Ερωτικό ωροσκόπιο 28/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Παρότι Παρασκευή, δεν είστε στο τσακίρ κέφι σήμερα. Αντίθετα πολλές σκέψεις και συναισθήματα σας κατακλύζουν και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, ενδεχομένως για ένα άτομο που σχετίζεται με το πρόσφατο παρελθόν σας. Σε αυτή την κατάσταση εννοείται ότι δεν θέλετε να συζητήσετε, ούτε να έρθετε σε επαφή με κανέναν και θα προτιμήσετε να τα επεξεργαστείτε γι' αυτό θα κάτσετε παρέα με τον εαυτό σας...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τελικά όπως αντιλαμβάνεστε, έστω κι αργά πρέπει να καταλήξετε σε κάποια πράγματα στη σχέση σας και να μην καταφεύγετε σε αποσπασματικές κινήσεις που μόνο μπερδεύουν, τόσο το σύντροφο όσο και εσάς. Χρειάζεστε σαφήνεια και καθαρότητα και η σημερινή μέρα, αν και μπορεί να γίνει σε ένα βαθμό δυσάρεστη, βοηθά στο να πάρετε αποφάσεις και σας ωθεί στο να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, βασιζόμενοι και στο συναισθηματικό κομμάτι.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε κάπως μπερδεμένοι ή αμφιταλαντεύεστε με τις πρόσφατες εξελίξεις στη σχέση σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρόλα αυτά, τα πράγματα σήμερα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν κάποια υπονοούμενα από το πρόσωπο που σχετίζεστε ότι δεν μπορείτε να πάτε όπου θέλετε και να κάνετε ό, τι σας έρχεται στο κεφάλι, εφόσον είστε μαζί και θα πρέπει να το υπολογίζετε παραπάνω.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προβλήματα δεν λύνονται ποτέ μόνα τους και αντιλαμβάνεστε ότι όσο αποφεύγετε να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, τόσο αυτά θα ξαναγυρνούν και θα σας χτυπούν την πόρτα. Σήμερα ενδέχεται να σας αναστατώσει ένα μυστικό που θα βγει στην επιφάνεια και σχετίζεται με τη σχέση σας. Εκεί θα καταλάβετε ότι αν είχατε δώσει περισσότερη προσοχή νωρίτερα θα ήταν καλύτερο και για τους δύο, ενώ τώρα θα αναγκαστείτε να τρέξετε.


ΛΕΩΝ

leont

Η αισιοδοξία δεν χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα αλλά κατά κάποιο τρόπο ο ρεαλισμός και όσο κι αν χαλάει την καλή σας διάθεση σας είναι απαραίτητος, προκειμένου να δείτε κατάματα κάποια πράγματα στα ερωτικά σας και να τα αντιμετωπίσετε παρά να ζείτε με ελπίδες. Ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε μια δραστική κίνηση που είτε θα απεμπλακείτε συναισθηματικά από ένα άτομο ή θα βγείτε μπροστά να το διεκδικήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Ερμής στον 7ο οίκο σας κάνει όψη με τον Πλούτωνα και με την Σελήνη στους Ιχθύες όλα τα φώτα όπως αντιλαμβάνεστε συγκεντρώνονται πάνω στη σχέση σας. Αποκαλύψεις αλλά και εξομολογήσεις καταπιεσμένων συναισθημάτων ίσως σας ταρακουνήσουν όσο πρέπει για να τα δείτε όλα αλλιώς και να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τον άνθρωπό σας και την κοινή σας ζωή τελείως διαφορετικά. Πιθανόν να τον βάλετε πρώτο στις προτεραιότητές σας και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από εκεί που ήσασταν συμβιβαστικοί και συζητήσιμοι στα ερωτικά σας, έχετε φτάσει στο σημείο σήμερα να τα βλέπετε όλα μαύρα ή άσπρα, κάτι που είναι πολύ μακριά από το χαρακτήρα σας. Με οδηγό το συναισθηματικό σας κομμάτι σίγουρα δεν είστε αντικειμενικοί και αυτό σας εμποδίζει να πάρετε τις ορθές αποφάσεις. Ίσως πάλι το να βάλετε μπροστά τον εαυτό σας να είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή που πρέπει να αγκαλιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα σας πάει γάντι, καθώς είστε από αυτούς που αναζητάτε στη ζωή σας την αλήθεια, χωρίς πολλά – πολλά, ακόμα κι αν δε σας αρέσει αυτό που θα ανακαλύψετε. Θεωρείτε ότι πρέπει να ξέρετε για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε κατάσταση κι όχι να σας χαϊδεύουν τα αυτιά. Με αυτό το σκεπτικό σήμερα ίσως ζητήσετε από ένα πρόσωπο να είναι ξεκάθαρο μαζί σας, αν ενδιαφέρεται ή όχι, για να ξέρετε κι εσείς πώς να πορευτείτε από δω και στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Λογικό είναι σήμερα να μην πετάτε από τη χαρά σας γιατί βλέπετε ότι κάποιος ερωτικός σας στόχος είναι ίσως πιο δύσκολος απ' ό, τι είχατε αρχικά εκτιμήσει και χρειάζεται από σας πολύ περισσότερα από το να περάσετε απλά καλά ή την συχνή σεξουαλική επαφή. Σε μια κρίση, ας το πούμε, συνειδήσεως που σας έχει πιάσει, αυτό είναι που σας κολλάει γιατί δεν ξέρετε αν μπορείτε να προσφέρετε ή σας φοβίζουν όσα σας ζητάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας κάνει εξάγωνο με τον Ερμή κι ίσως τα μηνύματα που θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει να είναι περίεργα ή θολά με αποτέλεσμα να σας μπερδεύουν και να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το αν θέλει ή όχι τελικά να βρίσκεται στη ζωή σας. Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό η υπομονή στα ερωτικά σας δεν σας διακρίνει, καθώς έχετε γίνει απόλυτοι, το πιο πιθανό είναι να του το κόψετε μια και καλή ότι δε θέλετε άλλες παρτίδες μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Βαθιές ερωτικές επιθυμίες και ανάγκες επανέρχονται στην επιφάνεια σήμερα και ζητούν από σας πολύ έντονα να τις ανεβάσετε στην κορυφή της προσωπικής σας λίστας και να μην σας περάσει καν από το μυαλό να τις αγνοήσετε. Ενδέχεται επίσης να γίνετε και ζηλιάρηδες ή να αποπειραθείτε να ελέγξετε κατά κάποιο τρόπο το σύντροφό σας για να διασταυρώσετε, αν σας λέει την αλήθεια, κάτι που φυσικά θα αποτελέσει την έκπληξη της ημέρας!

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με Σελήνη και Ερμή στο ζώδιό σας και τον τελευταίο σε όψη με τον Πλούτωνα σίγουρα δεν θα είστε από τους πιο χαλαρούς σήμερα, καθώς θα σας ταλαιπωρήσουν διάφορες σκέψεις που θετικές δεν τις λες, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν στο σύντροφό σας ή σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε. Με την φαντασία σας να οργιάζει την τρίχα θα την μετατρέψετε σε τριχιά. Είναι πιθανό να τα μεγαλοποιήσετε τόσο μέσα σας που κινδυνεύετε να τα πιστέψετε κιόλας. Μήπως να τα συζητήσετε με κάποιον που εμπιστεύεστε;

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved