Ερωτικό ωροσκόπιο 22/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε τη μέρα σας με τρομερή αισιοδοξία και διάθεση να ανασκουμπωθείτε και να κάνετε πράγματα που έχετε κατά νου. Το σίγουρο είναι ότι μέσα δεν θα κάτσετε, αφού όλο και διάφορες προτάσεις θα σας γίνουν από το απόγευμα και μετά. Πάντως καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας γιατί κινδυνεύετε να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αποβάλετε το άγχος και τον προβληματισμό που σας διακατείχε τις προηγούμενες μέρες. Από το μεσημέρι και μετά θα αποφασίσετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να χαρείτε το Σάββατο παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το ερωτικό στοιχείο υπάρχει πάντως και στους δύο και καλό θα ήταν να μην το αφήσετε ανεκμετάλλευτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη, ευτυχώς για σας, περνά στον 7ο οίκο σας στον Τοξότη το μεσημεράκι και σας προσφέρει όλα τα εφόδια για ένα άκρως περιπετειώδες και παιχνιδιάρικο σαββατοκύριακο. Καλό θα ήταν παρ’ όλα αυτά να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, κυρίως στα αισθηματικά σας, για να πείτε τα λιγότερα και να κάνετε τα περισσότερα κι όχι αντίστροφα γιατί ήδη έχετε δώσει δικαιώματα στην άλλη πλευρά να αμφιβάλλει για την πιστότητα των λόγων σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα λειτουργεί σαν φρέσκο αεράκι στην ψυχολογία σας και σας βοηθά τουλάχιστον για αυτές τις μέρες να ξεχάσετε ή να παραβλέψετε όλα αυτά που σας κρατούν πίσω στο παρελθόν και βαραίνουν την καρδιά σας. Ακόμα δεν είστε σε θέση να ριχτείτε σε νέες περιπέτειες στα ερωτικά σας αλλά τουλάχιστον είστε θετικοί στην προοπτική να δοκιμάσετε και κάτι πιο φρέσκο.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε κεφάτοι, χαλαροί και διατεθειμένοι να περάσετε καλά σήμερα κι αυτή σας η στάση σας κάνει και πιο ανάλαφρους. Ερωτικοί και με τη σωστή ατάκα στην... τσέπη, θέλετε να μαζέψετε μόνο θετικές εντυπώσεις για το άτομό σας και βέβαια δεν πρόκειται να δυσκολευτείτε καθόλου, καθώς σε αυτό το παιχνίδι είστε πρωταγωνιστές. Οι δεσμευμένοι το πιο πιθανό είναι να βγείτε έξω για δείπνο ή για ποτό με παρέα και να γελάσετε με την ψυχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σταματήστε πια να κάνετε σημαία αυτό που προτάσσει η λογική, λες και όλοι οι άλλοι που λειτουργούν με το συναίσθημα πάσχουν. Σήμερα, καλό θα ήταν να αφεθείτε στους ρυθμούς του αποκριάτικου σαββατοκύριακου και να ζήσετε με την καρδιά σας όλα αυτά που σας προσφέρονται. Αυτόματα θα δείτε ότι ακόμα κι η ερωτική σας ζωή θα πάρει τελείως διαφορετικό, πιο έντονο χρώμα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν έχετε καμία διάθεση σήμερα να χαλαστείτε ή να βαρύνετε τη διάθεσή σας με έννοιες και στενόχωρες σκέψεις γιατί αντιλαμβάνεστε ότι τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να μιζεριάζετε και να μην περνάτε καλά. Είναι μια μέρα που θέλετε να τα βλέπετε όλα αισιόδοξα και να νιώσετε ότι ακόμα κι αν υπάρχουν άλυτα θέματα στα ερωτικά σας στο τέλος θα πάνε όλα καλά, αρκεί να το πιστέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είστε από τα άτομα που ξανοίγεστε ή ρισκάρετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα στα ερωτικά σας αλλά σίγουρα δε σας αφήνουν αδιάφορους οι έντονες συγκινήσεις. Σήμερα ένα άτομο μπορεί να σας αναγκάσει έμμεσα να κάνετε ένα παρακινδυνευμένο βήμα σε κάτι τελείως διαφορετικό για τα δικά σας δεδομένα που όμως στο τέλος δε θα το μετανιώσετε και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Από το μεσημέρι και μετά θα νιώσετε να σας συνεπαίρνει η θετική ενέργεια της Σελήνης στο ζώδιό σας και θέλετε να κάνετε τους πάντες γύρω σας να δουν τη ζωή με άλλο μάτι. Βγάζετε λοιπόν τα σκούρα σας γυαλιά, φοράτε το φαρδύ σας χαμόγελο και είστε έτοιμοι να χαρείτε στο έπακρο το σαββατοκύριακο. Το χιούμορ, η παιδικότητά σας και η τάση σας να μην κολλάτε πουθενά θα είναι ο άσσος στο μανίκι για να κερδίσετε ερωτικά και το πιο δύσκολο και απροσπέλαστο άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια είστε καλά, μια δεν είστε και τόσο αλλά τον τελευταίο καιρό παλεύετε κι εσείς με τους εσωτερικούς σας δαίμονες κι όσο κι αν έχετε αποφασίσει να αφήσετε κατά μέρος τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σας, αυτές συχνά πυκνά επιστρέφουν. Σήμερα, είστε στα καλύτερά σας και ίσως αποδεχτείτε κιόλας ότι ανεξάρτητα από το τι λέει το κεφάλι σας η καρδιά κάνει το δικό της κουμάντο τελικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα βρεθείτε με φίλους σας ή αποφασίσετε να γίνετε μέλος μια ομάδας που θα έχετε κοινούς στόχους. Είναι μια μέρα που ευνοεί καινούργιες γνωριμίες και μάλιστα με άμεσο και εύκολο τρόπο και σε αυτούς τους χώρους έχετε μεγάλη πιθανότητα να έρθετε κοντά με ένα άτομο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πάντως πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, βεβαιωθείτε ότι έχουν κλείσει όλα τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θέλετε να το ρίξετε για λίγο στην παλαβή και να μην έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Εντάξει δεν είναι σπάνιο για σας, ούτε ακατόρθωτο απλά η διάθεσή σας είναι τέτοια που δεν μπορείτε να καταπιαστείτε με οποιοδήποτε πρακτικό θέμα και από το απόγευμα και μετά το μόνο που σας νοιάζει είναι το που θα πάτε και πως θα περάσετε το σαββατοκύριακο παρέα με το έτερο ήμισυ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved