Ερωτικό ωροσκόπιο 24/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι και το μεσημέρι, η μέρα θα είναι αρκετά χαλαρή και κεφάτη, βοηθώντας έτσι να περάσει πιο γρήγορα η Δευτέρα που κατεξοχήν σας δυσκολεύει. Από το απόγευμα και μετά όμως, αρχίζετε να σοβαρεύετε κάπως. Δε νιώθετε και πολύ ικανοποιημένοι με το ότι αρέσετε ή ελκύετε γιατί θέλετε να σας αποδεχτεί και να σας αγαπήσει ένα άτομο με τα καλά σας και τα στραβά σας κι αυτό θα σας απασχολήσει αρκετά σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αρκετά πιεστικά ξεκινά η εβδομάδα και καλείστε να συμμαζέψετε τον εαυτό σας και να προσγειωθείτε στα της δουλειάς. Παρ' όλα αυτά, το απόγευμα ίσως αποφασίσετε να στριμώξετε λίγο το χρόνο σας για να μπορέσετε να συναντήσετε ένα άτομο που ενδιαφέρεστε και δε θέλετε να αφήσετε κενά στην επικοινωνία σας ή θα σας απασχολήσει ένα θέμα και θα προσπαθήσετε να βρείτε με το σύντροφό σας μια λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η εβδομάδα μόλις ξεκίνησε κι εσείς θεωρείτε ότι με τόσα που ανακατεύεστε ίσως είναι καλό να οργανωθείτε λίγο και να βάλετε ένα πρόγραμμα. Μέσα σε όλα τα πλάνα που φτιάχνετε στο μυαλό σας υπάρχει σαφώς κι ένα κενό που κρατάτε για την προσωπική σας απόλαυση και μόνο, μιας και δεν μπορείτε να ασχολείστε αποκλειστικά με τα πρακτικά. Άλλωστε ο έρωτας έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας αυτήν την περίοδο.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρίνεια αλλά και το θάρρος να πείτε αυτά που καταπιέζετε μέσα σας τόσο καιρό, αδιαφορώντας για το αν θα πρέπει ή όχι, ίσως σήμερα σας σπρώξουν να επιδιώξετε μια συνάντηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να εκφράσετε τη δική σας αλήθεια. Και το τονίζουμε αυτό γιατί στην προκειμένη φάση μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό, θέστε ό, τι σας απασχολεί αλλά ακούστε και την άλλη πλευρά τι έχει να πει.

ΛΕΩΝ

leont

Η προσγείωση πιθανόν να είναι κάτι που δε θέλατε να βιώσετε αυτήν την περίοδο αλλά θα έπρεπε να την περιμένετε και σήμερα διαπιστώνετε ότι στα ερωτικά, όπως κι αλλού, τίποτα δεν αποκτιέται, κι αν αποκτηθεί, δεν κρατιέται αν δεν επιδείξετε την ανάλογη ικανότητα και συνέπεια. Αυτό ίσως επηρεάσει λίγο την ψυχολογία σας αλλά θα πρέπει να ανακτήσετε γρήγορα την αυτοπεποίθησή σας και να ξαναπροσπαθήσετε για το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μετά την άπλα και την ξενοιασιά, τα πράγματα σήμερα επιστρέφουν στις σωστές τους διαστάσεις και ίσως εσάς αυτό σας κάνει καλό μιας και στα ερωτικά σας βλέπετε με τι έχετε να κάνετε και πως πρέπει να κινηθείτε. Πάντως ένα άγχος ή αίσθηση ότι οφείλετε να αναλάβετε την ευθύνη και σ' αυτόν τον τομέα την έχετε. Όμως άλλο η αγάπη και άλλο η ανάγκη και καλά θα κάνετε να μην το ξεχνάτε!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και οφείλετε να ανταποκριθείτε πλήρως, αν δεν θέλετε αργότερα να έχετε συνέπειες. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι ο έρωτας αναγκαστικά θα παραγκωνιστεί από την καθημερινότητά σας ή θα κατέβει για λίγο από τις πρώτες θέσεις του ενδιαφέροντός σας, καθώς, θέλοντας και μη, άλλα είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το χρόνο σας. Για κάτι μέρες είναι μόνο, μην χαλιέστε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σας σήμερα σχετικά με έναν άνθρωπο που ενδιαφερόσασταν ερωτικά κατά κάποιο τρόπο θα δικαιώσουν την αρχική σας άποψη και θα καταλάβετε γιατί νιώθατε ότι κάτι δεν σας πήγαινε και πολύ καλά κάθε φορά που βρισκόσασταν. Ευχαριστημένοι βέβαια δεν είστε, ούτε και χαρούμενοι αλλά από την άλλη μακαρίζετε την ικανότητά σας να διαισθάνεστε και να προφυλάσσεστε από το λάθος...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η κεκτημένη ταχύτητα του προηγούμενου διήμερου σας κάνει να ξεκινάτε τη μέρα σας με αρκετή αισιοδοξία αλλά από νωρίς το απόγευμα βλέπετε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι ή καλύτερα δεν είναι μόνο έτσι. Υπάρχει και μια άλλη πιο σοβαρή πλευρά που έχει να κάνει με τα αισθήματα και τα δικά σας και του άλλου ατόμου που, αν λέτε ότι ενδιαφέρεστε, πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τι πιο καλό για σας να ξεκινά η εβδομάδα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που ακόμα κι αν μπαίνει το μεσημέρι, είναι αρκετή για να ενισχύσει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σας. Αρκετές ευκαιρίες δικαίωσης ενδέχεται να σας δοθούν και οπωσδήποτε αυτό θα είναι και ιδιαίτερα τονωτικό και ενθαρρυντικό, ώστε να υπερπηδήσετε τα όποια εμπόδια για να καταφέρετε και τους πιο δύσκολους στόχους που αυτήν την περίοδο είναι ερωτικοί. Η έντονη προσωπικότητα σας σήμερα κερδίζει πόντους θαυμασμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ψυχολογική κούραση είναι πολύ πιο έντονη από τη σωματική και σας επηρεάζει αρκετά σήμερα πα’ όλο που είστε ακόμα στην αρχή της εβδομάδας. Γεγονός είναι ότι κάποια πράγματα στα ερωτικά ίσως δεν σας βγήκαν όπως ελπίζατε και δεδομένου ότι ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα αναγκαστείτε να τα πιάσετε από την αρχή και να δείτε που είναι το λάθος και που έπρεπε απλά να αλλάξετε κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, πιστεύατε ότι αν βρισκόσασταν με ορισμένους φίλους σας ή άτομα μιας ομάδας που είστε μέλος θα περνούσατε καλά και θα διασκεδάζατε αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένατε και ξενερώσατε. Ενδεχομένως να είχατε στο νου σας κάποιο συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά που είτε δεν εμφανίστηκε είτε δεν είχε την ανταπόκριση που ελπίζατε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved