Ερωτικό ωροσκόπιο 29/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Η πλήρης αντίφαση κυριαρχεί σήμερα στα ερωτικά σας και είστε έτοιμοι να παραιτηθείτε ή να κάνετε λίγο πίσω μέχρι να ισιώσει το όλο πράγμα. Είναι δυνατόν από τη μια με την όψη Αφροδίτη – Άρη να παίρνετε τα πάνω σας, να νιώθετε τον έρωτα να καίει το πετσί σας και στο καπάκι να έρχεται ο Κρόνος και να σας βάζει ένα σωρό "πρέπει"; Πώς να το διαχειριστείτε; Με σοβαρότητα θα έλεγε κάποιος, εμείς λέμε με ψυχραιμία. Μην καταβάλλεστε από τα εμπόδια, δείτε τα ως πρόκληση!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κυριολεκτικά η μέρα είναι από το καυτό στο κρύο μιας και ξεκινάτε με το συναίσθημα στο φουλ και αρκετά ερωτευμένοι αλλά πριν το ευχαριστηθείτε έρχεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και σας τα χαλάει όλα. Πιθανές κόντρες και αναζήτηση ευθυνών για προηγούμενα σφάλματα σας χαλούν τη διάθεση και σας αφήνουν με την απορία. Είναι δυνατόν να ξεκινήσετε σήμερα μέσα στη χαρά και να σας βγει ξινό; Κι όμως...


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε από τους λίγους σήμερα που ενδέχεται να την γλυτώσετε στο τσακ κυριολεκτικά και να σώσετε το σαββατόβραδό σας, καθώς σε σας περισσότερο θα υπερισχύσει η ερωτική πλευρά της ημέρας πάρα το βαρύ χέρι του Κρόνου. Όχι ότι δεν θα επηρεαστείτε όμως καθόλου, απλά θα αναγκαστείτε να συμπεριφερθείτε πιο συγκρατημένα γιατί θα δείτε ότι η πολύ χαλαρότητα με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δε σας βγαίνει.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και κει που είστε τελείως παρασυρμένοι από τον ερωτά σας για ένα άτομο και θέλατε να τα παρατήσετε όλα και να τον ακολουθήσετε στην άλλη άκρη του κόσμου σας πιάνουν σήμερα οι αμφιβολίες ή τουλάχιστον ένας προβληματισμός και μπαίνουν στη μέση τόσα που κάνουν τη φλόγα μέσα σας να τρεμοπαίζει. Τι θα γίνει μετά ή πόσο θα σας κοστίσουν οι συνέπειες αυτής της αγάπης είναι κάποια ερωτήματα που θα στριφογυρνούν στο μυαλό σας και ίσως σας χαλάσουν τη διάθεση.


ΛΕΩΝ

leont

Από χθες είχε αρχίσει και σας έπαιρνε από κάτω ίσως γιατί διαπιστώνετε σιγά-σιγά ότι μάλλον πετάτε στα σύννεφα με ένα άτομο και στην ουσία τίποτα δεν πρόκειται να γίνει μαζί του. Λογικά θα έπρεπε να το διαγράψετε από το κεφάλι σας και να πάτε παρακάτω, αφού βλέπετε ότι δεν θα τα καταφέρετε αλλά από πότε η καρδιά ακολουθεί το μυαλό; Στενοχωριέστε, φουσκώνετε και ξεφουσκώνετε αλλά να ξεκολλήσετε δεν λέτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσείς είστε επίσης από εκείνους που θα καρπωθούν την καλή πλευρά της ημέρας, καθώς παρακινήστε να γίνετε κατά πολύ πιο διεκδικητικοί ενώ ίσως βγάλετε κι έναν εαυτό αρκετά ερωτιάρη και ίσως ζηλιάρη, αφήνοντας άναυδο το άτομο που είστε μαζί. Οι ελεύθεροι δείχνετε να έχετε χάσει ή τουλάχιστον να έχετε αφήσει προς το παρόν κρατήματα ή ανασφάλειες και να είστε έτοιμοι για τη βουτιά στο πάθος, έτσι δε θα αφήσετε να πέσει κάτω ούτε μισή ευκαιρία που ίσως σας παρουσιαστεί.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Απ' όλα έχει ο μπαξές και για σας σήμερα, αφού το κλίμα δυναμιτίζεται από ερωτικές προκλήσεις, επίμονα φλερτ αλλά και ενδεχόμενες κόντρες, πιθανόν με πρώην σας που θεωρεί ότι η σχέση σας ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Πυρ και μανία μπορεί να γίνετε και να χάσετε τους καλούς σας τρόπους στο πι και φι αλλά αυτό θα σας κάνει περισσότερο ελκυστικούς στα μάτια κάποιων και μάλλον θα γυρίσει υπέρ σας από το πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πονάει η αγάπη κι εσείς το ξέρετε από πρώτο χέρι αφού παθιάζεστε, δίνετε ψυχή και σώμα και αν πληγωθείτε ταμπουρώνεστε ή γίνεστε εκδικητικοί για να καλύψετε τον πόνο σας. Η μέρα σας γεννά τέτοια συναισθήματα και είστε αρκετά φορτισμένοι. Η Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας υπενθυμίζει τις δυσκολίες και τα προβλήματα των σχέσεων αλλά εσείς είστε άτομα της επιμονής και δεν το βάζετε εύκολα κάτω. Πρέπει να πολεμήσετε με όσα μέσα διαθέτετε για να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σάββατο σήμερα και η μέρα τουλάχιστον στην αρχή της φαίνεται να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σας παρακινήσουν να βγείτε, να διασκεδάσετε και οι ελεύθεροι να ξεκινήσετε ή να συμμετάσχετε σε ένα ερωτικό παιχνίδι που σας κάνει να χάνετε τελείως τα λογικά σας. Παρασυρμένοι από το όλο κλίμα ίσως ξανοιχτείτε παραπάνω απ' όσο πρέπει και πείτε ή κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο δείχνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αρκετά ερωτικοί θα είστε σήμερα, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκετε ή δεν το έχετε αντιληφθεί καν, καθώς δεν είναι το ντύσιμο ή γενικά η εμφάνισή σας αλλά ο αέρας που αποπνέετε που θα τραβήξει την προσοχή αρκετών ατόμων. Κι εσείς όμως έχετε διάθεση για φλερτ και ίσως γίνετε πιο πικάντικοι, πετώντας υπονοούμενα ή ανταπαντώντας με αυτά. Όλη αυτή η φάση ίσως βγάλει κάπου ίσως και όχι αλλά σίγουρα θα σας εξιτάρει και θα σας ανεβάσει το ηθικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν ξέρετε αν πρέπει να γελάσετε ή να κλάψετε σήμερα με αυτά που σας συμβαίνουν στον αισθηματικό τομέα, όμως σίγουρα αδιάφοροι δε θα μείνετε. Από τη μια ζείτε μια άκρως ερωτική κατάσταση λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Άρη που σας στέλνει στον 7ο ουρανό και σας κάνει να νιώθετε υπεράνθρωποι. Από την άλλη όμως ο Κρόνος περιμένει έξω από την πόρτα σας και μόλις αυτή ανοίξει, μπουκάρει μέσα και σας ζητάει το λογαριασμό. Η απόλυτη ψυχρολουσία!

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εσείς είστε οι τελευταίοι που θα περάσουν ξώφαλτσα από τον Κρόνο, λόγω μεγάλου ελιγμού, για να καταλήξετε μόνο με την Αφροδίτη και τον Άρη. Και να οι έρωτες, και να το πάθος και το μυστήριο και σεις με τη γνωστή σας αιθέρια κίνηση και το αθώο βλέμμα ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Ενδιαφέρον σαββατόβραδο διαγράφεται, και αν αναλογιστούμε ότι η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σας, ποιος να σας αντισταθεί;

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved