλεις ένα χεράκι. Όμως για μια ακόμα φορά θα το παίξεις υπεράνω και απλά θα το αγνοήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση και είναι λογικό αφού η Πανσέληνος αυτή γίνεται σε έναν ευαίσθητο για σένα άξονα που ήδη έχει ταραχτεί από την παρουσία αρκετών πλανητών εκεί. Με το δίκιο σου λοιπόν να θέλεις να διοχετεύσεις κάπου όλη αυτή την πίεση που βιώνεις και ίσως ο πιο εύκολος τρόπος είναι να αρχίσεις τις σπατάλες. Αυτό που θα έπρεπε όμως να λογαριάσεις είναι ότι μάλλον αλλιώς πρέπει να εκτονωθείς για να ηρεμήσεις κι όσο δεν το κάνεις κινδυνεύεις να φαλιρίσεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Πανσέληνος αυτή, που συνοδεύεται κι από σεληνιακή έκλειψη, έρχεται με φόρα να σου κλείσει την πόρτα στην έξοδό σου στις... ερωτικές αγορές, αν πρώτα δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η το ότι μπορείς να σταθείς επάξια για να μην ξαναγυρίσεις στα ίδια. Αν φταις για την κατάσταση στη σχέση σου, πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες, αν όχι, να τις ζητήσεις. Γενναίο ξεκαθάρισμα σου χρειάζεται και όχι πήγαινε-έλα. Βρες πρώτα τι θέλεις από σένα και από τον άλλο άνθρωπο κι ύστερα κάνε τις απαραίτητες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η αλήθεια θα φωτιστεί σήμερα και ίσως σου έρθει σαν ξεγυρισμένη σφαλιάρα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι ίσως δίνεις την εύνοια και την προσοχή σου σε ένα άτομο που δεν αξίζει ενώ ένα άλλο σφάζεται για σένα. Και μόνο το γεγονός ότι μπορεί να ανακαλύψεις ένα ψέμα ή μια απάτη θα σε αναγκάσει να αποτραβηχτείς στον εαυτό σου και να τα βάλεις μαζί του που την πάτησες σαν πρωτάρης. Τι φταίει και θόλωσε η κρίση σου; Αυτό πρέπει να ψάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η σημερινή μέρα δεν έρχεται να σου προσδώσει κάτι καινούριο ή παραπάνω από αυτό που ήδη γνωρίζεις ή κάνεις εδώ και τόσο καιρό. Θα συνεχίσεις να έχεις τρελή ενέργεια, να τσακώνεσαι και να τα ξαναβρίσκεις με το ταίρι σου, να ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες και να ρισκάρεις σε ερωτικές περιπέτειες που όπως αργότερα θα διαπιστώσεις ότι το μέλλον τους ήταν προδιαγεγραμμένο. Πολύ διασκέδαση δεν θα έχει σήμερα λόγω των ημερών αλλά σίγουρα κάτι θα βρεις να κάνεις για να μην είσαι μόνος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με σας συμπληρώνεται η μαγική τετράδα και η Πανσέληνος- έκλειψη αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα λειτουργήσει ως άλλο ξυπνητήρι που θα αρχίσει να χτυπάει σαν τρελό, προκαλώντας σε να ανοίξεις τα μάτια σου αλλά όχι και το στόμα σου. Διατήρησε λοιπόν την ψυχραιμία σου στη σχέση σου γιατί αν ξεσπάσεις τώρα θα αποβεί εναντίον σου. Μην περιμένεις να αναγνωριστεί ακόμα η υπομονή σου αλλά φρόντισε να διαφυλάξεις τον εαυτό σου από πιθανές επικίνδυνες ερωτικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως πας για την έκπληξη σήμερα. Σκέψεις έχεις πολλές, ιδέες ακόμα περισσότερες αλλά όλες είναι άσχετες με τα προσωπικά σου που θεωρείς ότι έχουν μπει κατά κάποιο τρόπο στον αυτόματο. Έλα όμως που δεν συμφωνεί και το έτερο ήμισυ. Σε ενδεχόμενο στρίμωγμά του θα αναγκαστείς να εκφράσεις τη δική σου αλήθεια και τα συναισθήματα που τρέφεις ή θα δείξεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου χωρίς υπεκφυγές.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το συναίσθημα για σένα είναι πηγή ζωής και έμπνευσης και πρέπει να υπάρχει άφθονο γύρω σου, να το προσφέρεις αλλά και να το λαμβάνεις αρκεί να ξέρεις να βάζεις όρια και να μην σε καταπίνει. Με αυτήν την Πανσέληνο πρέπει να είσαι περισσότερο υποψιασμένος/η για τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και να διαχωρίσεις την αγάπη από τη λύπηση. Μη διστάσεις να κόψεις παρτίδες με όποιο άτομο σε ταλαιπωρεί ή τουλάχιστον να το βάλεις σε απόσταση στη ζωή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved