Ερωτικό ωροσκόπιο 28/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας σας αποχαιρετά μια με μάλλον καλή διάθεση και χαλαρή διάθεση και ελέω τριημέρου σας δεν κρατιέστε να τελειώσετε από τις δουλειές σας και να περάσετε στις διασκεδάσεις. Άφθονο γέλιο και καλοί φίλοι είναι τα συστατικά που θα σας ανανεώσουν ενώ ένα ερωτικό γαϊτανάκι είναι πολύ πιθανό να στηθεί, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στο εύθυμο κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν είστε και πολύ των αποκριών ίσως γιατί προτιμάτε να παίρνετε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως παρουσιάζονται και περισσότερο στα ερωτικά σας. Γι' αυτό σήμερα ίσως κολλήσετε σε κάποιες λεπτομέρειες στη σχέση σας που θεωρείτε σημαντικές και θα θέλετε να τις ξεκαθαρίσετε με το σύντροφό σας. Δε χρειάζεται πάντως να θυμώνετε ούτε να χαλιέστε τέτοιες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα αρχίζει το γλέντι για σας. Ένας αγχωτικός και αρκετά προβληματικός μήνας τελειώνει και μαζί του και η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, Ερμή που σας προκάλεσε ουκ ολίγα θέματα. Οι περισσότεροι θα έχετε την τάση του «όπου φύγει, φύγει» με την παρέα σας αν είστε ελεύθεροι ή με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι και να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας, τουλάχιστον γι' αυτό το τριήμερο.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες αυτές είναι φτιαγμένες για διασκέδαση και να ξεχάσετε όλα αυτά που σας στενοχωρούν και σας καταπιέζουν. Και βέβαια όλη αυτή η κατάσταση αυξάνει και την ερωτική διάθεση, καθώς με μια μάσκα είναι πιο εύκολο να βγουν στην επιφάνεια ένστικτα που συνήθως κρύβονται. Γελάστε, φλερτάρετε, γευτείτε τη χαρά των ημερών αλλά με προσοχή μη την πατήσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, ο αέρας υπεροχής αλλά όχι υπεροψίας θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα σημαντικό βήμα τόσο στην καριέρα σας όσο και στα ερωτικά σας. Η Σελήνη θα συνεχίσει μέχρι το βράδυ να βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο ενώ ο Ερμής σταματά να είναι ανάδρομος κι έτσι η σχέση σας που χρειαζόταν σπρώξιμο να ξεκολλήσει έρχεται σιγά-σιγά στα ίσα της. Οι ελεύθεροι γοητεύετε αρκετά ένα άτομο που εξαιτίας της χαλαρότητας των ημερών ίσως κάνει άμεσα την κίνησή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αρχίζετε και αντιλαμβάνεστε ότι τελικά για να πετύχετε κάποια πράγματα στα ερωτικά σας δε χρειάζεται να έχετε μάστερ και μεταπτυχιακά αλλά εξυπνάδα και διάθεση να προσπαθήσετε. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε παραπάνω κάποιες ανάγκες του συντρόφου σας ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο με το οποίο πρόσφατα κάτι παιζόταν αλλά τα πράγματα κάπου σκάλωναν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα και τα καθημερινά και να ρισκάρετε σε κάτι πιο καινούργιο και πρωτότυπο στη σχέση σας; Σκεφτείτε το γιατί ίσως είναι η λύση που ψάχνετε για να τις δώσετε μια φρέσκια πνοή. Οι ελεύθεροι δεν θέλετε ούτε να ασχοληθείτε, ούτε και να σκεφτείτε τα του παρελθόντος και αναζητάτε μια νέα γνωριμία που θα σας ξαναβάλει στο ερωτικό παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Για σήμερα, τουλάχιστον, θα είστε στα πολύ πάνω σας και ακόμα και αν δεν συμμερίζεστε όλη αυτή την τρέλα της αποκριάτικης ατμόσφαιρας η καλή διάθεση θα είναι στο πλευρό σας και έτσι θα σας είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που μπορεί να αφορά στη σχέση σας ή σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε. Από το βράδυ και μετά ίσως δεχτείτε φίλους στο σπίτι σας για φαγητό και ποτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Για σας κελαηδούν τα πουλιά σήμερα, καθώς τα κομφετί και οι σερπαντίνες σας περιμένουν πως και πως. Κεφάτοι και χαλαροί θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε πάρτι και εξόδους που βέβαια θα πετάξετε την σκούφια σας. Εννοείται ότι ο έρωτας θα είναι ευδιάκριτος στην ατμόσφαιρα και εσείς που δεν είστε και από τους πιο συγκρατημένους θα παίξετε την ψυχή σας, ανεβάζοντας κι άλλο την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όσον αφορά στα οικονομικά σας τα πράγματα παρουσιάζουν μια κλίση προς τα κάτω, κάτι που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας και σας προβληματίζει. Εκεί που φαίνεται ότι αρχίζει η άνοδος είναι τα ερωτικά σας και για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό θα νιώσετε ένα κομμάτι σας να ξυπνά και να θέλει να χαρεί και να ερωτευτεί σαν να μην υπάρχει αύριο, ωστόσο κάπου αντιλαμβάνεστε ότι τελικά για να λειτουργήσει κάτι πρέπει να υπολειτουργεί κάτι άλλο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας, ενισχύοντας την καλή σας διάθεση και ο Ερμής που πλέον θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα βάζει τέλος στο πηγαινέλα σας με το παρελθόν και φέρνοντάς σας στην ευχάριστη θέση να προχωρήσετε επιτέλους στο μέλλον. Η σχέση σας ήδη παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης ενώ οι αδέσμευτοι, νιώθοντας κατά κάποιο τρόπο απελευθερωμένοι και ανάλαφροι εκπέμπετε ένα ιδιαίτερο ερωτισμό που κεντρίζει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε οι μάστερ των αποκρύψεων και των μυστικών και αυτές οι μέρες είναι κομμάτι από σας γι' αυτό και τις χαίρεστε ιδιαίτερα. Ερωτικοί και μυστήριοι βγάζετε ένα άλλο πιο ιντριγκαδόρικο εαυτό που βάζει το σύντροφό σας σε τελείως άλλο κλίμα. Οι ελεύθεροι έχετε κάτι σήμερα που τραβάει την προσοχή αρκετών και σας δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρετε με το δικό σας μοναδικό τρόπο, χωρίς να δίνετε στόχο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved