Ερωτικό ωροσκόπιο 1/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου σου με το Δία έρχεται σήμερα να ενισχύσει την ενέργειά σου στο έπακρο και μια υπερβολή θα τη βγάλεις, θες δε θες. Μην ξεχνάς όμως ότι θα υπάρξει και πληθώρα ευχάριστων στιγμών, θετικών συναισθημάτων και πάνω απ' όλα υπεραισιόδοξη στάση που σε σπρώχνει να τολμήσεις για ό, τι θεωρείς ότι μπορείς να αποκτήσεις. Γι' αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη μέρα στο έπακρο. Αν έχεις σχέση για να περάσεις όμορφα και αν είσαι ελεύθερος για να ζήσεις νέες ερωτικές εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ωραία ξεκινά και ο μήνας και για σένα, καθώς, πέρα από τη Σελήνη που μπήκε από το πρωί στο ζώδιό σου, γεννιέται μέσα σου και μια ελπίδα ότι αν προσπαθήσεις πολύ, αν δουλέψεις αρκετά, θα καταφέρεις το στόχο σου και στα επαγγελματικά αλλά πρωτίστως στα ερωτικά σου. Μεταξύ μας σου χρειάζεται αυτή η ένεση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης γιατί τόσος Κρόνος σε έχει τσακίσει και δε σ' αφήνει να σηκώσεις κεφάλι.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Χαράς ευαγγέλια και για σένα προμηνύει η σημερινή μέρα και σίγουρα θα την απολαύσεις, αφού το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο 2ο οίκο σου σε σπρώχνει σε οικονομικές αλλά κυρίως σε ερωτικές σπατάλες και αταξίες. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να παραπονεθείς, τουλάχιστον άμεσα, γιατί αργότερα ενδέχεται να κλάψεις για τον υπερβολικό ζήλο και γενναιοδωρία που υπέδειξες. Γι' αυτό φρόντισε να το απολαύσεις όσο μπορείς.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για άλλη μια φορά ο θείος Δίας έρχεται να μοιράσει δώρα, υποσχέσεις και ευκαιρίες κι εσύ πρέπει να ανοίξεις διάπλατα την πόρτα σου να τον καλοδεχτείς. Σκέψου ότι για πολύ λίγο ακόμα θα βρίσκεται κοντά σου και θα είναι κρίμα να τον αφήσεις να περιμένει. Άντε λοιπόν! Πάρε τώρα που γυρίζει! Όσο προλαβαίνεις, εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου προσφέρει και ψάξε για κάτι καινούργιο και πιο χαρούμενο στα αισθηματικά σου, ξεχνώντας πίκρες και καημούς.


ΛΕΩΝ

leont

«Σε θέλω ορεξάτο και με πολύ αυτοπεποίθηση» σου ψιθυρίζει ο Δίας στο αφτί σήμερα και επειδή είσαι υπεράνω δεν πρέπει να του χαλάσεις το χατίρι. Άλλωστε ξέρεις κι εσύ ότι όποτε σε παίρνει από κάτω όλα γίνονται από το κακό στο χειρότερο. Πάρε μία κούπα ενθουσιασμό, δύο αισιοδοξίας και μιάμιση κέφι και θα δεις ότι θα φτιάξεις αριστούργημα. Πιθανότητες για φλερτ υπάρχουν αλλά περισσότερο για να ξεσκουριάσεις και να ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο μήνας δείχνει να ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές και για σένα καθώς με τον Ήλιο στον 8ο οίκο σου σε τετράγωνο με το Δία πηγαίνεις σφαίρα στα ερωτικά και δεν κολλάς πουθενά. Σαφώς υπάρχει μια υπερβολή σε όλο αυτό που κάπως σε φοβίζει γιατί πιστεύεις ότι σύντομα θα ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι και θα μείνεις στα κρύα του λουτρού, αλλά το αύριο είναι μια άλλη μέρα και θα την αντιμετωπίσεις, όταν θα έρθει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Δίας έρχεται φορτσάτος να σου δείξει τι θα πει να σε θέλει η τύχη και πρέπει με τη σειρά σου να φερθείς έξυπνα και να δράσεις γρήγορα. Ενδέχεται να σου συμβεί κάτι πολύ καλό σήμερα που πιθανόν να αλλάξει τελείως την ερωτική σου κατάσταση γι' αυτό κράτα το στα υπόψη, δημιούργησε μια επαφή και μη βιαστείς να το διώξεις ή να το προσπεράσεις, επειδή συναισθηματικά ίσως είσαι αλλού. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει το αύριο για αυτό προετοιμάσου από τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η θετική σκέψη είναι πάνω από όλα ορισμένες φορές και αν αρχίζεις να βάζεις με το νου σου άσχημα πράγματα, τότε το πιο πιθανό είναι να τα πάθεις. Σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να γελάσεις, να χαλαρώσεις και να ελπίσεις σε κάτι καλύτερο με πολύ πιθανή μια είδηση που περίμενες καιρό ή μια συνάντηση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ. Ωστόσο, κράτα μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις και μην τις δέσεις κόμπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μόνο πανό που δε σήκωσες με το «καλωσόρισες Δία» και να αρχίσεις με τη ντουντούκα «ε-ε- έρχεται». Ο πιο πιστός οπαδός του ανά τους αιώνες είσαι και φυσικά δεν πρόκειται να σε αφήσει χωρίς αντάλλαγμα. Το ερωτικό σου πάθος είναι ασυγκράτητο σήμερα και είσαι έτοιμος να παίξεις και τα ρέστα σου προκειμένου να καταφέρεις το άτομο που θέλεις σαν τρελός. Έτσι κι αλλιώς η μέρα ολάκερη δεν είναι για μέτρα και σταθμά κι εσύ δεν κινδυνεύεις, αφού θα σου δοθούν τρόποι να τις σκαπουλάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσύ πάλι είσαι από τους δύσπιστους της ημέρας καθώς όλοι έχουν στήσει πανηγύρι και σένα σε ζώνουν τα φίδια για το τι θα επακολουθήσει μόλις σβήσουν τα φώτα. Αυτό είναι και καλό και κακό γιατί μεν είσαι προσεκτικός και δεν παρασύρεσαι από τις ερωτικές σειρήνες που τυχόν να σε περιτριγυρίζουν, από την άλλη όμως δεν απολαμβάνεις και τη στιγμή. Παίξε, φλέρταρε, ξανοίξου λίγο για να ανέβει τουλάχιστον το ηθικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Και εσύ στα πάνω σου όπως οι περισσότεροι είσαι σήμερα και φυσικά ο άνθρωπος που δεν έχει πλάνο και πρόγραμμα δεν είναι δυνατόν να αφήσει την ημέρα ανεκμετάλλευτη. Ανεβασμένη ψυχολογία, ευδιαθεσία και πάνω απ' όλα στάση «σήμερα, αγάπησε με σήμερα γιατί όλα είναι εφήμερα». Ε, τώρα αν μέσα στο κέφι γίνει και καμιά ερωτική παρασπονδία, τι να πούμε; Απλά μην δώσετε τη μέγιστη σημασία.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εσύ που γίνεσαι ένα με το περιβάλλον σου δεν θα μείνεις αμέτοχος σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα αισιοδοξίας, θετικής ενέργειας και ευδιαθεσίας που επικρατεί. Με το σκεπτικό ότι η ζωή είναι ωραία και το χαμόγελο στα χείλη ίσως αποφασίσεις να κάνεις εκείνο το βήμα που ήθελες να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή να δεχτείς ένα ραντεβού με κάποιο άλλο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved