Ερωτικό ωροσκόπιο 4/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/3

ars

ΚΡΙΟΣ

Βαράτε βιολιτζήδες είστε και σήμερα καθώς συνεχίζετε να βρίσκεστε υπό την επήρεια της χθεσινής μέρας κι όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας εντείνει ακόμα περισσότερο την ερωτική σας διάθεση. Βέβαια στους ουρανούς παίζει κι ένα εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σας κάνει λίγο παραπάνω εγωιστές, απόλυτους ή ζηλιάρηδες αλλά ας μην το κάνουμε θέμα... Προσοχή πάντως στις αρνητικές σκέψεις!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Διάφορα θέματα στον ερωτικό σας τομέα όχι μόνο σας χαλάνε αλλά ενδέχεται και να σας βάλουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε το κατά πόσο το άτομο για το οποίο έχετε ξοδέψει τόσο αρκετό από τον χρόνο σας και την ενέργειά σας τελικά αξίζει. Επειδή όμως είναι εποχή που πολλά θα χρειαστεί να βάλετε στο μικροσκόπιο και να τα επανεξετάσετε, μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το «φύγε εσύ, έλα εσύ» είναι μια πολιτική που εξυπηρετεί σε δύο περιπτώσεις. Είτε ότι είστε στη φάση που δεν ψάχνεστε για δεσμεύσεις, είτε ότι θέλετε να ξεπεράσετε ένα έρωτα που ακόμα έχει νωπά τα σημάδια του πάνω σας. Όποιο από τα δύο κι αν ισχύει, καλό θα ήταν να είστε σαφείς και ξεκάθαροι από την αρχή για τις προθέσεις σας για να μην αφήνετε και το άλλο πρόσωπο να κάνει σχέδια τσάμπα.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έμμεσα σήμερα θα αντιληφθείτε ότι, παρ’ όλη την εύνοια του Δία, συνεχίζετε να κινείστε σαν τον... κάβουρα, κάνοντας πλάγια, αργά βήματα που δε δείχνουν να αποδίδουν τα μέγιστα ή τουλάχιστον αυτά που περιμένετε. Έτσι η κατάσταση στα αισθηματικά σας δεν αλλάζει και πολύ, γεγονός που σήμερα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σάς προβληματίζει και σας βάζει σε διαδικασία να ανακαλύψετε άλλους τρόπους για να κινηθείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Το ότι τρέχετε για διάφορες υποχρεώσεις από το πρωί δε σημαίνει ότι θα καταφέρετε και να τις ολοκληρώσετε κιόλας γιατί κάτι νέο ξεφυτρώνει από το πουθενά και σας εμποδίζει. Από κέφια πάλι δεν πάτε και τόσο καλά, ενδεχομένως γιατί στην αισθηματική σας ζωή είχατε ελπίδες και προσδοκίες που τελικά βλέπετε ότι δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα, γι’ αυτό και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε γραμμή πλεύσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τον Άρη ανάδρομο πλέον στο 2ο οίκο σας αλλά και τη Σεληνούλα μέχρι το βράδυ στον 8ο οίκο σας αντιλαμβάνεστε ότι το ερωτικό σας όχημα παθαίνει διάφορες εμπλοκές και εκεί που ξεκινάει να προχωρά, σταματάει. Σήμερα, βρίσκεστε σε ένα σημείο, όπου δεν ξέρετε αν πρέπει να σπρώξετε εσείς ή να κάτσετε να περιμένετε την... οδική βοήθεια. Πάντως το κουράγιο και η αποφασιστικότητα δεν θα σας εγκαταλείψουν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η σημερινή μέρα έρχεται να σας αποδείξει ότι είναι πιο σοφό να μη βιάζεστε να πανηγυρίζετε, όταν συμβαίνει κάτι πολύ καλό στα αισθηματικά σας γιατί μάλλον κάτι αρνητικό θα το ακολουθήσει και θα ξαναμπείτε στο μαγκανοπήγαδο. Η Σελήνη μέχρι και το βράδυ στον 7ο οίκο σας δε βοηθά και πολύ να βρείτε την ηρεμία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα στη σχέση σας γιατί συναισθηματικά είστε αρκετά φορτισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο Ήλιος κάνει ένα εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, Πλούτωνα και φυσικά εσάς σας διευκολύνει αρκετά να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στα ερωτικά σας, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που δεν τα γνωρίζατε και θα σας διαφωτίσουν πλήρως ώστε να ξέρετε που βαδίζετε με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε. Σε αυτό ίσως βοηθήσει μια συζήτηση που θα κάνετε μαζί του ή με γνωστό του άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο σκοπός σαφώς αγιάζει τα μέσα και εσείς παρ’ όλο που δεν είστε αυτής της λογικής σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να το εφαρμόσετε, αφού ένα πρόσωπο που θέλετε αρκετά είναι ή το παίζει δύσκολο. Επειδή όσο πιο πολύ αντιστέκεται, τόσο περισσότερο σας προκαλεί και σας ιντριγκάρει, είστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσετε, αν δεν καταφέρετε να το κατακτήσετε κι ίσως σ’ αυτό συμβάλλει κάποιος φίλος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε φτάσει σε ένα σημείο στα ερωτικά σας που δεν μπορείτε να υποχωρήσετε και να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας και ο Ήλιος σε όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας μπορεί μεν να σας θέτει διάφορους προβληματισμούς σχετικά με την στρατηγική που ακολουθείτε αλλά σας κάνει και πιο ανθεκτικούς. Ίσως για μερικούς να έχετε γίνει απόλυτοι και θα έπρεπε να πάρετε ό, τι σας προσφέρεται αλλά ξέρετε από την πείρα σας ότι αυτό μόνο καλό δε θα σας κάνει στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως είναι προτιμότερο για σήμερα να μην αποφεύγετε να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση με το πρόσωπο που είστε μαζί αυτήν την περίοδο, αφού η μέρα βοηθά στο να βγουν στο φως συναισθήματα και σκέψεις ή φοβίες που εμποδίζουν την όποια εξέλιξη στη σχέση σας. Από την άλλη, οι ελεύθεροι διαπιστώνετε ότι μάλλον είναι καλύτερα αυτή την περίοδο να μην εμπλακείτε σε κάτι σοβαρό και καλύτερα να παραμείνετε μόνοι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένα ερωτικό θέμα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια αλλά δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεστε και να το βάζετε στα πόδια, ούτε να χάσετε τον προσανατολισμό σας. Ίσως είναι κι ένα μάθημα για σας να μην κουκουλώνετε μια κατάσταση και να προσποιείστε ότι δεν υπάρχει γιατί με μαθηματική ακρίβεια και στον κατάλληλο χρόνο θα εμφανιστεί πάλι μπροστά σας και θα απαιτήσει την οριστική λύση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved