Ερωτικό ωροσκόπιο 25/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζετε να είστε σκεπτικοί και να προβληματίζεστε για κάποια πράγματα στα ερωτικά σας που μεν δείχνουν ένα είδος εξέλιξης αλλά όχι στο βαθμό που περιμένατε. Πιθανόν ορισμένοι του ζωδίου σας να αναλογιστείτε κατά πόσο θέλετε να μπλεχτείτε με ένα πρόσωπο που σας αρέσει και που για συγκεκριμένους λόγους αυτή την περίοδο είναι δύσκολο. Ίσως να φρενάρετε τις ενέργειές σας και να κάνετε μεταβολή.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και παρότι η όψη είναι θετική εσείς τη βιώνετε σαν ένα επιπλέον βάρος στη σχέση σας που πρέπει να φορτώσετε στις πλάτες σας. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι πρώτον έχετε μάθει πια στην πίεση και δε σας κάνει εντύπωση και δεύτερο ότι το έτερο ήμισυ δείχνει πρόθυμο να αναλάβει κάποιες ευθύνες για να σας ξαλαφρώσει, αρκεί να το αφήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σε άλλες συνθήκες θα αισθανόσασταν την ανάγκη να κάνετε υλικές και ερωτικές σπατάλες και να γίνετε λίγο πιο large αλλά σήμερα θα λειτουργήσετε περισσότερο με κάποια σκοπιμότητα, δίνοντας μεν αλλά με την προϋπόθεση να λάβετε κι εσείς τα ανάλογα πίσω. Πιθανόν να φταίει το γεγονός ότι το ψυχικό σας απόθεμα αρχίζει και μειώνεται σημαντικά και προκοπή από το δώσε και σώσε ακόμα δεν έχετε δει στα αισθηματικά σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε συμμαζευτεί κάπως συναισθηματικά γιατί βλέπετε ότι δε σηκώνει το κλίμα απλοχεριές, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας που οφείλετε να επιδείξετε, σύνεση αλλά και αυτοσυγκράτηση για να μην είστε εσείς αυτοί που πάλι θα πληρώσουν την λυπητερή. Οι δεσμευμένοι βλέπετε ότι η γνώση και η πρότερη εμπειρία σας βοηθούν να επιλύσετε ένα θέμα της σχέσης σας γρήγορα και... αναίμακτα.

ΛΕΩΝ

leont

Οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε σήμερα και σε αυτές πρέπει να ρίξετε το βάρος κι όχι στα κομπλιμέντα και τις κολακείες που ναι μεν είναι ηχούν όμορφα στα αφτιά και οι περισσότεροι για να είμαστε ειλικρινείς θέλουν να ακούνε αλλά πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με υπομονή αλλά και συγκέντρωση στο στόχο θα πετύχετε να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που ενδιαφέρεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σημερινή μέρα παρουσιάζει θετικές προοπτικές, καθώς η Αφροδίτη έχει την καλή διάθεση να σας ανταμείψει και να δικαιωθείτε κατά κάποιο τρόπο για τις πρόσφατες κινήσεις σας στα ερωτικά σας μέσω ίσως μιας προσέγγισης από το πρόσωπο που θέλετε. Μπορεί να μην είναι πολύ ανοιχτοχέρα αλλά τουλάχιστον ένα «δώρο» θα το λάβετε που θα ανυψώσει το ηθικό σας και θα σας δώσει το δικαίωμα να ελπίζετε σε ακόμα καλύτερες μέρες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε ακόμα μέχρι να σταθεροποιήσετε την κατάσταση στα ερωτικά σας και αν... γιατί υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας που το τελευταίο χρονικό διάστημα ανακατεύει συνεχώς την τράπουλά σας. Αυτό βέβαια δε σας εμποδίζει όπως σήμερα να κάνετε τα πλάνα σας και να μην παρεκκλίνετε από το στόχο σας που δεν είναι άλλος από την επερχόμενη ισορροπία στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στο ζώδιό σας σήμερα σας δίνει δύναμη και κουράγιο να μην το βάλετε κάτω από τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν και να βγείτε στο τέλος νικητές στα ερωτικά σας. Έτσι κι αλλιώς είστε άτομα που βάζουν στόχους και λειτουργείτε σαν το σκύλο με το κόκκαλο, με επιμονή και πείσμα, αλλά άνθρωποι είστε και σεις και πολύ συχνά σας παίρνει από κάτω και τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σαφώς και έχετε κάποια μέτωπα ανοιχτά στα ερωτικά σας αλλά αυτό δεν σας κολλάει στο να συνεχίζετε την πορεία σας ούτε χάνετε τον ενθουσιασμό σας και την ελπίδα ότι ακόμα έχετε χρόνο και τύχη και που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός. Απλά σήμερα θα αντιληφθείτε ότι μαζί με όλα τα παραπάνω χρειάζεστε κι ένα σχέδιο δράσης και μάλιστα στοχευμένο για να μην ξοδεύεται η ενέργειά σας δεξιά κι αριστερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας αλλά η σημερινή μέρα έχει κάτι πιο ευχάριστο και πιο σημαντικό να σας προσφέρει καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και αυτόματα γίνεστε οι θετικοί πρωταγωνιστές της ημέρας. Δεν μιλάμε μόνο σε οικονομικό επίπεδο όπου μπορεί να λάβετε κάποιο δωράκι, μέτριο μεν, αλλά σημαντικό για την ψυχολογία σας αλλά και ερωτικά με κάποια γνωριμία που δείχνει να έχει σοβαρές προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θέλετε να προσφέρετε το κάτι παραπάνω στο σύντροφο και τη σχέση σας αλλά διανύετε μια περίοδο στριμώγματος από πολλές πλευρές και δεν σας επιτρέπονται πολλές κινήσεις γαλαντομίας. Μπορεί σήμερα να νιώσετε κάπως μίζερα γιατί αναγκάζεστε να πορευτείτε μέχρι εκεί που σας παίρνει κι εσείς δεν είστε συνηθισμένοι να βάζετε το κεφάλι κάτω και να υπακούτε αλλά τα χέρια σας προς το παρόν είναι δεμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε γίνει κατά τι πιο επιλεκτικοί ή περισσότερο προσεκτικοί στο ποιον δίνετε την καρδιά και το χρόνο σας κι ίσως σήμερα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει κι ένας φόβος ή μια ανασφάλεια για τις επιλογές που κάνετε στους εκάστοτε συντρόφους σας που σας αφαιρεί κάτι από τη χαρά της γνωριμίας. Δε θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο για να μην πληγωθείτε αλλά η πείρα σας πρέπει να είναι αυτή που θα σας καθοδηγεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved