Ερωτικό ωροσκόπιο 3/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Έχεις προετοιμαστεί από χθες για το τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα. Ο Ήλιος σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν είναι ό, τι καλύτερο, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, αφού για μια ακόμα φορά φέτος σου πνίγει τον αυθορμητισμό ενώ καλείσαι να ξεφορτωθείς συνήθειες, πράγματα αλλά και πρόσωπα που σε ταλαιπωρούν και σου τρώνε χρόνο και ενέργεια. Μην διστάσεις, αν είσαι σε σχέση, να δώσεις τελεσίγραφο, εφόσον είδες ότι με τα λόγια και τις συζητήσεις άκρη δεν έβγαλες. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεχε μη σε παρασύρει ένα πάθος και χάσεις το μπούσουλα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ένα βάρος το έχεις, καθώς νιώθεις ότι οι προσπάθειες που κάνεις για να σταθεροποιήσεις τουλάχιστον κάποια πράγματα στη σχέση σου ή να προσφέρεις σε αυτή πάνε στράφι. Εκτός αυτού ίσως σήμερα αισθανθείς ότι μόνο εσύ δίνεις αγώνα ενώ η άλλη πλευρά δείχνει χαλαρή και άνετη. Κι ενώ τόσο καιρό έκανες υπομονή τώρα η φόρτισή σου είναι αρκετή και σου είναι πολύ δύσκολο να μην ξεσπάσεις και πεις τα πράγματα με το όνομά τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Καλό είναι σήμερα να συγκρατηθείς και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και φτάσει στον πάτο, εξαιτίας ενός ερωτικού πάθους που σε καίει. Επίσης, αν είσαι στο τσακ να υποκύψεις ενώ βρίσκεσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να πάρεις όλες τις προφυλάξεις γιατί θα διαπιστώσεις με πόνο το γνωστό «ο διάβολος έχεις πολλά ποδάρια». Βέβαια το πιο συνετό θα ήταν να ακολουθήσεις την πρώτη περίπτωση να γλυτώσεις από τις περιπέτειες που ενδέχεται να μπεις.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και να ήθελες να είσαι μέσα στη χαλαρότητα και την καλοσύνη, απλά δε γίνεται. Εκτός αν αποφασίσεις να πάρεις το ρόλο του θύματος και βγάλεις από μέσα σου όλες τις πίκρες και τα βάσανα που έχεις περάσει από το σύντροφό σου. Κι επειδή μια συναισθηματική έξαρση θα υπάρξει φρόντισε να μην πατήσεις «διαγραφή» στη σχέση σου, αν δεν έχεις την απόλυτη σιγουριά ότι δεν αντέχεις άλλο.


ΛΕΩΝ

leont

Πότε το ένα πότε το άλλο έχεις φτάσει πια στο σημείο να πιστεύεις ότι κάποιος εκεί πάνω σου κάνει πλάκα ή σε τραβάει σαν λάστιχο για να τεστάρει τις αντοχές σου. Τα νεύρα σου δεν είναι καλά ενώ διάφορες αρνητικές σκέψεις γυρίζουν στο μυαλό σου που δε σ' αφήνουν να δεις την πραγματικότητα. Αν τα έχεις μαζεμένα σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά σε παίζει, τότε είναι η κατάλληλη μέρα ή να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι ή να του τα ψάλλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά σήμερα και γενικά και ειδικά σε σένα που μάλλον θα ξεφύγεις και ίσως βγάλεις επικίνδυνο ανταγωνισμό ή τάσεις ζήλειας σε ένα πρόσωπο που συνδέεσαι ερωτικά. Επειδή είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχο, αν θέλεις να μην το χάσεις, πρόσεξε διπλά γιατί μπορεί να γίνεις χωρίς να το καταλάβεις κακεντρεχής και να αρχίσεις την γνωστή κριτική σου και δε θα μπορείς μετά να τα πάρεις πίσω.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Ήλιος στον 7ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει απλά μπαρούτι. Πολλά έχεις μαζεμένα ίσως γιατί πολλά δικά σου έχεις βάλει στην άκρη, προκειμένου να ικανοποιήσεις ένα πρόσωπο αλλά ευχαρίστηση δεν βρήκες. Αντίθετα, μάλλον θεώρησε δεδομένη την κατάσταση και πιθανόν να σου ζητάει κι επιπλέον. Ε, σιγά μην πέσεις και στα γόνατα. Φτάνει που ξέχασες ένα σωρό ανάγκες και επιθυμίες σου. Τώρα μπορείς να πάρεις το αίμα σου πίσω και να αρχίσεις να εισπράττεις πλέον χρωστούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Όχι ότι έχεις θέματα με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, ίσα – ίσα, καταλαβαίνεστε απόλυτα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είσαι στη φάση που θα αντέξεις κι άλλα βαριά και ασήκωτα. Σαφώς η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη από την θεραπεία αλλά πόσα να ελέγξεις κι εσύ; Πάνω που στρώνει το επαγγελματικό, χαλάει το ερωτικό και άντε πάλι. Ελατήριο έχεις γίνει και ίσως σκεφτείς ότι μάλλον είναι μια εποχή όπου θα έπρεπε να είσαι μόνος σου με τον πόνο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αισιοδοξία μηδέν, ηθικό στον πυθμένα και διάθεση άστα να πάνε είσαι σήμερα. Σε πήρε πολύ από κάτω το συγκεκριμένο τετράγωνο και ίσως σε πιάσουν συναισθηματικές ανασφάλειες και ερωτήματα τύπου «που πάω» ή «τι κάνω εδώ» και είναι πολύ πιθανό να στενοχωρηθείς. Μέσα σε όλο αυτό ίσως σκεφτείς ότι ήσουν καλύτερα με ένα άτομο από το παρελθόν απ' ό, τι τώρα. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να βγάλετε όλη σας την ένταση στο σεξουαλικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όχι που θα τη γλύτωνες εσύ που κουβαλάς τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εδώ και κάτι χρόνια. Ξένος στη φύση σου δεν είναι και πολύ αλλά λες και δε σου φτάνουν οι ανασφάλειες και η απαισιοδοξία που έχεις από μόνος σου, έρχονται κάτι τέτοιες μέρες να βάλεις την πλερέζα. Ίσως επιβεβαιωθείς που δεν ήθελες να συμβιβαστείς στα ερωτικά σου με ένα άτομο ή προς μεγάλη σου απογοήτευση να ξαναγυρίσεις στο τίποτα, αφού θα ενταθεί η απολυτότητά σου και θα παίξεις αποκλειστικά στο μαύρο ή άσπρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η κρίση σου είναι περισσότερο ψυχολογική, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι καλά είναι να ζεις για το αύριο αλλά το σήμερα είναι εδώ, ζωντανό και σπαρταράει και για να κάνει αισθητή την παρουσία του σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα που σε αναγκάζουν να ασχοληθείς πρακτικά μαζί τους. Με όλα αυτά καλά δεν είσαι και φυσικά θα θέλεις να μείνεις μόνος και μακριά από το πρόσωπο που είσαι μαζί, αφού συναισθηματικά ίσως παγώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ή θα είσαι απόλυτα ξεκάθαρος στο τι θέλεις και τι ζητάς από ένα άτομο ή καλύτερα να αποφύγεις σήμερα για το δικό σου το καλό να το συναντήσεις. Δεν μπορείς συνεχώς να είσαι στην αμφιβολία και στο μια ζεστό και μία κρύο επειδή φοβάσαι να ξανοιχτείς γιατί στέλνεις λανθασμένα μηνύματα. Οι δεσμευμένοι καλύτερα αν έχετε πει κάποιο ψέμα, έστω κι από ανάγκη να το παραδεχτείτε, εξηγώντας τους λόγους στο σύντροφό σας γιατί αν το μάθει μόνος του δε θα σας βγει σε καλό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved