Ερωτικό ωροσκόπιο 27/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τη συνεχή παρουσία του Ήλιου στον 1ο σας οίκο και τη Σελήνη στον 11ο δεν θα ήταν άστοχο να πούμε ότι είστε τρελά και αγαπησιάρικα αλλά δεν ανήκετε κανενός. Η παρορμητική και ανεξάρτητη φύση σας δεν είναι δυνατόν να βρει ησυχία αυτές τις μέρες ενώ είστε η νούμερο 1 επιλογή σε φίλους και γνωστούς που θα αναζητήσουν την παρέα σας με σκοπό να πάρουν έστω και ελάχιστη από την ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Όσο σας λένε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα ή αλλάξετε στάση και να γίνετε πιο δεκτικοί στο καινούργιο, τόσο εσείς μουλαρώνετε και επιμένετε να περάσει το δικό σας. Σίγουρα η αιτία δεν είναι ότι πιστεύετε ότι έχετε δίκιο αλλά η ανασφάλεια του νέου και μη οικείου που σας κάνει αγύριστα κεφάλια. Όπως και να έχει πάντως ούτε ο σύντροφό σας φαίνεται να υποχωρεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και προστριβές ανάμεσά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μόνο εσείς όμως έχετε το ταλέντο να ξεκινάτε να κάνετε μια δουλειά και να καταλήγετε να κάνετε τρεις διαφορετικές, ανοίγοντας μέτωπα από δω και από κει και μετά να γκρινιάζετε, επειδή δεν προλαβαίνετε ή δεν έχετε χρόνο. Σήμερα, θα είστε σε παρόμοια κατάσταση, προσπαθώντας να στριμώξετε κάπου και το αγαπημένο σας πρόσωπο που βέβαια δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένο με αυτό το ξεπέταγμα...

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ρίξει αρκετό βάρος στην αναζήτηση της ευτυχίας στην προσωπικής σας ζωή ή στην ικανοποίηση κάποιων αναγκών ή επιθυμιών σας και ίσως σήμερα αντιληφθείτε ότι τα οικονομικά σας όλο αυτόν τον καιρό έχουν πάρει την κατιούσα. Με τον φόβο ότι στο τέλος δεν θα έχετε τίποτα από τα δύο, ενδεχομένως να αρχίσετε να ψάχνετε τρόπους, ακόμα κι ανορθόδοξους, έστω τουλάχιστον να αυξήσετε τα έσοδά σας.


ΛΕΩΝ

leont

Κακά τα ψέματα. Δεν μπορείτε να δείτε τη σχέση σαν ενότητα ή ομάδα όσο κι αν βλέπετε ότι δεν γίνεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας ή να έχετε το γενικό πρόσταγμα πάντα. Αυτό που αρνείστε όμως να καταλάβετε είναι ότι πολλές φορές βολεύετε και τον εκάστοτε σύντροφό σας που δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία, αφού ξέρει ότι θα το κάνετε εσείς. Πάρτε ένα μάθημα από τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο και μοιραστείτε με την άλλη πλευρά ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάπως πιο ήρεμοι θα νιώθετε σήμερα, ίσως γιατί ενδόμυχα πιστεύετε ότι έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και το μόνο που σας μένει είναι να περιμένετε τα αποτελέσματα. Βέβαια όλα αυτά τα κρίνετε από τη λογική σκοπιά των πραγμάτων αλλά, τουλάχιστον στα ερωτικά, αυτό δεν παίζει. Το τι νομίζετε με το τι πραγματικά ισχύει συχνά μπορεί να διαφέρουν όσο η μέρα με τη νύχτα γι' αυτό θα ήταν καλό να το ψάξετε λίγο παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Συνεχίζετε να λειτουργείτε με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό, αν και κάπου τώρα τελευταία έχετε διαπιστώσει ότι οι ενέργειες που κάνετε για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή έχουν χάσει τον αρχικό τους στόχο. Ενώ ξεκινήσατε με σκοπό να αλλάξετε άρδην μια κατάσταση που δε σας άρεσε πια, σήμερα ίσως διαπιστώσετε ότι αντ' αυτού αλλάζετε εσείς για να την αποδεχτείτε πιο εύκολα. Σας χρειάζεται επειγόντως επαναπροσδιορισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Προσπαθείτε να διατηρήσετε το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες κι αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας. Έτσι κι αλλιώς σήμερα θα καταλάβετε ότι με το να παραμένετε κλειστοί και απροσπέλαστοι μπορεί να σας προφυλάσσει από πιθανούς κινδύνους εξαπάτησης ή απογοήτευσης αλλά σας αφαιρεί τη δυνατότητα να σας προσελκύσει ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η διάθεσή σας παραμένει ανεβασμένη και σήμερα, με τάση να καταπιαστείτε με όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε λες και δεν υπάρχει αύριο. Γεγονός είναι ότι έχετε περίσσια ενέργεια και κάπου πρέπει να την εκτονώσετε αλλά αυτό σας προκαλεί και μια νευρικότητα, μιας και δεν κάθεστε σε μια μεριά παραπάνω από μια ώρα. Δίκιο θα έχει και το ταίρι σας, αν γκρινιάξει, που το σέρνετε πότε εδώ και πότε εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τι κι να έχετε όλα τα αγαθά του κόσμου αλλά δεν έχετε αγάπη μπορεί να σκεφτείτε σήμερα και σας πιάσει μια μικρή απογοήτευση. Δίκιο έχετε γιατί είναι γνωστό ότι κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητης αξίας και δυστυχώς το χρήμα δεν μπορεί να τα αγοράσει αλλά αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αν δεν έχετε και τίποτα πιθανόν να είναι δυσβάστακτο. Προσπαθήστε λοιπόν να ικανοποιήσετε κάποιες άλλες επιθυμίες σας και που ξέρετε; Ίσως αποκτήσετε κι αυτό που ποθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τόσες μέρες ήσασταν στη γύρα και ενδέχεται να επισκεφτήκατε το σπίτι σας μόνο για ύπνο και πάνω που είπατε ότι θα αράξετε και θα ηρεμήσετε ίσως σας γίνει μια πρόταση από πρόσωπο που ενδιαφέρεστε και τελικά βρεθείτε πάλι έξω. Γεγονός είναι ότι η Σελήνη στο ζώδιό σας βοηθά το έργο της Αφροδίτης γι' αυτό πολλά και αναπάντεχα συμβαίνουν στα ερωτικά σας που σας έχουν μόνιμα σε κίνηση. Από αύριο όμως θα αρχίσετε να μαζεύεστε, οπότε ευχαριστηθείτε το όσο μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ψυχολογικά είστε καλά αλλά σωματικά νιώθετε μια κούραση να σας κατακλύζει και θέλετε οπωσδήποτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Το μόνο που μπορεί να σας συνεφέρει είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο κι ένας καλός ύπνος, έλα όμως που το έτερο ήμισυ ενδεχομένως να έχει άλλα σχέδια! Και βέβαια εσείς, συνηθισμένοι να μη χαλάτε χατίρια, πιθανόν να το ακολουθήσετε κι ας είστε έτοιμοι να κοιμηθείτε όρθιοι.

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved