Ερωτικό ωροσκόπιο 10/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάπως τσιτωμένοι ξεκινάτε την εβδομάδα, με μια ένταση να σιγοβράζει μέσα σας που βέβαια επειδή δεν είστε από τα άτομα που θα την «πνίξετε», είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί και μάλιστα κατά δικαίων αλλά και αδίκων με την παραμικρή αφορμή. Είναι λοιπόν προτιμότερο να τη βγάλετε στο ερωτικό πεδίο όπου θα έχετε και κέρδος, παρά οπουδήποτε αλλού γιατί θα καταλήξετε τσακωμένοι...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ψυχολογικά δεν είστε και στα καλύτερά σας ίσως γιατί δεν έχετε καμία διάθεση να τρέξετε υποθέσεις και δουλειές αλλά ξέρετε ότι είναι απαραίτητο να γίνει, οπότε νιώθετε να σέρνεστε. Σε αυτήν την ακεφιά πιθανόν να συντελέσουν και κάποια λόγια του συντρόφου ή του ατόμου που θέλετε γιατί αφήνουν διάφορα υπονοούμενα που δε σας αρέσουν. Γι' αυτό θα προτιμήσετε να κατεβάσετε ρολά έτσι ώστε να τα επεξεργαστείτε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η εβδομάδα σας ξεκινά με πολύ ενέργεια και όσο περνά η μέρα θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν θετικά. Νιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη να εκφράσετε μια πλευρά πολύ πιο ζεστή και συναισθηματική και φυσικά σε αυτό θα συμβάλλει και η συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου που σας βοηθάει να εξωτερικεύσετε όλα όσα αισθάνεστε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας εντείνει την συναισθηματική σας πλευρά και γίνεστε πιο ευαίσθητοι σε κάποια ερεθίσματα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια φορτισμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Ίσως κληθείτε να λύσετε ένα θέμα που επανέρχεται στην επιφάνεια ή να κάνετε παράπονα στο σύντροφό σας για ορισμένα πράγματα που σας ενοχλούν ή σας προβληματίζουν όσον αφορά στη στάση του ή τη συμπεριφορά του. Γεγονός είναι πάντως ότι εσάς του δευτέρου δεκαημέρου κάτι σας τρώει και δεν σας αφήνει σε ησυχία.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε μαζέψει αρκετά μέσα σας που αφορούν σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά και δε σας αφήνουν ούτε να το διαγράψετε και να πάτε παρακάτω ούτε όμως και να κάνετε κάποια κίνηση για να υπάρξει μια εξέλιξη μαζί του. Σήμερα, δεν θέλετε να το σκεφτείτε καν γι' αυτό θα προσπαθήσετε να ρίξετε όλη την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας για να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Δευτέρα ξεκινά για εσάς με μια μικρή νευρικότητα ή προβληματισμό γιατί δεν βλέπετε να γίνονται κάποια πράγματα στα ερωτικά σας. Ωστόσο, εδώ και κάτι μέρες έχετε διαισθανθεί ότι το κλίμα έχει αλλάξει αρκετά γι' αυτό πρέπει εσείς να είστε οι μπροστάρηδες και να κινήσετε τα νήματα, κι όχι να περιμένετε από τον άλλον. Γι' αυτό πάρτε δυνάμεις και οργανωθείτε για να δείτε αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν θέλετε σήμερα να τσακωθείτε με το σύντροφό σας, τουλάχιστον μετά από το ωραίο σαββατοκύριακο που περάσατε αλλά η ατμόσφαιρα είναι κάπως φορτισμένη ίσως γιατί νιώθετε ότι πρέπει να συζητήσετε κάποια πράγματα μαζί του και δεν ξέρετε πώς να του τα φέρετε. Δεδομένου ότι ο Άρης ακόμα είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην πυροδοτείτε καταστάσεις από ασήμαντες αιτίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μυαλό σας είναι εστιασμένο σε ένα άτομο που θέλετε αρκετά αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να το προσεγγίσετε. Προσπαθείτε να ερευνήσετε, να μάθετε, να ανακαλύψετε τρόπους για να μπορέσετε να το καταφέρετε αλλά δεν σκέφτεστε καθαρά γιατί ήδη έχετε επηρεαστεί συναισθηματικά. Ίσως το να απομακρυνθείτε προσωρινά από αυτήν την κατάσταση να είναι η καλύτερη λύση. ,

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η μέρα ευνοεί σήμερα να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε κάποια κίνηση για να προσεγγίσετε το άτομο που θέλετε, εκφράζοντας όλα όσα νιώθετε, χρησιμοποιώντας την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που σας διακρίνει. Παρ' όλα αυτά για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να μην πλατειάσετε, να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα λόγια και με κάποια συμβολική ίσως πράξη να δείξετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε κάποια δυσαρέσκεια ή απογοητευτήκατε από κάτι που έγινε στα ερωτικά σας και σήμερα δεν είστε και πολύ στα πάνω σας. Νιώθετε ένα άδειασμα, σαν να μην έχετε τίποτα να περιμένετε πια ή ό, τι κι να συμβεί δεν θα είναι υπέρ σας. Μάλλον υπάρχει μια συναισθηματική υπερβολή από την πλευρά σας γιατί καλώς ή κακώς τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και δεν πρέπει με την πρώτη στραβή να παραιτείστε...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, μια λέξη χαρακτηρίζει το πώς νιώθετε: βαρεμάρα! Καμία διάθεση να ασχοληθείτε με οτιδήποτε, να τρέξετε για τον οποιοδήποτε, να συναναστραφείτε και γενικά να κουνηθείτε. Αλλά επειδή οι μέρες σας δεν είναι και οι πιο χαλαρές και ήσυχες, δε θα καταφέρετε να μείνετε για πολύ απ' έξω, αφού εξαιτίας ενός θέματος που θα προκύψει στα ερωτικά σας θα αναγκαστείτε να αναλάβετε δράση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο χειρισμός κάποιων ευαίσθητων θεμάτων συχνά δεν είναι εφικτός γιατί απαιτείται λιγότερο συναίσθημα και περισσότερο αντικειμενική ματιά, κάτι που εσείς όταν είστε φουλ ερωτευμένοι δεν διαθέτετε. Επειδή όμως έχετε και επίγνωση, πιθανόν σήμερα να ζητήσετε τη συνδρομή ενός στενού σας φίλου, ώστε θέτοντάς του αυτό που έχει προκύψει να μπορέσει να σας βοηθήσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved