Ερωτικό ωροσκόπιο 17/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό και τον 7ο οίκο σας έρχεται την κατάλληλη στιγμή να σας ξυπνήσει από το λήθαργο των δύο προηγούμενων ημερών και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας. Αρκετά τονωμένοι, ξεκινάτε την εβδομάδα με τις μηχανές στο τέρμα, χωρίς να κολλάτε πουθενά και βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε τον πρώτο λόγο θα έχουν τα ερωτικά και η σχέση σας που θα γίνει πιο συντροφική αλλά και θερμή κι αγαπησιάρικη.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ενώ θα έπρεπε να ξεκινήσετε την Δευτέρα γεμάτοι ενέργεια εσείς σαν να κόβετε σιγά-σιγά ταχύτητα και προτιμάτε να κάτσετε κάπως παραδίπλα παρά να μετέχετε οπουδήποτε. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι και το μεσημέρι γιατί από το απόγευμα και μετά φαίνεται ότι θα απολαύσετε τη φροντίδα και τα χάδια του αγαπημένου σας προσώπου και θα πάρετε τα ίσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά ενεργητικοί, δραστήριοι και γεμάτη διάθεση για επικοινωνία είστε σήμερα. Ενδέχεται να συναντηθείτε με ένα άτομο που προς το παρόν διατηρείτε καθαρά φιλικές σχέσεις αλλά εξαιτίας των πολλών σας κοινών στοιχείων και της άνεσης που υπάρχει μεταξύ σας δεν αποκλείεται καθόλου να μετατραπεί σε κάτι πιο ερωτικό, αφού υπάρχει αναμφισβήτητα και μια έλξη.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαλαροί και ευδιάθετοι είστε σήμερα και μάλλον αποφασισμένοι να ρίξετε πόρτα σε όποιον ή ό, τι αποπειραθεί να σας το χαλάσει. Παρ' όλα αυτά, μια συναισθηματική φόρτιση την έχετε ή τουλάχιστον κάτι σας τρώει μέσα σας που έχει να κάνει με ένα άτομο που θέλετε πολύ και δεν έχετε ή εκπέμπει αμφίβολα σήματα και σας μπερδεύει, οπότε παντελώς ήρεμοι δεν είστε. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανόν από το απόγευμα και μετά να καταφύγετε στην ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε κάνει αρκετές φορές το λάθος να παρασύρεστε συναισθηματικά από κομπλιμέντα και όμορφα σχόλια τα οποία όμως δεν οδηγούν πουθενά γι' αυτό καλό θα ήταν να μην το επαναλάβετε σήμερα. Δε χρειάζεται να τρώτε ενέργεια και χρόνο, προσπαθώντας να καταλάβετε αν παίζει κάτι με το συγκεκριμένο άτομο που σας τα κάνει ή να αρχίσετε να υπερβάλετε και να το πάτε μακρύτερα από όσο είναι στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε έτσι κι αλλιώς σε φάση έντονης δράσης, οπότε είναι πιθανό σήμερα να παραμερίσετε μια συστολή που από τη φύση σας έχετε και να πάρετε πρωτοβουλίες για ένα ερωτικό σας θέμα, αφού βλέπετε ότι η κατάσταση δεν τσουλάει ή δε διαφαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις της άλλης πλευράς και θα πρέπει να παρέμβετε και να το ξεκαθαρίσετε. Όμως είναι πολύ πιθανό, μόλις βρεθείτε με το άτομο που σας απασχολεί να τα ξεχάσετε όλα αυτά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο από νωρίς τα ξημερώματα ωθείστε να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα βοηθήσουν αρκετά τη σχέση σας αλλά και θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι με τη γοητεία που εκπέμπετε όλο αυτό το διάστημα είστε πολύ κοντά στο να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι να μην παρασυρθείτε από κολακείες ή να σταθείτε μόνο σε αυτές, χωρίς να εμβαθύνετε λίγο τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, δεν είστε και πολύ στα πάνω σας σωματικά, καθώς υπάρχει μια κούραση αλλά και μια τάση για απομόνωση και ηρεμία που δεν εξηγείται, μιας και το σαββατοκύριακο ήταν σχετικά χαλαρωτικό και κύλησε ομαλά. Όλη αυτή η διάθεση βέβαια ενδεχομένως να οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους ή μια μεγάλη ανάγκη να είστε με ένα άτομο που μέχρι στιγμής δεν έχετε καταφέρει να την καλύψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πότε κρύο – πότε ζέστη, πότε πράσινο και πότε κόκκινο το φως που ανάβει από την άλλη πλευρά και σήμερα με αφορμή ένα ακόμα παρόμοιο περιστατικό ίσως βαρεθείτε να ξανασχοληθείτε με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό το στυλ της αμφιβολίας σας ξενερώνει αρκετά, καθώς δεν είστε εσείς από αυτούς που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πείσουν κάποιον. Θέλει καλώς, δε θέλει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές....

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Καλά φαίνεστε προς τα έξω και μάλιστα αρκετά λαμπεροί και θελκτικοί αλλά το μέσα σας δεν συμβαδίζει. Έχετε ένα καημό, μια απογοήτευση ίσως που δε σας αφήνει ούτε να χαρείτε ούτε και να πάτε παρακάτω στα αισθηματικά σας. Από την άλλη γνωρίζετε ότι αν δεν εξισορροπήσετε κάπως όλο αυτό το πάνω κάτω και δεν ξεκολλήσετε από μια κατάσταση είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να δείτε προκοπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου σήμερα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα αλλά και κοντά στα δικά σας πρότυπα γνωριμία που ίσως γίνει μέσα από ένα φιλικό κύκλο. Ίσως κολλήσετε με το συγκεκριμένο άτομο και βρεθείτε να συζητάτε με τις ώρες αλλά απ' ό, τι φαίνεται δεν είναι από εκείνα που θα περάσουν στο ερωτικό αμέσως. Παρ' όλα αυτά το παιχνίδι υπάρχει και είστε διατεθειμένοι να του χαρίσετε λίγο από το χρόνο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε ακόμα υπό την επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου, οπότε διατηρείτε τον ερωτισμό και τη ρομαντική σας διάθεση αμείωτη, κάνοντας ευτυχισμένο το αγαπημένο σας πρόσωπο που σας βλέπει να είστε όλο αγάπες, λουλούδια και γλυκόλογα κι όχι λιγομίλητοι και μυστήριοι ως συνήθως. Με αυτή τη... μαγιά και τα κατάλληλα υλικά ό, τι κι αν κάνετε σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχετε το καλύτερο στην αισθηματική σας ζωή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved