Ερωτικό ωροσκόπιο 2/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν το έχεις ήδη αντιληφθεί, ξεκίνησε μια περίοδος όπου καλείσαι συνεχώς να είσαι επί των επάλξεων καθώς θα δώσεις μάχες σώμα με σώμα με τον Ουρανό σήμερα αλλά και τον Πλούτωνα αύριο. Οι αλλαγές και οι μεγάλες ανατροπές είναι σχεδόν βέβαιες αλλά καλό θα ήταν, αν θέλεις να κάνεις το colpo grosso, να τις επιχειρήσεις εσύ, ρισκάροντας και τολμώντας κυρίως στα ερωτικά σου, δικαιώνοντας και το ζώδιό σου. Έχε στο νου σου όμως ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Φανερά ανήσυχος είσαι σήμερα, καθώς βλέπεις στην πράξη ότι το να κάνεις σχέδια και όνειρα για ένα άτομο ίσως δε σου βγαίνει και θα πρέπει να περάσεις άμεσα σε πράξεις. Αν έχεις καταλήξει ότι ένα άτομο είναι σημαντικό για σένα και θέλεις να πρωτοστατήσει στη ζωή σου, τότε θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς όλες τις καταστάσεις και να χρησιμοποιήσεις όσα μέσα μπορείς, ώστε να το πείσεις ότι είσαι ό, τι καλύτερο για αυτό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Εκτός πορείας, εκτός προγράμματος και τελικά εκτός εαυτού θα είσαι σήμερα με όλα τα τρελά και τα παράλογα που μπορεί να σου συμβούν. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να οργανωθείς, ούτε και να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο αλλά να κινηθείς όπως εσύ γνωρίζεις καλύτερα, δηλαδή ό, τι κάτσει κι ό, τι προλάβεις. Πάντως αν είχες κάνει σχέδια να συναντηθείς με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να μη γίνει ή να προκύψει κάτι άλλο που θα στο ανατρέψει κι ίσως γίνει και αιτία καυγά.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα μάλιστα! Αν ειλικρινά πίστευες ότι θα συνεχιζόταν και σήμερα το κέφι και η χαλαρή διάθεση μάλλον έχεις πέσει έξω. Η μέρα θυμίζει περισσότερο πτώση χωρίς αλεξίπτωτο και απότομη προσγείωση και φυσικά δεν γίνεται να διατηρήσεις ισορροπίες ή ήρεμο κλίμα μεταξύ του συντρόφου σου κι εσένα. Αυτό που ίσως σε σώσει, προς μεγάλη του έκπληξη είναι το να επιδείξεις αδιαφορία ή έστω ανεκτικότητα στην κρίση ή γκρίνια που μπορεί να τον πιάσει.


ΛΕΩΝ

leont

Η υπομονή είναι αρετή αλλά σήμερα φαίνεται ότι θα επιλέξεις άλλο δρόμο, καθώς θα φτάσεις ή θα σε αναγκάσει κάποιο άτομο να ξεπεράσεις τα όριά σου και θα ξεσπάσεις και μάλιστα στο ξεκούδουνο για ασήμαντη αφορμή. Η μπάλα μπορεί να πάρει και το αγαπημένο σου πρόσωπο που ίσως του τα 'χες μαζεμένα ή να ξεκόψεις τελείως από ένα άλλο που βλέπεις ότι η κατάσταση μεταξύ σας δεν οδηγεί πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αυτό που ήσουν δεν ισχύει πια και όσο και να θέλεις να πισωγυρίσεις οι καταστάσεις δε στο επιτρέπουν, αφού σε σπρώχνουν όλο και πιο μπροστά, όλο και πιο μακριά από τον παλιό σου εαυτό. Πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια απότομη αλλαγή πορείας στα ερωτικά σου γιατί βλέπεις ότι αυτό που έχεις δε σε εκφράζει ή μια παράτολμη ενέργεια προκειμένου να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πολύ το τυραννάς όμως! Ψάχνεις από δω, σκέφτεσαι από κει και δεν παίρνεις μια οριστική απόφαση. Ο Ουρανός σου φταίει μετά που έρχεται και σε ταρακουνάει; Από την στιγμή που προσπαθείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα είναι λογικό να μη σου κάθεται τίποτα στα ερωτικά σου. Αν δεν αποδεχτείς το τέλος, δεν πρόκειται να κάνεις καινούργια αρχή, απλά θα είσαι συνεχώς με μια κόλλα στο χέρι να προσπαθείς να ενώσεις τα κομμάτια που σπάνε, αντί να τα πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τα πράγματα στη δουλειά σου απορρυθμίζονται τελείως σήμερα και τα νεύρα σου δεν είναι καλά, καθώς είσαι έτοιμος να τσακωθείς με το παραμικρό. Ίσως με το δίκιο σου, αφού βλέπεις ότι ο κόπος που έκανες να στρώσεις κάποια πράγματα πάει περίπατο και είναι το κερασάκι στην τούρτα, μετά τα ερωτικά σου που δείχνουν να πηγαίνουν μια μπρος και δύο πίσω. Κράτα την ψυχραιμία σου και μη χάνεις το στόχο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι αλλεπάλληλες αλλαγές στα δεδομένα σήμερα δεν δείχνουν να σε κλονίζουν, αντίθετα συμπεριφέρεσαι σαν να βρίσκεσαι στο λούνα παρκ και περιμένεις στην ουρά με ανυπομονησία να μπεις στο επόμενο extreme παιχνίδι. Είσαι φορτσάτος κι έτοιμος για οτιδήποτε σου προκύψει κι αν δεν βλέπεις να έρχεται από μόνο του προκαλείς εσύ την τύχη σου, ιδίως στον ερωτικό τομέα που θα τολμήσεις να βιώσεις κάτι καινούργιο ή ασυνήθιστο για τα δεδομένα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

«Τέρμα τα καλά παιδιά» λες σήμερα στον καθρέφτη μπροστά στο είδωλό σου και θέλεις να αλλάξεις στάση, συμπεριφορά και νοοτροπία αλλά δεν είναι εύκολο. Τόσα χρόνια «κρόνιας σκλαβιάς» πώς να τα ξεχάσεις με τη μία; Κι όμως μπορείς να απελευθερωθείς τουλάχιστον από κάποια πράγματα που βλέπεις ότι στέκονται εμπόδιο στους στόχους σου και δε σε αφήνουν να δεις προκοπή στα ερωτικά σου. Αρκεί να το πάρεις στα σοβαρά και να μη σκεφτείς τι θα πει ο κόσμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η αλήθεια δε χρειαζόσουν τον Ουρανό να σε κινητοποιήσει αλλά όσο να πεις μια επιπλέον ώθηση σου δίνει και ίσως σου ανακατέψει κιόλας την ερωτική τράπουλα με αποτέλεσμα για άλλο να πήγαινες και άλλο να σου προκύπτει στην πορεία. Η κατάσταση βέβαια για σένα είναι παιχνιδάκι και εύκολα θα τη διαχειριστείς, αν είσαι ελεύθερος γιατί αν έχεις σχέση, μάλλον κάποια μύγα θα τσιμπήσει το ταίρι σου και ενδέχεται να περάσεις μια μέρα μουρμούρας ή κατηγοριών για τη γνωστή αδιαφορία σου στα πρακτικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Για σένα που είσαι ακόμα στην αρχή μιας ερωτικής κατάστασης ίσως το κλίμα σήμερα να μεταστραφεί από την άλλη πλευρά και να σου δημιουργήσει ερωτηματικά για το αν θέλει τελικά ή όχι να είστε μαζί. Γενικά πάντως η μέρα κρύβει εκπλήξεις, αρνητικές ή θετικές δεν είναι απόλυτα σίγουρο και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Πάντως, αν κυνηγάς κάτι πρωτότυπο ή πρωτόγνωρο στα ερωτικά σου είσαι κοντά στο να το καταφέρεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved