Ερωτικό ωροσκόπιο 26/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μέχρι το απόγευμα θα είστε χωμένοι στο πρόγραμμά σας, αφού πολλά είναι αυτά που έχετε φορτωθεί στα επαγγελματικά και πρέπει να τα ολοκληρώσετε. Όμως μια απρόσμενη επιτυχία ή μια ανατροπή προς το καλύτερο θα σας γεμίσει χαρά, καθώς ο Ουρανός στο ζώδιό σας κάνει τετράγωνο με το Δία. Ποια κούραση να σας σταθεί εμπόδιο; Έχει ήδη πετάξει μακριά και είστε έτοιμοι να το γιορτάσετε με το έτερο ήμισυ.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θέλετε την ηρεμία και τη γαλήνη σας αλλά μια με το ένα μια με το άλλο είστε συνέχεια στην ένταση εσωτερική ή εξωτερική. Και φυσικά δεν έχετε καμία διάθεση για καυγάδες και διαμάχες γι' αυτό ακόμα κι αν ο σύντροφός σας πει ή κάνει κάτι που σε άλλη περίπτωση θα στραβώνατε, σήμερα απλά δεν θα κάνετε τον κόπο να ανοίξετε καν το στόμα σας. Το πολύ να τον κοιτάξετε με ύφος και μετά θα το ξεχάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πολύ προβληματιστήκατε τις τελευταίες μέρες με τη στάση που έχετε στα ερωτικά σας ή με τον τρόπο που τα εκλαμβάνετε αλλά σήμερα βλέπετε τα πράγματα με τελείως διαφορετικό μάτι, πιο ζαμάν φου, πιο χαλαρά και οπωσδήποτε πεπεισμένοι ότι το μέλλον δεν το ορίζετε, οπότε γιατί θα πρέπει να σας απασχολεί; Το θέμα είναι το τώρα και το αν είστε καλά μέσα σας. Όσον αφορά στο αύριο, θα το δείτε όταν έρθει η ώρα.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σας κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό που βέβαια επηρεάζει περισσότερο σε κοσμικό επίπεδο παρά σε προσωπικό. Παρ' όλα αυτά, η ενέργειά του σαφώς και δε θα σας αφήσει ανέγγιχτους, καθώς πολλά μπορούν να γίνουν στον τομέα των ερωτικών σας από τη μια στιγμή στην άλλη και να αλλάξουν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ευκαιρίες ή παρορμητικές αποφάσεις ανοίγουν το δρόμο για καινούργια πράγματα.

ΛΕΩΝ

leont

Μέχρι το απόγευμα θα συνεχίσετε να είστε φορτωμένοι με διάφορες υποχρεώσεις αλλά από κει και πέρα που η Σελήνη θα περάσει στον 7ο οίκο σας η επικοινωνιακή σας άνεση αλλά και η δυναμική σας εμφάνιση θα φέρει πολλούς πόντους στο σακούλι της αποδοχής σας από του άλλους. Το σημαντικότερο βέβαια είναι το βήμα που γίνεται για να έρθει πιο κοντά σας ένα άτομο που θέλετε πολύ είτε η επίλυση ενός θέματος στη σχέση σας που σας απασχόλησε αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να δείτε και να κατανοήσετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας που πιο πριν σας ήταν αδύνατο, εξαιτίας της πεπατημένης που ακολουθούσατε και φως στο τούνελ δε βλέπατε. Επίσης, ίσως έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο με το οποίο υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ σας αλλά προς το παρόν η κατάσταση βολιδοσκοπείται και από τους δύο χωρίς να έχει γίνει καμία ουσιαστική κίνηση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό θα σας επηρεάσει έστω και αν δεν είναι άμεσος ο τρόπος, καθώς σας ωθεί να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη στάση και οπτική στο πώς βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις και να αλλάξετε νοοτροπία, αν θέλετε να προκόψετε. Για τους ελεύθερους μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ίσως είναι πολύ κοντά και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές, αν και θα γίνει ανορθόδοξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Και καλή διάθεση και χιούμορ έχετε και ανοχή ίσως επιδείξετε σήμερα σε διάφορα θέματα που μπορεί να προκύψουν αλλά πόσο πια να σκάτε και να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο; Το έχετε πάρει απόφαση ότι ακόμα κι αν είστε από πάνω τους 24 ώρες το 24ώρο δεν μπορείτε να τα αποφύγετε. Χρειάζεστε και σεις να πάρετε μια ανάσα κι ιδιαίτερα στα ερωτικά σας που μία είναι πάνω, μία κάτω και πηγαινοέρχονται πράγματα του παρελθόντος που θεωρούσατε ότι έχετε τελειώσει μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Περίεργες αντιδράσεις θα έχετε σήμερα και σίγουρα όχι συνηθισμένες, καθώς εκεί που πρέπει να δώσετε βάση σε κάποια πράγματα που σας λέει το ταίρι σας, επαναστατείτε ενώ όταν βρίσκεστε μόνοι σας, τα ξανασκέφτεστε και συμφωνείτε ότι έχει δίκιο. Πάντως γρήγορα θα σας περάσει αυτή η αντιδραστική συμπεριφορά και θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά του, χρησιμοποιώντας το απαράμιλλο χιούμορ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ξέρετε ότι θαύματα στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν και έχετε μάθει ότι πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά, ακόμα και για πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσατε αυτονόητα. Όμως οι πλανήτες παίζουν περίεργα παιχνίδια. Σήμερα με το τετράγωνο Ουρανού και Δία, πολλά είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν στην ερωτική σας κατάσταση με τρόπο απρόσμενο. Προς το θετικότερο ή το αρνητικό; Ανάλογα με το πώς είστε τώρα, αλλά σίγουρα ό, τι γίνει, δυνητικά θα είναι για το καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα πράγματα στα αισθηματικά σας δεν είναι εύκολα αλλά αν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα δεν θα είχατε κανένα ενδιαφέρον. Παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι τρεις έννοιες που ακόμα βάζουν φιτιλιές αλλά σήμερα είστε ευδιάθετοι, πιο αισιόδοξοι και με διάθεση υψηλού ρίσκου. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά είστε στο κέντρο της προσοχής και αν παίξετε το φύλλο σας σωστά, θα βγείτε κερδισμένοι και ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο Ουρανός παίρνει φωτιά, με τη μεταφορική έννοια πάντα και σεις σε τέτοιες περιπτώσεις διαισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σ' αυτούς τους ρυθμούς γι' αυτό και ίσως αποσυρθείτε για λίγο από το προσκήνιο με τη δικαιολογία της σωματικής ή ψυχικής κούρασης. Βέβαια σε τέτοια... κατάσταση δε θέλετε να μείνετε και τελείως μόνοι γι' αυτό και θα επιδιώξετε την αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved