Ερωτικό ωροσκόπιο 12/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες δεν προσφέρονται για πολύ ριψοκίνδυνες συμπεριφορές, εκτός κι αν ψάχνετε αφορμές για να ξεφορτωθείτε τα βάρη μιας σχέση ή ένα άτομο που σας έχει γίνει κολλιτσίδα. Αν όμως τίποτα από αυτά δε συμβαίνει ή προσπαθείτε να κερδίσετε την καρδιά ενός προσώπου, φροντίστε να είστε πιο συγκροτημένοι στις κινήσεις σας για να μη δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν σας αρέσει να κάνετε συζητήσεις επί συζητήσεων, προσπαθώντας να πείσετε για τις αρχές και τις θέσεις σας, ιδίως στον σύντροφό σας που επιμένει σε κάποια θέματα να αλλάξετε ρότα αλλά σήμερα μάλλον θα βρεθείτε στη δυσάρεστη κατάσταση να του το υπενθυμίσετε. Δεν έχετε διάθεση να δημιουργείτε εντάσεις, από την άλλη θέλετε να τον κάνετε να καταλάβει ότι για να καταλήξετε κάπου σημαίνει ότι είστε σίγουροι και δεν πρόκειται να μετακινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έντονη ημέρα είναι για σας σήμερα αλλά κατά κάποιο τρόπο θα την ευχαριστηθείτε γιατί θα έχετε αρκετές συζητήσεις και επαφές με άτομα που συμπαθείτε. Μεταξύ διαφόρων κουτσομπολιών και σχολίων, ίσως μάθετε πράγματα για ένα άτομο που σας έχει κάτσει στο μυαλό και ψάχνετε τρόπους για να πλησιάσετε. Εύκολο μάλλον δεν είναι αλλά έχετε αρκετές πιθανότητες, αν ξεκινήσετε από κάποια κομπλιμέντα και όμορφα λόγια.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αισθηματικά σας θέματα μπορεί να μην παρουσιάζουν θεαματικές αλλαγές αλλά τουλάχιστον με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας φαίνονται να έχουν πάρει μια σταθερή πορεία προς τα πάνω. Σήμερα ίσως σας γίνει κάποια πρόταση από άτομο που δεν είχατε αντιληφθεί ότι ενδιαφέρεται που θα σας κολακέψει. Παρ' όλα αυτά προσέξτε γιατί οι μέρες είναι για να κρατάτε μικρό καλάθι.

ΛΕΩΝ

leont

Με τη Σελήνη από τα ξημερώματα στο ζώδιό σας αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας, κάτι που σας χρειάζεται, μετά από δύο μίζερες και μάλλον δύσκολες μέρες. Θα βγείτε μπροστά στα ερωτικά σας, πολύ πιο διεκδικητικοί και αποφασισμένοι να κερδίσετε το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο, επειδή ακόμα είναι λίγο γκρίζα η ατμόσφαιρα, προσπαθήστε να μην προκαλέσετε και κυρίως να μην εκτεθείτε από κάποια εγωκεντρική ή έντονη συμπεριφορά σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρότι διανύετε μια περίοδο με αρκετή εσωτερική ένταση αλλά και διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα, σήμερα αισθάνεστε την κούραση να σας καταλαμβάνει. Περισσότερο όμως είναι ψυχολογική, ενδεχομένως γιατί έχετε βαρεθεί να περιμένετε μια ηθική ανταμοιβή ή κάτι καλό να γίνει στα ερωτικά σας που δεν το βλέπετε να ζυγώνει παρ' όλες τις προσπάθειές σας γι' αυτό και δεν θα έχετε τα κέφια σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Επειδή είστε κατεξοχήν κοινωνικά άτομα, αρκετοί είναι οι φίλοι και οι γνωστοί που σας καλούν κατά καιρούς να συμμετάσχετε σε διάφορες εκδηλώσεις ή εξόδους κι αυτό βοηθάει, όχι μόνο σήμερα, αλλά γενικότερα αυτή την περίοδο, ώστε να κάνετε νέες γνωριμίες που άλλες φορές μένουν εκεί κι άλλες έχουν αρκετές πιθανότητες να εξελιχτούν σε ερωτικές σχέσεις. Γι' αυτό, ακόμα κι αν δεν έχετε και πολύ διάθεση, να μην αρνηθείτε αν σας τύχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα ερωτικά σας, αν δεν αποδεικνύονται άνθρακες, είναι προς το παρόν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, μη αφήνοντάς σας ούτε την πολυτέλεια της επιλογής, ούτε και την εσωτερική ικανοποίηση, καθώς αναζητάτε το κάτι παραπάνω, αφού από την φύση σας δύσκολα παίρνετε ευχαρίστηση. Παρ' όλα αυτά σήμερα έχετε αρκετές πιθανότητες να κάνετε μια γνωριμία που αφήνει ανοιχτή μια πόρτα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Συνηθίζετε να τρέχετε σε φίλους, γνωστούς ή συγγενείς για να συζητήσετε ένα πρόβλημα που μπορεί να σας προκύψει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ακούτε κιόλας τη γνώμη τους. Περισσότερο το κάνετε για να τα βγάλετε από μέσα σας και να χαλαρώσετε. Σήμερα όμως φαίνεστε αρκετά πρόθυμοι να δώσετε βάση στα λεγόμενά τους, καθώς οι δικές σας μέθοδοι δεν φέρνουν αποτέλεσμα σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κάποια σημάδια σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε ότι κάτι πάει να γίνει στα αισθηματικά σας, αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό για να διώξετε την αμφιβολία ή τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας όσον αφορά στην έκβασή τους γιατί τελευταία τα σκαμπανεβάσματα στο συγκεκριμένο τομέα είναι πολλά και απότομα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι η γοητεία που ασκείτε αυτήν την περίοδο είναι έντονη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη στο Λέοντα σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα της σχέσης σας γιατί νιώθετε ότι πλανάται ένα είδος χαλαρότητας ή μια τάση για να κοπούν τα πολλά-πολλά είτε από την πλευρά σας είτε από το άλλο μέλος. Όχι ότι είστε υπέρ των συναισθηματικών δεσμών, αλλά περισσότερο γιατί θέλετε να ξέρετε που βαδίζετε. Καλείστε λοιπόν να ξεκαθαρίσετε κάπως το τοπίο για να μην σας έρθει από κει που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ως επί τω πλείστων έχουν να κάνουν με την εργασία σας και θα φάνε αρκετό από το χρόνο σας. Γι' αυτό το λόγο είναι πιθανόν ο σύντροφός σας να αρχίσει τα παράπονα ή να νιώσει ότι τον παραμελείτε και δεν είναι η προτεραιότητά σας. Αυτό θα χτυπήσει το ευαίσθητο σημείο σας και ίσως τα παρατήσετε όλα στη μέση για να μην του χαλάσετε την καρδιά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved