Ερωτικό ωροσκόπιο 7/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Ένα άκρως επικοινωνιακό και πολύ δραστήριο διήμερο ξεκινά για σας, καθώς επαφές, συναντήσεις αλλά και βόλτες με παρέα ή το ταίρι σας δε θα σας αφήσουν στιγμή να ξαποστάσετε. Κι επειδή είναι ο μήνας των εκπλήξεων στα ερωτικά σας, τίποτα δεν αποκλείει να λάβετε κάποιο μήνυμα ή να έχετε μια κουβέντα με άτομο που είχατε καθαρά κοινωνικές σχέσεις μέχρι τώρα και να σας εξομολογηθεί τα αισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κι αν η αγάπη μπορεί να αργεί, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα φανεί, ιδίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Ίσως όμως προέρχεται από άτομο που ξεφεύγει ελαφρώς από τα δεδομένα σας κι αυτό σας βάζει σε δίλημμα, αφού το ρίσκο δεν το έχετε στο DNA σας και προτιμάτε τα πιο απλά και ξεκάθαρα πράγματα στη ζωή σας. Πάντως δεν θα ήταν κι άσχημο να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα για κάποιους πειραματισμούς πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας από τα ξημερώματα νιώθετε ότι έχετε φτερά στα πόδια σας. Φρέσκοι και ανανεωμένοι αλλά και αρκετά κοινωνικοί έχετε την αίσθηση ότι σήμερα είναι η μέρα σας για να πετύχετε ό, τι έχετε στο νου σας! Ερωτικά βέβαια δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της περιόδου, αφού και με την Αφροδίτη στον αέρινο Υδροχόο να βρίσκεται στο πλευρό, ειδικά των γεννημένων το πρώτο δεκαήμερο, έχετε αρκετές ευκαιρίες για καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία κρυφή ένταση υπάρχει μέσα σας και προσπαθείτε να την εκτονώσετε, κάνοντας διάφορα που σας αρέσουν ή σας αποσπούν την προσοχή. Δεν ξέρετε όμως από πού ακριβώς προέρχεται και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας προβληματίζει. Ίσως είναι καλύτερα να αποσυρθείτε για λίγο και να ψαχτείτε γιατί σίγουρα η συγκεκριμένη ψυχολογία σας ωθεί και σε συγκεκριμένες επιλογές στα ερωτικά σας που δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε πολύ πιο χαλαροί και άνετοι σήμερα αλλά και περισσότερο εξωστρεφείς για αυτό και θέλετε να έρθετε να συναντηθείτε με κάποιους φίλους σας ή να βγείτε έξω για φαγητό ή ποτό με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν είναι ψέμα ότι έχετε πάρει πολύ τα πάνω σας από την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας και ψάχνετε αυτή την ερωτική σπίθα που θα δώσει άλλο νόημα στην καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται, αν υπάρχουν λόγοι που οι στόχοι σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στη σχέση σας δείχνουν μια στασιμότητα ή τουλάχιστον μια πολύ αργή εξέλιξη. Είναι πολύ πιθανόν να μην ισχύει κάτι τέτοιο αλλά εσείς, λόγω την αυξημένης δραστηριοποίησής σας, περιμένατε να κινηθούν όλα στους δικούς σας ρυθμούς. Χαλαρώστε λίγο και δώστε στο αγαπημένο πρόσωπο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, θα επιδιώξετε μια συζήτηση που από καιρό θέλατε να κάνετε με το έτερο ήμισυ γιατί αντιλαμβάνεστε ότι κατά κάποιο τρόπο δεν συμβαδίζετε στο τι θέλετε από τη σχέση σας και συναισθηματικά αυτό σας μπλοκάρει. Ίσως είναι καλό να ξεκαθαρίσετε κι εσείς τη θέση σας γιατί όλο το αναβάλλετε και στο τέλος βρίσκεστε προ τετελεσμένων γεγονότων και σας πειράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Καλά είναι τα λόγια, οι αποσαφηνίσεις και οι εξηγήσεις αλλά προτιμότερο είναι για σας να περάσετε στην πράξη που εκεί με άριστα το 10 παίρνετε 11. Άλλωστε η ερωτική σας διάθεση σήμερα είναι αρκετά έντονη και σας κάνει να μη σκέφτεστε και πολλά παρά μόνο το πώς θα την διοχετεύσετε στο πρόσωπο που θέλετε γιατί η υπομονή σας έχει αρχίσει και εξαντλείται επικίνδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Φορτσάτοι και ανανεωμένοι είστε σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και θέλετε να περάσετε καλά. Πολλά άτομα είναι πιθανόν να σας προτείνουν να βγείτε μαζί τους ή να παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή μια εκδήλωση και δε θα το σκεφτείτε και πολύ να πείτε «ναι». Άλλωστε οι καινούργιοι χώροι έχουν και νέα άτομα που πολύ θα θέλατε να γνωρίσετε και η μέρα ευνοεί φλερτ αλλά και ερωτικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλές συζητήσεις αλλά και νέες πληροφορίες θα έχετε κι εσείς σήμερα σχετικές όμως με τα επαγγελματικά σας και κάποια θέματα ίσως χρειαστεί να τα επανεξετάσετε ή να τα αναπροσαρμόσετε. Αυτό ίσως σας κουράσει ψυχολογικά, πέρα από ότι θα σας φάει και αρκετό χρόνο. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε το βράδυ σας δε φαίνεται ιδιαίτερα ερωτικό, εκτός αν στη δουλειά έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο πρόθυμο να σας βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Από τους πιο ευνοημένους της ημέρας είστε εσείς σήμερα, καθότι η Παρασκευή σας αποκτά όλα αυτά τα στοιχεία που συναρπάζουν το μυαλό σας και σας βάζουν ιδέες, ως επί τω πλείστον πονηρές. Οι κουβέντες, το χιούμορ αλλά και το ερωτικό παιχνίδι δίνει και παίρνει σήμερα ενώ αν αποφασίσετε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει αρκετά με το λόγο του.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αρκετά εκδηλωτικοί θα είστε σήμερα όσον αφορά και σε αυτά που σκέφτεστε αλλά και σε αυτά που ονειρεύεστε και νιώθετε και θα θελήσετε να τα μοιραστείτε με τον άνθρωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Ενδεχομένως και να βιάζεστε λίγο ή να βγάζετε πρόωρα συμπεράσματα όμως δε σας πολυνοιάζει. Ίσως φτιάξετε μια ερωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας για να προετοιμάσετε καλύτερα το κλίμα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved