Ερωτικό ωροσκόπιο 8/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Σάββατο με Σελήνη στους Διδύμους ένα πράγμα σημαίνει για σας: Χωρίς ανάσα! Εννοείται ότι δε θα κάτσετε μέσα να μιζεριάσετε αφού έξοδοι και συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμά σας και φυσικά θα το ακολουθήσετε με περίσσια ευλάβεια. Το πιο πιθανό όμως είναι γρήγορα να βαρεθείτε σε ένα μέρος, να χάσετε τον ενθουσιασμό σας και να θέλετε να πάτε κάπου αλλού. Εκτός βέβαια αν βρείτε το κατάλληλο άτομο που θα σας κρατήσει...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το Σάββατο επιτέλους είναι εδώ και φέρνει μαζί του κέφι και καλή διάθεση και για σας. Ήρεμοι και χαλαροί, θέλετε πώς και πώς να περάσετε το βράδυ σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, όχι γιατί καίγεστε να πάτε κάπου. Εσάς σας ενδιαφέρει περισσότερο το τι θα ακολουθήσει μετά, αφού επιθυμείτε να ζήσετε τρυφερές, ερωτικές στιγμές μαζί του. Έτσι κι αλλιώς διανύετε μια αρκετά καλή περίοδο στα αισθηματικά σας και πρέπει να τη χαρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι ένα από τα ωραιότερα Σάββατα για σας, αφού τρεις πλανήτες σε ζώδια του αέρα είναι αρκετοί για να σας συνεπάρουν. Μην κάνετε καν τον κόπο να συγκρατήσετε το φιλελεύθερο πνεύμα και την ορμή που σας διακατέχει. Εννοείται ότι για σωματική ξεκούραση δεν μιλάμε καθόλου, μιας και θα είστε μόνιμα σε κίνηση. Το φλερτ όχι μόνο είναι στο μενού αλλά και επιβάλλεται γιατί ελκύετε και ανοίγετε πόρτα αλλά και παράθυρα στην τύχη σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπως πιο ήρεμοι είστε σήμερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι μια χαρά, αφού παλεύετε μέσα σας να βρείτε κάποιες ισορροπίες και να περιορίσετε την κυκλοθυμία που σας πιάνει ώρες-ώρες. Στα καλά του καθουμένου πιθανόν να αισθανθείτε έντονα την έλλειψη ενός ατόμου που είχε σημαντική θέση στην καρδιά σας, να αναρωτηθείτε που είναι και τι κάνει και να ταξιδέψετε για λίγο στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

leont

Καλύτερη διάθεση δεν μπορείτε να έχετε σήμερα, αφού το σαββατοκύριακο το περιμένατε να καταφτάσει με αγωνία όλη τη βδομάδα. Μεγάλη δόση από διασκέδαση και ξενύχτι περιλαμβάνει το βράδυ σας, όχι μόνο για να ξεσκάσετε αλλά και να ξεχάσετε οτιδήποτε κουραστικό και ψυχοφθόρο. Αυτό βέβαια που θα σας ανεβάσει ακόμα περισσότερο είναι το ερωτικό παιχνίδι με αρκετά λεκτικά υπονοούμενα που ίσως προκύψει με ένα άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Λίγο το Σάββατο, λίγο η Σελήνη η Σελήνη στους Διδύμους έχετε τα κέφια σας αλλά το μυαλό σας εκεί, κολλημένο σε κάποιον ή κάποιαν που έχει πιάσει στα δίχτυα του την καρδιά σας και δεν μπορείτε να ξεφύγετε γι' αυτό και θα αρχίσετε τα σχέδια επί χάρτου, μήπως και οι δρόμοι σας συναντηθούν σήμερα. Αν είστε σε σχέση θα το ρίξετε έξω με το σύντροφό σας και κάποιους κοινούς σας φίλους.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η μέρα προδιαθέτει για έξοδο και συναντήσεις, οπότε δύσκολα θα μείνετε στο σπίτι, εκτός και αν σας επισκεφτούν φίλοι ή συγγενείς. Επειδή όμως η συγκεκριμένη περίοδος ευνοεί ερωτικές γνωριμίες και μάλιστα από κει που δεν το περιμένετε, καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε και να αρχίσετε να κυκλοφορείτε και να συναλλάσσεστε με κόσμο. Οι δεσμευμένοι είναι πιθανόν να κάνετε μια βόλτα με το σύντροφο, έστω και για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η νύχτα είναι δική σας και απαιτεί έρωτα και σεις που έχετε αφήσει όνομα στην... πιάτσα, δεν μπορείτε να αντισταθείτε και να πείτε «όχι», ιδιαίτερα μετά από την τόση πίεση που έχετε υποστεί εδώ και τόσο καιρό. Τώρα, αν ξανοιχτείτε και αρχίσετε να ερωτοτροπείτε λίγο παραπάνω, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Άλλωστε είστε φειδωλοί στα λόγια και τις υποσχέσεις και δεν δίνετε δικαίωμα σε κανέναν να σας κατηγορήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σας στους Διδύμους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε κανονίσει κάτι ή να βαρεθείτε να πάτε κάπου. Γέλιο, κέφι και ενθουσιασμός θα συντροφέψουν το σαββατόβραδό σας και φυσικά η κατάλληλη αγκαλιά θα φροντίσει για τα περαιτέρω. Οι ελεύθεροι έχετε την τιμητική σας, αφού με το ακαταμάχητο χιούμορ και το αλέγρο πνεύμα σας θα γίνετε το κέντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Βοηθάει το γεγονός ότι είναι Σάββατο και δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε αλλά εσείς λες και το κάνετε επίτηδες και ψάχνετε από δω και από κει με τι θα ασχοληθείτε, προκειμένου να μη σκέφτεστε κάποιο άτομο που σας καίει. Ίσως κατά το βράδυ αποφασίσετε να δεχτείτε μια πρόταση για έξοδο μόνο και μόνο γιατί να μην πέσετε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Γοητευτικοί, αεράτοι και άνετοι, είστε στα καλύτερά σας σήμερα και ακόμα κι αν έχετε αμφιβολία πολλοί και πολλές είναι αυτοί που θα σας επιβεβαιώσουν για το αντίθετο, αφού δύσκολα θα πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας. Κι εσείς όμως δείχνετε να το διασκεδάζετε, καθώς έρχεστε σε επαφή με διάφορα άτομα και με το επικοινωνιακό σας κομμάτι αρκετά τονισμένο, δε θα αργήσετε να γνωρίσετε ένα που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ακόμα κι εσείς που συνήθως είστε συμμαζεμένοι σήμερα φέρεστε λες και κάποιος σας μετάλλαξε και γίνεστε η ψυχή της παρέας με την ευδιαθεσία και την χαλαρότητά σας. Αστειάκια, μπλα μπλα, βλέμματα και υπονοούμενα σας κάνουν αξιολάτρευτους και φυσικά το κέντρο της προσοχής ακόμα κι αν κρατάτε χαμηλούς τόνους. Οι δεσμευμένοι θα διαγράψετε από τη μνήμη σας διάφορα που σας απασχολούν και θα χαρείτε μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved