Ερωτικό ωροσκόπιο 23/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Καλά διασκεδάσατε, ωραία περάσατε το σαββατόβραδό σας αλλά από σήμερα το μεσημέρι τα κεφάλια μέσα γιατί η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει την εμφάνισή της. Ενδεχομένως να νιώσετε ότι ζορίζεστε λίγο παραπάνω να κάνετε αυτά που πρέπει και όχι αυτά που θέλετε, αλλά μεταξύ μας είτε έτσι θα γίνει είτε καθόλου. Άλλωστε και στη σχέση σας υπάρχουν κάποια θέματα που σας προβληματίζουν ή σας αγχώνουν και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να τα αντιμετωπίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, μέχρι και το μεσημέρι θα επικρατεί ένα κλίμα χαλαρότητας στους ουρανούς και ίσως πολλά να λέγονται και λίγα να γίνονται αλλά εσείς έτσι κι αλλιώς δεν τα παίρνατε στα σοβαρά οπότε δε σας χαλάει. Από το απόγευμα όμως είναι πολύ πιθανόν να σας ζητηθούν οι ευθύνες, κυρίως από το σύντροφό σας για κάποια υποχρέωση ή υπόσχεση που είχατε αναλάβει και δεν τηρήσατε. Φροντίστε λοιπόν να είστε συνεπείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Κυριακή συνήθως είναι μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης αλλά εσείς είστε ακόμα υπό την χθεσινοβραδινή επίδραση και όσο ο καιρός σας το επιτρέπει, δε θα μείνετε μέσα. Το κακό όμως είναι ότι θα σπαταλήσετε αρκετή από την ενέργειά σας για να αποδείξετε σε ένα άτομο τα συναισθήματά σας γιατί δείχνει ότι δεν σας εμπιστεύεται. Οι ελεύθεροι από την άλλη είχατε τα μέσα τώρα έχετε και τον τρόπο να οργανώσετε το τέλειο ερωτικό έγκλημα...

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σας από το μεσημέρι σας υπενθυμίζει ότι καλό είναι το συναίσθημα αλλά οι σχέσεις έχουν ανάγκη κι από άλλα πράγματα για να μπορέσουν να προχωρήσουν. Όσο κι αν σας είναι δύσκολο, μην αφήσετε ένα πιθανό πρακτικό θέμα που θα προκύψει σήμερα να σας μπλοκάρει αλλά αντιμετωπίστε το στεγνά. Οι ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε ένα σοβαρό ή μεγαλύτερης ηλικίας άτομο που θα σας γοητεύσει αρκετά και θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

leont

Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να μπορέσετε να διευθετήσετε ένα θέμα που αφορά στα ερωτικά σας ή στη σχέση σας, δικαιώνοντας έτσι την αρχηγική σας φύση. Οι ευθύνες όμως που θα προκύψουν είναι αρκετές και πάνε πακέτο με τις ενέργειές σας κι αυτό είναι κάτι που δε σας αρέσει ιδιαίτερα ή σας καταπιέζει. Γι' αυτό, καλά θα κάνετε να μην απλωθείτε παραπάνω από εκεί που μπορείτε να αντεπεξέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε από τους λίγους που δε θα έχουν πρόβλημα σήμερα με το συμμάζεμα και την περιοριστική διάθεση της Σελήνης στον Αιγόκερω, για να μην πούμε ότι ενδόμυχα κάπου το είχατε ανάγκη για να μπορέσετε να επανέλθετε στα ίσα σας. Επειδή η μέρα είναι ευνοϊκή, θα ήταν καλό να κάνετε ένα σχέδιο για το πως θα κινηθείτε για να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να το φέρετε με τα νερά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Θέλετε να αναλάβετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σας, όχι απλά να είστε το πλάι του συντρόφου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται κατά καιρούς εντάσεις ή διαφωνίες. Σήμερα, ωστόσο, θα είστε πολύ συγκροτημένοι και σταθεροί στο τι θέλετε κι αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο εύκολα κάποιες από τις θέσεις σας. Οι ελεύθεροι ίσως βρεθείτε συναισθηματικά ανάμεσα σε δύο άτομα και χρειαστεί να επιλέξετε με βάση τη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είστε από τα άτομα που αφήνονται στην τύχη κι όπου τους βγάλει, στον οποιοδήποτε τομέα. Ιδιαίτερα στα ερωτικά σας θέλετε να κατευθύνετε τα πράγματα, ελέγχοντας όσο μπορείτε την κατάσταση και σήμερα η μέρα ίσως σας επιβεβαιώσει. Σε πολλά από αυτά που πιστεύετε για το χαρακτήρα ενός ατόμου ή στον τρόπο που χειρίζεστε την κατάσταση μαζί του θα πέσετε μέσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αισθάνεστε περιορισμένοι ή στριμωγμένοι σήμερα και ίσως κάνετε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις για να ξαλαφρώσετε. Ενδεχομένως σε αυτό να συμβάλει ένα άτομο που σας αναγκάζει να σκεφτείτε τη σχέση σας σοβαρά ή να συμπεριφέρεστε πιο υπεύθυνα. Από την άλλη οι ελεύθεροι, αν και πιο συγκρατημένοι από άλλες φορές, δεν καταθέτετε τα όπλα και συνεχίζετε να πολιορκείτε ένα άτομο που σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από το μεσημέρι, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποδείξετε στην πράξη στο σύντροφό σας ότι η υπομονή, στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, ανταμείβεται έστω κι αν παίρνει λίγο χρόνο. Οι ελεύθεροι δείχνετε αποφασισμένοι να μη συμβιβαστείτε και να πετύχετε το καλύτερο στα ερωτικά σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένετε παραπάνω κι αυτή σας η εικόνα σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητα που διαθέτετε θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, ίσως θα έπρεπε να είστε λίγο πιο συγκροτημένοι και υπεύθυνοι στα ερωτικά σας και να μην παρασέρνεστε τόσο από τις επιταγές της Αφροδίτης στο ζώδιό σας γιατί μεν θέλετε να κατακτήσετε ένα άτομο που σας αρέσει πολύ αλλά, αν δεν επιδείξετε την ανάλογη συνέπεια, δε θα τα καταφέρετε. Όλοι και όλα έχουν τον τρόπο τους γι' αυτό ψυχολογείστε το λίγο, πριν κάνετε το οποιοδήποτε βήμα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η τάξη και η οργάνωση δεν είναι το δυνατό σας σημείο, για να μην πούμε ότι δεν ανήκουν καν στο λεξιλόγιό σας και σήμερα αισθάνεστε λίγο ζορισμένοι γιατί θα χρειαστεί να βάλετε κάτω κάποια πράγματα της σχέσης σας που προκαλούν μπερδέματα. Παρ' όλα αυτά εσείς θα κάνετε ότι μπορείτε για να το αποφύγετε, θεωρώντας ότι θα σπαταλήσετε τη μέρα σας με μίζερα θέματα. Οι ελεύθεροι ίσως λειτουργήσετε πιο μεθοδευμένα για να προσεγγίσετε ένα άτομο που θέλετε.

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved