Ερωτικό ωροσκόπιο 11/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Έχεις αποφασίσει σήμερα να οργανωθείς λίγο και να βάλεις πάνω απ' όλα κάποιες προτεραιότητες, γιατί με τους έρωτες και τα πάθη έχεις αφήσει στην άκρη κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και τώρα πρέπει να τα τρέξεις. Όλα καλά με τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου, όμως δεν πείθεσαι. Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι εσύ θα παρατήσεις το κουτάλι; Θα ασχοληθείς λοιπόν με ορισμένα που επείγουν και φτάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ένα άτομο είναι αρκετά σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο και θέλεις να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή γι' αυτό θα οργανώσεις το τέλειο σχέδιο και θα εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, προκειμένου να το προσελκύσεις. Η επιμονή σου έτσι κι αλλιώς είναι παροιμιώδης και με τις συνθήκες που επικρατούν αυξάνεις τις πιθανότητες να τα καταφέρεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η κούραση από την αύξηση κάποιων καθηκόντων ή την ανάληψη εργασιών που πρέπει να γίνουν άμεσα μπορεί προς στιγμή να σε κάνει να βαρυγκομήσεις αλλά επειδή Παρασκευή είναι και δε θες να χαλαστείς, δε θα τα αφήσεις. Μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει αυτή η κατάσταση γιατί από το βράδυ και μετά φαίνεται να τα ξεφορτώνεστε όλα χωρίς τύψεις και ενοχές και θα αφοσιωθείτε στο ταίρι σας.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσα απανωτά περιστατικά έχουν αναστατώσει τη σχέση σου και γι' αυτό σήμερα δεν έχεις καθόλου διάθεση να βάλεις σε κίνδυνο τις ευαίσθητες ισορροπίες που υπάρχουν με το σύντροφό σου και να χαλάσεις τη μέρα σου, ακόμα κι αν τρώγεσαι να του κάνεις κάποια παρατήρηση. Θα προσπαθήσεις να είσαι της συνεννόησης και της ανεκτικότητας ενώ κάποια σχέδια ίσως για τις επόμενες μέρες και το τι θα κάνετε θα πέσουν στο τραπέζι προς συζήτηση.


ΛΕΩΝ

leont

Υπομονή δεν έχεις αυτή την περίοδο και βιάζεσαι χαρακτηριστικά στο να βγάζεις συμπεράσματα ενώ είσαι αρκετά ευερέθιστος/η και αρπάζεσαι με το παραμικρό, αν και τις περισσότερες φορές δεν το δείχνεις. Παρ' όλα αυτά σήμερα θα είσαι πολύ πιο συγκρατημένος/η και με το σκεπτικό ότι είναι αρχή σαββατοκύριακου θα κάνεις ό, τι μπορείς για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να ασχοληθείς με τον έρωτά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από νωρίς το ξημέρωμα νιώθεις καλά αλλά και μια αισιοδοξία ότι αν θέλεις μπορείς σήμερα να καταφέρεις τα πάντα. Ακόμα βέβαια έχεις μακρύ δρόμο να διασχίσεις με τα ερωτικά σου αλλά θεωρείς ότι η σχέση σου είναι σημαντική και έχεις την προθυμία να προσφέρεις στο άνθρωπό σου. Κάτι νέο και με θετικές προοπτικές ίσως προκύψει σε σένα που είσαι μόνος/η, αρκεί να μην κάτσεις να το ψειρίσεις από όλες τις πλευρές και χάσει τη μαγεία του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποια μικρά θέματα με την υγεία σου, ένα κρύωμα είναι πολύ πιθανό να σου χαλάσει όλα τα πλάνα σου για το επερχόμενο σαββατοκύριακο και να σε πάρει από κάτω. Από την άλλη βέβαια ίσως σου κάνει και καλό αυτή η ανάπαυλα γιατί μεν θα μαζευτείς λίγο από τα διάφορα που έχεις καταπιαστεί και αφετέρου δίνεις στον άνθρωπό σου την ευκαιρία να σε περιποιηθεί και να σε κανακέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η ημέρα δεν επιφυλάσσει καμία έκπληξη για σένα, ούτε ευχάριστη ούτε δυσάρεστη αλλά μάλλον θα κυλήσει μονότονα για τα δικά σου δεδομένα. Από το βραδάκι και μετά, αφού ολοκληρώσεις διάφορες υποχρεώσεις σου θα μπορέσεις να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του έρωτά σου. Αν είσαι από τους αδέσμευτους του ζωδίου ένα ραντεβού με άτομο που σε ενδιαφέρει αρκετά είναι στα άμεσα σχέδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι στόχοι σου είναι πολλοί αλλά μετά από διάφορες εξελίξεις ή αλλαγές που δεν είχες σχεδιάσει, σήμερα η αισιοδοξία ότι θα τους καταφέρεις δε σε συντροφεύει. Ίσως γιατί συνήθισες να κινείσαι βάσει τύχης και όχι προγράμματος και βλέπεις ότι σε πολλούς τομείς της ζωής χρειάζονται και τα δύο. Πιθανόν ένα άτομο που έχεις έρθει πολύ κοντά να σου ζητήσει αποδείξεις των συναισθημάτων ή των προθέσεών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το μυαλό σου σήμερα δουλεύει ασταμάτητα αλλά η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της και το μόνο που ίσως θελήσεις είναι να κουρνιάσεις σε μια ζεστή αγκαλιά για χάδια και προστασία. Παρότι είναι Παρασκευή, πολλά έχεις να σκεφτείς και άλλα τόσα να κάνεις και προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά για να μην τρελαθείς. Πάνω απ' όλα όμως νιώθεις έναν εκνευρισμό ή μια δυσαρέσκεια γιατί με τα ερωτικά σου δε βλέπεις φως στο τούνελ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θα φροντίσεις να διατηρήσεις την ανεμελιά σου και την καλή σου διάθεση και να μη χάσετε το χιούμορ σου σήμερα έστω και αν η μέρα είναι ταμένη στην προσφορά και την υπηρεσία. Κατά το βραδάκι θα δεις ότι δεν είναι και πολύ ξενέρωτα τα πράγματα και ίσως αποφασίσεις να προσφέρεις εσύ τον... εαυτό σου στο έτερο ήμισυ ή ταχθείς σε διάφορες ερωτικές υπηρεσίες με αυταπάρνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στην Παρθένο και στον 7ο οίκο σου δε σταματάς να ελπίζεις ότι ακόμα κι αυτά που στους άλλους φαίνονται απίθανα και αγγίζουν τα όρια στου φανταστικού, σε σένα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα γιατί έχεις δυνατή πίστη. Είναι πάντως μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για κάποια θέματα της σχέσης σου που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βελτιωθούν ή να αλλάξουν. Οι ελεύθεροι αποπνέετε κάτι μαγευτικό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved