Ερωτικό ωροσκόπιο 1/3

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/3

Καλό μήνα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αλλά και ένα τρίγωνο Ήλιου-Δία που από μόνο του απογειώνει τη διάθεσή σας για γλέντια και χαρές στα ύψη. Μπορεί κάποιες στιγμές να κυριαρχήσει η συναισθηματική σας πλευρά και να υπάρχει μια υπερβολή στον τρόπο που βιώνετε έναν έρωτα αλλά μέχρι εκεί. Η αισιοδοξία είναι το όπλο και σεις δεν είστε διατεθειμένοι να το παραδώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μια θολούρα, ένα μπλέξιμο υπάρχει στα αισθηματικά σας και σήμερα με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει τον 11ο οίκο σας θα παραγίνει. Πιστεύατε ότι είχαν μπει στο σωστό δρόμο τα πράγματα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά τώρα ή βγάζει μια αναποφασιστικότητα για το επόμενο βήμα ή χάνεται, εμφανίζεται και μετά εξαφανίζεται. Εσείς όμως δεν έχετε τη διάθεση να ταλαιπωρηθείτε και ίσως προχωρήσετε σε άλλη φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες πολλά άτομα θα εμφανιστούν στο δρόμο σας που ίσως χρειάζονται αρκετή προσοχή καθώς έξυπνοι είστε αλλά πάντα να έχετε στο νου σας και την παροιμία εκείνη με το πουλί που πιάστηκε από τη μύτη. Από την άλλη ο Δίας δίνει απλόχερα σήμερα ευκαιρίες στα ερωτικά σας με νέες γνωριμίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε καλά, αλλά όχι και να δεσμευτείτε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα γίνεται με καλούς οιωνούς για σας καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σημαδεύοντας κατευθείαν στην καρδιά σας με μια καινούργια γνωριμία ή για όσους έχετε σχέση με ευχάριστα νέα που πιθανόν να περιμένατε καιρό, δίνοντας σας ανακούφιση και βέβαια φτιάχνοντάς σας κατά πολύ τη διάθεση. Πάντως συνηθισμένοι από την απογοήτευση που έχετε γευτεί σε κάποιες περιπτώσεις μια πισινή θα την κρατήσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Οι εντάσεις και οι κατά μέτωπον συγκρούσεις αρχίζουν και χάνουν τη δύναμη να σας καταβάλουν καθώς αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας σήμερα και πολύ πιο αισιόδοξοι, χωρίς όμως να πετάτε στα σύννεφα. Παρόλα αυτά το συναισθηματικό σας κομμάτι ενισχύεται αρκετά και αναζητάτε κάτι περισσότερο από ένα πρόσκαιρο φούντωμα του πάθους. Αν μείνετε σε αυτό και δεν παρασυρθείτε από διάφορες σειρήνες, σύντομα θα τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό σας οίκο στους Ιχθύες σάς βάζει σε μια διαδικασία αναζωογόνησης της σχέσης σας και σας καλεί να έχετε περισσότερη συμμετοχή, όχι μόνο σε πρακτικά αλλά και σε άλλα θέματα. Θα γίνετε πιο συντροφικοί, με μεγαλύτερη κατανόηση ίσως αλλά εδώ χρειάζεται να επιδείξετε μια ισορροπία γιατί θα είναι πολύ εύκολο να περάσετε από τη μια πλευρά στην άλλη και να χάσετε την ορθή σας κρίση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της Νέας Σελήνης να πετάξετε όλα όσα είναι αχρείαστα ή βάζουν εμπόδια στην προσωπική σας ευτυχία και κάντε μια καινούργια αρχή, υποσχόμενοι στον εαυτό σας ότι θα δίνετε περισσότερη σημασία σε σας και όχι στο άτομο με το οποίο έχετε σχέση. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τα δικά σας στοιχεία και σκεφτείτε ότι ο κατάλληλος σύντροφος είναι αυτός που του αρέσει αυτό που είστε κι όχι αυτό που θα γίνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τύχη, έρωτας και χρήμα είναι ένα τρίπτυχο που πολύ σας φτιάχνει και η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Δία έρχεται σαν καθυστερημένος Αι Βασίλης αυτή τη χρονική στιγμή να σας τα προσφέρει απλόχερα. Πολλές ευκαιρίες θα υπάρξουν που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε πλατιά κι αν εσείς τις χειριστείτε με την ανάλογη μαεστρία, σίγουρα ως το τέλος του μήνα θα έχετε πετύχει αρκετούς από τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε από τους αρκετά ευνοημένους από αυτή τη Νέα Σελήνη και βέβαια πάνω απ' όλα από το Δία που συνεχίζοντας την παρουσία του στον 8ο ηλιακό σας οίκο δε σταματάει να σας φιλοδωρεί είτε οικονομικά είτε ερωτικά. Ο ενθουσιασμός αλλά και η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση είναι μέσα στα συν ή πλην της ημέρας ανάλογα με την οπτική ή τον σκοπό που θα τα χρησιμοποιήσετε. Το ερωτικό στοιχείο πάντως θα χτυπήσει κόκκινο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το βλέπετε, το μυρίζεστε, το αισθάνεστε ότι κάτι καλό πάει να γίνει στην ερωτική σας ζωή και τουλάχιστον για σήμερα θα αναπτερωθεί το ηθικό σας και η ψυχολογία σας θα πάρει τα πάνω της από κάποια καλά νέα που θα λάβετε. Παρότι όμως το τρίγωνο Ήλιου-Δία σας σπρώχνει να το ρίξετε έξω και να μπείτε στο ρυθμό του γλεντιού εσείς αρνείστε, έχοντας ένα ενδόμυχο φόβο μήπως και στο τέλος απογοητευτείτε ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έντονα συναισθηματικό και ταυτόχρονα ερωτικό είναι το κλίμα σήμερα και αν κι εσείς το πρώτο δεν το πολυκατέχετε, στο δεύτερο μια χαρά τα πάτε. Ασκείτε γοητεία, ελκύετε και έλκεστε και ο μήνας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερες προοπτικές για σας. Ωστόσο, επειδή όλα σας φαίνονται εύκολα κι απλά, ξανακοιτάξτε το λίγο πριν ενδώσετε και πείτε «ναι σε όλα» γιατί ο διάολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Καλωσορίζετε τον καινούργιο μήνα με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας και που σηματοδοτεί μια περίοδο αρκετά θετική για σας σε αρκετούς τομείς της ζωής σας με βασικό εκείνον του έρωτα και της σχέσης σας. Μια νέα σχέση που θα σημάνει και ταυτόχρονα και το τέλος μιας κατάστασης του παρελθόντος είναι προ των πυλών. Οι δεσμευμένοι ίσως επισημοποιήσουν τη σχέση τους καθώς μια απόφαση για γάμο, συμβίωση ή παιδί είναι πολύ πιθανή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved