Ερωτικό ωροσκόπιο 6/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/3
ars

ΚΡΙΟΣ

Πολλά και καινούργια πράγματα αναμένετε από δω και στο εξής στα αισθηματικά σας και αυτό σας κάνει αρκετά ανυπόμονους και μέσα στην ενέργεια. Πάντως σήμερα θα ρίξετε λίγο τους ρυθμούς και θα το πάτε στο ρελαντί γιατί θέλετε να χαρείτε τα καλά και... συμφέροντα της Σελήνης στον 2ο οίκο σας που δίνει υποσχέσεις για μια αισθησιακή βραδιά γεμάτη ερωτικές απολαύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας σήμερα, νιώθετε ότι είναι η μέρα σας, καθώς κάτι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα πάρετε πίσω τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά που είτε στερηθήκατε λόγω καταστάσεων είτε δεν μπορούσατε να διεκδικήσετε εξαιτίας κάποιων εμποδίων. Η ερωτική σας σχέση τουλάχιστον για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αρχίζει και βελτιώνεται σημαντικά, ενισχύοντας την καλή σας διάθεση σε αντίθεση με εσάς του τρίτου που αργείτε ακόμα να δείτε ξαστεριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μπερδεμένοι δείχνετε σήμερα καθώς είτε προσδοκούσατε κάτι παραπάνω από μια ερωτική σας επαφή είτε από τα σήματα που λαμβάνετε διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ίσως αποκοπείτε για λίγο από το συγκεκριμένο πρόσωπο που σας προβληματίζει ενώ θέλετε να διατηρήσετε και μια πιο αποστασιοποιημένη στάση γιατί νιώθετε ότι το συναίσθημα δε σας αφήνει να δείτε καθαρά την κατάσταση.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα είναι αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό και πολλές φορές, αναγκάζεστε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο είτε από μόνοι σας είτε μέσω κάποιου ατόμου που συνεχίζει να σας απασχολεί, μη βοηθώντας σας να το ξεπεράσετε. Σήμερα οι φίλοι σας είναι αυτοί μέσα από μια συζήτηση θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι καλό είναι να θυμάστε και τις αρνητικές πλευρές του παρελθόντος κι όχι ό, τι σας βολεύει.

ΛΕΩΝ

leont

Χαρές και πανηγύρια έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου αυτή την εποχή και με το δίκιο σας αλλά επειδή δεν χρειάζεστε και πολύ να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να ξεφύγετε, καλά θα κάνετε να είστε πολύ συγκεκριμένοι και σταθεροί στους στόχους σας, κυρίως στα ερωτικά σας. Θα σας καλοβλέπουν πολλοί και αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά εδώ χρειάζεται προσοχή να μη χάσετε κάτι που αξίζει εξαιτίας της ανεμελιάς που θα σας διακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Οι μέρες είναι γεμάτες με γεγονότα αλλά και τρεξίματα που τρώνε χρόνο και ενέργεια από τα ερωτικά σας. Επειδή είστε από εκείνους που μπρος στη δουλειά δεν λογαριάζουν τίποτα άλλο και πέφτετε με τα μούτρα, καλό θα ήταν σήμερα να κάνετε ένα διαλειμματάκι από τα πολλά και να αφιερώσετε λίγο χρόνο είτε σε μια βόλτα είτε σε μια χαλαρή κουβεντούλα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να ξελαμπικάρετε και λίγο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είστε άτομα που γενικά δε σας αρέσει να ρισκάρετε στα ερωτικά σας και ζυγιάζετε καλά τα πράγματα πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση αλλά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, καλείστε να αποδείξετε ότι μπορείτε και δεν φοβάστε να βγείτε και λίγο έξω από τα όρια, αν φυσικά κρίνετε ότι έτσι θα καταφέρετε περισσότερα με ένα άτομο που σας αρέσει. Έχετε καταλάβει ότι αυτό είναι και το μυστικό για την προσωπική σας επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη στον Ταύρο σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το που πατάτε και που βρίσκεστε στη σχέση σας. Βέβαια κάποιες απαιτήσεις σας από το σύντροφο είναι κάπως υπερβολικές ή είστε απόλυτοι στο πως βλέπετε κάποιο θέμα που απασχολεί και τους δύο αλλά τουλάχιστον κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για αναξιοπιστία... Οι ελεύθεροι του πρώτου δεκαημέρου πάντως εκπέμπετε ερωτισμό που το αντιλαμβάνεστε και δεν πρόκειται να τον αφήσετε ανεκμετάλλευτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είναι μια καλή μέρα για σας η σημερινή, αφού μέχρι και το μεσημέρι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές που είχατε κατά νου και όλο αναβάλατε. Από το απόγευμα και μετά θα νιώθετε ανακούφιση και θα θέλετε να αράξετε και να χαλαρώσετε. Το πιο πιθανό είναι να κάτσετε στο σπίτι σας για φαγητό, αγκαλιές και γλύκες παρέα με το έτερο ήμισυ, να γεμίσετε και τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Προσπαθείτε να κρατήσετε τα μπόσικα και να παραμείνετε σταθεροί και συγκεκριμένοι, νομίζοντας ότι έτσι θα αλλάξετε το ερωτικό σας τοπίο. Ίσως σήμερα προσπαθήσετε να βάλετε τις βάσεις για το πως πρέπει να κινηθείτε για να αρχίσετε να εισπράττετε τα χρωστούμενα. Πάντως καλό θα ήταν να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους γιατί η περίοδος απαιτεί από σας μια προσωπική απελευθέρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα ίσως αρκετοί από σας ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο και θα κάνετε κάποιες αλλαγές για να τον κάνετε πιο όμορφο ή παρεμβάσεις για να τον κάνετε πιο πρακτικό. Όμως όλα αυτά πιθανόν να αποτελούν έναν έμμεσο τρόπο να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο με κάτι για να μην σκέφτεστε ένα πρόσωπο που σας έχει προβληματίσει με τη στάση του αλλά μέχρι στιγμής δεν είστε σε θέση να τερματίσετε τη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθετε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας σήμερα και δεν έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι πρέπει να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση με το πρόσωπο που έχετε σχέση αυτόν τον καιρό, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προτού να αρχίσουν να γίνονται καθεστώς. Από το να το λέτε όμως μέχρι να το κάνετε πράξη υπάρχει μια απόσταση που πρέπει να διανύσετε και στην πορεία μπορεί να το μετανιώστε και να σας μείνει η πρόθεση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved