Ερωτικό ωροσκόπιο 26/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, είστε αποφασισμένοι να μην δώσετε σημασία στο οτιδήποτε θα μπορούσε να σας χαλάσει τη διάθεση. Θέλετε να διατηρήσετε την ευδιαθεσία σας γι' αυτό και θα φροντίσετε να περάσετε τη μέρα σας παρέα με άτομα χαρούμενα που σας κάνουν να γελάτε. Ακόμα κι αν ο σύντροφός σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο πει ή κάνει κάτι, εσείς... αγρό θα αγοράσετε, ούτε καν που θα σας απασχολήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο, καθώς θα βρεθείτε με φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε ενώ για όσους είναι μόνοι τους δεν αποκλείονται νέες και αρκετά ευχάριστες γνωριμίες. Παρ' όλα αυτά, μην ψάξετε για την ουσία των πραγμάτων, καθώς μια υπερβολή στα λεγόμενα υπάρχει. Περάστε καλά αλλά μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας κουμαντάρει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά αγχωθήκατε και εκνευριστήκατε αυτές τις μέρες αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Πιο κεφάτοι και ενθουσιώδεις, αποφασίζετε να κάνετε ό, τι σας έρθει στο κεφάλι, προκειμένου να περάσετε καλά. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας, Ερμή με το Δία σας σπρώχνει σε μια υπερβολή σε λόγια και υποσχέσεις που συντελούν στο να διατηρηθεί το ευχάριστο κλίμα μεταξύ εσάς και του προσώπου που θέλετε αλλά καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να χαρείτε τη μέρα σας, χωρίς σκοτούρες, άγχη και μιζέρια. Θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι αλλά και ευδιάθετοι και θα προσπαθήσετε να δείτε την διασκεδαστική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί. Ο Δίας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή σήμερα, σας δίνει μια ανάλαφρη πλευρά και φυσικά ευκαιρίες για γνωριμίες μέσω γνωστών που καλό είναι να τσεκάρετε γιατί δεν ξέρετε ποτέ από το σωρό τι θα προκύψει...


ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα η επικοινωνιακή σας άνεση αλλά και η δυναμική σας εμφάνιση θα είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα σημαντικό βήμα στην κατάκτηση ενός ανθρώπου που σημαίνει αρκετά για σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο στον 7ο οίκο σας ίσως φέρει και την επίλυση ενός θέματος στη σχέση σας, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση, που μέχρι τώρα δεν είχε περάσει καν από το μυαλό σας, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστη τη μέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Ερμής σε τρίγωνο με το Δία σήμερα, πέρα από το χιούμορ και την πιο χαλαρή σκέψη, θα σας δώσει και την ευκαιρία γίνετε πιο εύκολοι στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας που πιο πριν δεν μπορούσατε, εξαιτίας της εκλογικευμένης προσέγγισής σας. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο με το οποίο υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ σας αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η ψυχολογία σας είναι αρκετά ανεβασμένη και σας σπρώχνει να ξεφύγετε λίγο από τα καθιερωμένα και να πάρετε κι ένα ρίσκο, ίσως με το να δεχτείτε να συναντήσετε ένα άτομο που είναι κάπως ασυνήθιστο ή δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι θέλει από σας. Πάντως οι συνθήκες ευνοούν τουλάχιστον για να διασκεδάσετε και να ευθυμήσετε, οπότε εκμεταλλευτείτε τις στο έπακρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Καλή είναι η σοβαρότητα, η ωριμότητα και η υπευθυνότητα αλλά σήμερα η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη για γέλιο, αισιοδοξία και χαλαρότητα. Οπότε πετάξτε για λίγο έγνοιες και σκοτούρες από το μυαλό σας, ξεχάστε τα προβλήματα με το σύντροφο ή το άτομο που θέλετε και δεν έχετε, κυρίως πάρτε τα πράγματα χαλαρά και από τη θετική τους πλευρά. Γελάστε, ανταποδώστε κι εσείς και θα δείτε ότι ίσως πολλά να αλλάξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αλίμονο αν απ' όλα τα ζώδια εσείς δεν τιμούσατε δεόντως τον κυβερνήτη σας, Δία και το τρίγωνό του με τον Ερμή. Εννοείται ότι τα σοβαρά θέματα και οι οριστικές αποφάσεις θα μετατεθούν για άλλη στιγμή. Ενθουσιώδεις, επιπόλαιοι, υπερβολικοί στο λόγο, αλλά με την ταχύτητα του τυφώνα, θα παρασύρετε στο κέφι τους πάντες γύρω σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν θεματάκια με το ταίρι σας σήμερα θα παραμεριστούν ενώ θα είναι πιο εύκολη η προσέγγιση ενός ατόμου που θέλετε πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα κάποια θέματα που σας απασχολούσαν φαίνονται να βρίσκουν τη λύση τους ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και τα τυχερά σας στον αισθηματικό τομέα. Θα πρέπει, παρόλα αυτά, να είστε κάπως προσεκτικοί γιατί πολλά και όμορφα θα ακούσετε που όμως ένα μέρος τους ίσως να μην ισχύει κι αργότερα να απογοητευτείτε. Αφήστε να σας συνεπάρει το θετικό κλίμα, ευθυμήστε, αλλά μη δένετε τίποτα κόμπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε ευδιάθετοι και πιο αισιόδοξοι και ίσως και αρκετά τυχεροί σήμερα στα ερωτικά σας, καθώς υπάρχει περίπτωση, αν είστε ελεύθεροι, να γνωρίσετε ένα άτομο αρκετά μικρότερο σε ηλικία από σας που θα σας αναζωογονήσει. Με τη Σελήνη κιόλας στο ζώδιό σας είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος και όπως καταλαβαίνετε το 'χετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε κάποια ευχάριστη συνάντηση ή είδηση για κάποιο οικονομικό σας θέμα που θα σας ξαλαφρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο Ερμής στο ζώδιό σας κάνει τρίγωνο με το Δία και πέρα από την θετική διάθεση και το κέφι που σας τροφοδοτεί ίσως σας κάνει περισσότερο χαλαρούς ή επιπόλαιους και σας ξεφύγουν πράγματα στο σύντροφό σας που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Το να προσπαθήσετε να τα κουκουλώσετε με κάποιο ψέμα δε θα σας βγει σε καλό. Προσοχή λοιπόν! Αν είστε μόνοι, πάντως, έχετε όλες τις ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία που θα σας δώσει φτερά.

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved