Ερωτικό ωροσκόπιο 9/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο ανήκει ήδη στο παρελθόν αλλά με τα μυαλά ακόμα στα χθεσινά και το κορμί ολίγον καταπονημένο εσείς παλεύετε να αναστηθείτε! Μιας και είναι η μέρα τέτοια, σκέφτεστε μήπως να κάνατε και καμιά δουλειά στο σπίτι που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο κι επί τη ευκαιρία και κάποια αλλαγή στο χώρο γιατί θέλετε να γίνει πιο ζεστός και ανθρώπινος. Και βέβαια το έτερο ήμισυ θα είναι πρόθυμο και να βοηθήσει και να τον χαρείτε κιόλας μετά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κυριακή και έχετε ακόμα μια μέρα περιθώριο να περάσετε όμορφα παρέα με το ταίρι σας. Βγείτε, πηγαίνετε σε κάποιο σινεμά ή για καφέ για να νιώσετε και εσείς άνθρωποι. Έχετε δουλειές και υποχρεώσεις αλλά δε χρειάζεται να είστε συνέχεια μέσα. Και προπαντός, μην αφήσετε ούτε έγνοιες, ούτε αρνητικές σκέψεις να σας χαλάσουν τη διάθεση, αφού η Αφροδίτη ήδη έχει αρχίσει και δουλεύει για σας...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όλα δείχνουν να λειτουργούν υπέρ σας, κάτι που σας ευχαριστεί αρκετά, καθώς υπήρξε μια κάμψη ή καθυστέρηση που σας έκανε να ανησυχήσετε. Με Αφροδίτη και Άρη στα άλλα δύο ζώδια του αέρα έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε ξεσηκωμένοι και φυσικά οι ερωτικές σας ταχύτητες έχουν ανέβει επικίνδυνα. Προσέξτε μόνο τις απότομες στροφές και την ολισθηρότητα του οδοστρώματος να μην την πατήσετε!

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιό σας η ευαισθησία έρχεται να σας αγκαλιάσει τόσο σφιχτά που θα σας κόψει την ανάσα... Πνίγεστε συναισθηματικά, και ψυχολογικά είστε πολύ πιο ασταθείς, καθώς η χαρμολύπη φωλιάζει στην καρδιά σας. Θέλετε και τι δε θέλετε, αλλά πάνω από όλα ψάχνετε την αγάπη, τα χάδια και τα φιλιά ενός ατόμου κατά δικού σας. Οι δεσμευμένοι πάντως θα περάσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

leont

Το παρελθόν ενδέχεται να σας αναστατώσει λίγο σήμερα, εξαιτίας μιας τυχαίας συνάντησης από τα παλιά με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε σχέση και πιθανόν να μη χωρίσατε με τις καλύτερες συνθήκες. Βέβαια εσείς που έχετε πάρει τα πάνω σας με την Αφροδίτη στον 7ο γρήγορα θα το ξεπεράσετε και μάλιστα θα χαρείτε, σκεφτόμενοι ότι ήταν μια καλή συγκυρία γιατί αποδείξατε ότι πλέον το έχετε διαγράψει από τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μια ζωή με μολύβι και χαρτί σημειώνετε στα μπλοκάκια του μυαλού ό, τι θεωρείτε πιο σημαντικό για να μην ξεστρατίζετε καθόλου από το αρχικό σας πλάνο αλλά αυτή την περίοδο έχετε ξεφύγει τελείως. Αφιερωμένοι στη λογική, χάσατε τον παλμό της καρδιάς και σήμερα θα αποδειχτεί περίτρανα ότι αυτό που εσείς δεν υπολογίζετε, ο έρωτας, είναι αυτό που μπορεί να σας αλλάξει τελείως κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν και λίγο πιο ευαίσθητοι από άλλες φορές, ξεκινάτε τη μέρα σας με κέφι, νιώθοντας ότι τίποτα δεν μπορεί σήμερα να ταράξει την προσωπική σας ζωή. Πιο κλειστά και μάλλον αραγμένοι στο λιμάνι σας θέλετε να κυλήσει η Κυριακή, μαγειρεύοντας και κάνοντας διάφορα πράγματα που σας δένουν με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι έχετε μια κρυφή αισιοδοξία ότι τα ερωτικά σας οσονούπω θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε ξεκολλήσει κάπως από διάφορα στεγανά που βάζετε οι ίδιοι κατά καιρούς στον εαυτό σας και λειτουργείτε πολύ πιο απελευθερωμένα αλλά και ριψοκίνδυνα όσον αφορά στα ερωτικά σας. Υπάρχει όμως κι ένα προσωπικό στοίχημα που θέλετε να κερδίσετε και σας κάνει πολύ επίμονους στο στόχο σας. Σήμερα θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε πολύ πιο συναισθηματικοί σήμερα απ' ό, τι άλλες φορές, γεγονός που σας βάζει σε διαδικασία να κινηθείτε περισσότερο με την καρδιά και λιγότερο με τις ανάγκες του κορμιού. Όχι ότι η ερωτική σας διάθεση θα λείπει αλλά θέλετε να βγάλετε και την άλλη πλευρά της, όχι μόνο τη σεξουαλική. Αυτό από μόνο του σας δίνει έξτρα πόντους και η επιτυχία είναι μια ανάσα μακριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη στον Καρκίνο από το μεσημέρι και μετά σας κάνει λίγο πιο μαλθακούς για τα δικά σας δεδομένα αλλά πιο γλυκούς και ανθρώπινους για τους άλλους. Το ζεστό σας βλέμμα και χαμόγελο είναι τα μόνα όπλα που χρειάζεστε για να καταφέρετε αυτά που η μέχρι τώρα ψυχρή και απόμακρη στάση σας δεν μπορούσε, αποδεικνύοντας ότι μέσα σας κρύβεται ένα άλλο άτομο πολύ πιο ερωτικό και συναισθηματικά από αυτό που αφήνετε να φανεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Για αλλού ξεκινήσατε τη μέρα σας κι αλλού καταλήγετε, καθώς από το πρωί είστε ορεξάτοι και ενεργητικοί να κάνετε διάφορες δουλειές που χρειάζονται και είναι ευκαιρία σήμερα που δεν είναι εργάσιμη. Όμως ένα τηλέφωνο ή μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο σας αλλάζει τα σχέδια και είναι πολύ πιθανό να σας πάει πίσω. Μετά από αυτό δεν θα έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο παρά μόνο μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αγάπη, στοργή, φροντίδα όλα είναι ενισχυμένα μέσα σας σήμερα και σαφώς θέλετε να τα διοχετεύσετε στο έτερο ήμισυ. Πολύ ερωτικοί επίσης θα εκδηλώσετε το συναίσθημά σας με διάφορους τρόπους, αποδεικνύοντας ότι τελικά ακόμα κι ο Παράδεισος είναι άχαρος και βαρετός, αν δεν έχεις κάποιον να τον μοιράζεσαι. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάτι με το σύντροφό σας που συνηθίζατε παλιά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved