Ερωτικό ωροσκόπιο 22/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε πάρει την πάνω βόλτα αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε όλα, μονά - ζυγά δικά σας, ιδιαίτερα στη σχέση σας. Βάλτε λίγο φρένο στις απαιτήσεις σας ή στα καπρίτσια σας, αν δε θέλετε να δημιουργούνται δυσαρέσκειες και μούτρα. Επίσης, οι ελεύθεροι καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε πάνω στον ενθουσιασμό σας από σχόλια ή κολακείες κάποιου ατόμου και αρχίσετε να κάνετε όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ξέρετε πολύ καλά που βρίσκεστε και τι χρειάζεται για να γίνετε ευτυχισμένοι στη σχέση σας και γενικότερα την ερωτική σας ζωή αλλά καμιά φορά, πιάνεστε Κότσος εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς και της επιμονής από διάφορους «επιτήδειους» που πιάνουν το ευαίσθητο σημείο σας και φυσικά είναι μείον σας. Επειδή η μέρα είναι κάπως «ύποπτη» κι έχει τάσεις παραπλάνησης, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πολλές παρερμηνείες και αμφίβολης αξιοπιστίας πληροφορίες θα φτάσουν σήμερα στα αφτιά σας, έργο του Ερμή που συναντά τον Ποσειδώνα, και καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να βγάλετε κανένα συμπέρασμα γιατί το πιο πιθανό είναι να διαψευστείτε πανηγυρικά. Επίσης, αν έχετε ένα ερωτικό ραντεβού που σχεδιάζατε εδώ και μέρες τσεκάρετε μέχρι και την τελευταία στιγμή τις λεπτομέρειες γιατί ενδέχεται να γίνουν μπερδέματα.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τονίζοντας τη ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά σας. Θέλετε να πιστέψετε στο όνειρο, να πλημμυρίσετε από αγάπη και να δώσετε όσα συναισθήματα κρύβετε μέσα σας. Μέχρι εδώ όλα είναι όμορφα, αλλά το θέμα είναι σε ποιον; Φροντίστε να τα προσφέρετε στο κατάλληλο πρόσωπο, εκείνο που αξίζει γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό «η αγάπη και η λύπηση είναι πολύ ακριβές για να σπαταλιόνται».

ΛΕΩΝ

leont

Για να μην πέσετε θύματα του έρωτα, σήμερα, καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Είστε έξυπνοι, κανείς δεν αντιλέγει, αλλά και διψασμένοι για να ζήσετε έντονες ερωτικές συγκινήσεις κι αυτό από μόνο του σας φέρνει σε θέση αδυναμίας αυτό το βράδυ. Γοητεύστε, κολακευτείτε, φλερτάρετε αλλά θεωρείστε ότι παίζετε σε ένα θεατρικό έργο που, όταν πέσουν οι κουρτίνες, θα έχει τελειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Ερμής στους Ιχθύες συναντά σήμερα το βράδυ τον Ποσειδώνα και οι δυο μαζί έρχονται να θολώσουν το μυαλό σας και να σας απομακρύνουν αρκετά από τη λογική. Η τάση σας να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στη φροντίδα και την περιποίηση του συντρόφου, ενδέχεται να σας κάνει να ξεχάσετε σημαντικά πράγματα ή υποχρεώσεις και να βυθιστείτε σε ένα ευχάριστο λήθαργο, που όμως σας είναι απαραίτητος, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα είστε συνεχώς στην τσίτα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πάνω που ξεσηκωθήκατε κι είπατε να αρχίσετε το αντάρτικο στη σχέση σας έπιασαν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σήμερα μήπως κάνετε κάτι λάθος ή είστε υπερβολικοί και μεγεθύνετε τις καταστάσεις. Γεγονός είναι ότι η μέρα δεν ενδείκνυται για οριστικές αποφάσεις και δε σας επιτρέπει να κινηθείτε με θέληση. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι, καλύτερα να περιμένετε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο από την ομίχλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είστε δύσπιστοι και καχύποπτοι στα ερωτικά σας, ιδιαίτερα σε όποιο άτομο εμφανίζεται μπροστά σας χαρούμενο, ευδιάθετο και με τεράστιο χαμόγελο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πέσετε σε καμία παγίδα, κυρίως σήμερα. Μάλιστα, όσο φοβάστε, τόσο κινδυνεύετε να πιαστείτε κι όχι από αυτούς που υποψιάζεστε αλλά από άλλους που σας πλησιάζουν έντεχνα και σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Θυμηθείτε ότι καμιά φορά ό, τι φαίνεται καλό ίσως και να είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μιλάμε για την απόλυτη σύγχυση σήμερα για σας. Αναρωτιέστε αν είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε, αφού η ασυνεννοησία και τα μπερδέματα με το σύντροφό σας δίνουν και παίρνουν, ακόμα και στα πιο απλά θέματα και καταλήγετε να εγκαταλείπετε τη μάχη με τα χέρια ψηλά. Οι ελεύθεροι, αντιλαμβάνεστε ότι, αν πουλήσετε παραμύθι, κάτι θα γίνει αλλά δεν είναι του στυλ σας και το πιο πιθανό είναι να σας τσακώσουν, οπότε πάτε πάσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Από τη φύση σας συγκρατημένοι αλλά και δύσπιστοι, επειδή έχετε καεί αρκετά, έχετε κλείσει τα αφτιά σας στις Σειρήνες κι όλα εκείνα τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας καταφέρουν με μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις. Όχι ότι μέσα σας δε λαχταράτε να έχουν έστω και μια δόση αλήθειας αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής σας προτιμάτε να μην ακούτε κάτι που δεν ισχύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Οι επιθυμίες σας πολλές αλλά το ίδιο και η τάση σας να βαριέστε γρήγορα και τώρα τελευταία το έχετε συχνά, καθώς τα πρόσωπα που σας τραβούν σύντομα χάνουν τη λάμψη τους και το ενδιαφέρον σας φεύγει. Σήμερα πάντως έχετε μια έντονη ρομαντική διάθεση και όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε όμορφα όλη τη μέρα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μάλλον θα αποδεχτείτε συνειδητά το παραμύθι ενός ατόμου αλλά μόνο στο σημείο που δε σας χαλάει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, η μέρα σας ανήκει αποκλειστικά καθώς ο Ερμής και ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας συναντιούνται στο ζώδιό σας, έτοιμοι να σας κάνουν να αγγίξετε το θαύμα. Η θετική σας ενέργεια και η ήπια και χαμογελαστή σας διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αψηφίσετε ό, τι πιθανόν να προκύψει στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι εκπέμπετε ένα μυστήριο αισθησιασμό που θα κεντρίσει την περιέργεια και την προσοχή αρκετών.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved