Ερωτικό ωροσκόπιο 20/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Κατά την δική σας, «ταπεινή» άποψη, προσπαθείτε αρκετά να κατανοήσετε τις ανάγκες του άλλου ατόμου που έχετε σχέση αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δικές σας πάντα θα είναι στο νούμερο 1. Σήμερα ίσως νιώσετε ότι πολλές από αυτές οι περισσότερες σεξουαλικής φύσεως δεν ικανοποιούνται πλήρως και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο κάπως αλλά δεν θέλετε να κάνετε και κουβέντα πάνω σε αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα ξεκινά με καλές προϋποθέσεις για σας σήμερα και καθώς η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σας είναι ευκαιρία να λύσετε όμορφα και ήρεμα κάποια θέματα στη σχέση σας. Καλά θα κάνετε να εκφραστείτε ανοιχτά και να αφήσετε στην άκρη τα υπονοούμενα για να μην παρερμηνευτούν, δείχνοντας το ενδιαφέρον σας στον άνθρωπό σας. Αν μπορείτε αφιερώστε του χρόνο το βράδυ, ώστε να κάνετε πράγματα μαζί που σας διασκεδάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι γεγονός ότι το κλίμα είναι κάπως πιο βαρύ σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα αλλά εσείς δε χρειάζεται να χάνετε την καλή διάθεση ή να νιώθετε μαγκωμένοι, ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας επηρεάζουν. Χαλαρώστε γιατί μόνοι σας μπαίνετε στο τριπάκι και μετά ξεφεύγετε τελείως και μεταφέρετε όλη αυτή τη βαρυθυμία και στην ερωτική σας σχέση.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα κυριαρχεί σήμερα σε ό, τι κι αν κάνετε και εννοείται ότι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του θα διοχετευτεί στα ερωτικά σας. Ίσως βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και θελήσετε να του εκδηλώσετε όλα αυτά που αισθάνεστε αλλά το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο, καθώς σε αυτή του τη φάση πιθανόν να μην είναι έτοιμο να τα δεχτεί και να κάνει πίσω. Γι' αυτό όσο μπορείτε ελέγξτε τι θα αποκαλύψετε.

ΛΕΩΝ

leont

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον 7ο οίκο σας και εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ πιθανό να ζήσετε μαγικές ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι βλέπετε ότι σήμερα ελκύετε αρκετά γι' αυτό ξεχάστε για λίγο το τι περάσατε στο παρελθόν και αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται όσο είναι ακόμα καιρός, έστω για να περάσετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Βάζετε με το νου σας διάφορα σήμερα που τα περισσότερα δεν είναι θετικά αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο ούτε για σας ούτε για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επειδή ενδεχομένως να έχετε επηρεαστεί από τα λεγόμενα κάποιου ή κάτι που ειπώθηκε μεταξύ σας να το παρεξηγήσατε, καταλήξατε σε ένα συμπέρασμα που όμως δεν είναι απαραίτητα σωστό. Συζητήστε μαζί του και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ω ναι, σας έχει πειράξει πολύ, πάρα πολύ μια συγκεκριμένη συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου και μέσα σας βράζετε αλλά δεν συνηθίζετε να κάνετε σκηνικά ούτε και να τσακώνεστε. Όμως το μυαλό σας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το πώς θα του δώσετε ένα μάθημα για να το καταλάβει. Έτσι είναι πολύ πιθανό εκεί που είστε σε τρυφερές προσωπικές στιγμές, να επικαλεστείτε μια ξαφνική δήθεν αδιαθεσία...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιό σήμερα είναι λογικό να αισθάνεστε ότι υπερέχετε και να θέλετε να το αποδείξετε και εκεί που κατέχετε μια από τις πρώτες θέσεις, στον ερωτικό τομέα. Ακόμα κι αν δεν είστε φουλ απελευθερωμένοι, αν εσείς το βάλετε στο μυαλό σας τότε μπορείτε να κάνετε τον οποιοδήποτε να παραμιλάει. Οπότε, καλό θα ήταν να παραμερίσετε τα όποια εμπόδια και να εκμεταλλευτείτε τη μέρα, ιδίως αν ήδη έχετε βρει το στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ίσως θελήσετε να περάσετε το βράδυ σας με κάποιους γνωστούς ή συγγενείς, αν και η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη, καθώς κάποιο άτομο σας απασχολεί αρκετά αλλά θεωρείτε ότι με χαλαρότητα και κουβεντούλα θα ξεχαστείτε κιόλας. Όμως ενδέχεται να μην το καταφέρετε και στο τέλος όλη η συζήτηση να περιστραφεί γύρω από το καυτό για σας θέμα, ζητώντας συμβουλές και απόψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η διάθεσή σας είναι πολύ καλύτερη από χθες, αν και όχι τελείως αλλά τουλάχιστον είστε πιο έτοιμοι να αποδεχτείτε κάποια πράγματα που αφορούν στα ερωτικά σας. Αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβιβαστείτε με ό, τι σας τύχει αλλά θα πάρετε απόφαση να μην περιμένετε πράγματα που δεν είναι πιθανά να γίνουν. Και πάλι βέβαια θα λειτουργήσετε απόλυτα ή ωθείστε από μια απαισιόδοξη στάση που δεν βοηθά πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε από τα άτομα που διακατέχεστε από πάθη καθώς ακόμα και τα συναισθήματά σας τα επεξεργάζεστε εγκεφαλικά αφαιρώντας τους ένα μεγάλο μέρος της μαγείας ή, αν θέλετε, της εξάρτησης που μπορεί να προκαλέσουν. Παρ' όλα αυτά σήμερα μάλλον επηρεάζεστε από την μυστήρια και ερωτική Σελήνη και είστε πολύ πιο θερμοί στις εκδηλώσεις και το ενδιαφέρον σας για ένα άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας έχετε αρχίσει να δραστηριοποιείστε αρκετά αλλά και να ξανοίγεστε σε καινούργιες επαφές και γνωριμίες, κάτι που βέβαια βοηθά και στη δημιουργία μια νέας σχέσης. Το θέμα είναι κατά πόσο έχετε επαφή με την πραγματικότητα ή παρασύρεστε συναισθηματικά και βιάζεστε να πετάξετε στα σύννεφα με την πρώτη ευκαιρία. Προσοχή λοιπόν κι όσο μπορείτε δείτε, πριν επιλέξετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved