Ερωτικό ωροσκόπιο 21/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Έχετε βαρεθεί τη μιζέρια και τη γκρίνια και θέλετε να γελάσετε λίγο αλλά ένα πιθανό προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αγαπημένο σας πρόσωπο σας επηρεάζει αρκετά σήμερα και σας χαλάσει προς στιγμή η διάθεση. Από το βράδυ και μετά όμως θα αρχίσει να μεταστρέφεται προς το καλύτερο το κλίμα και σας επιτρέπει να ανεβείτε ψυχολογικά και ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη στο Σκορπιό συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σας και, συναντώντας σήμερα τον Κρόνο, ενδεχομένως να σας ξεθάψει διάφορα προβλήματα που παρέμειναν άλυτα μέχρι σήμερα και θα χρειαστούν την δική σας παρέμβαση για να επιλυθούν. Παρ' όλα αυτά η ερωτική σας διάθεση επιμένει εκεί σθεναρά και δε χάνεται και το βράδυ αναμένεται να ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε βαλθεί να πάτε κόντρα στο βαρύ κλίμα που επικρατεί και να μην αφήσετε να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Είναι Παρασκευή και για σας σήμερα κλείνει μια άκρως κουραστική και μπελαλίδικη βδομάδα. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι μεταφέρετε αυτή την ενέργεια και στη δουλειά σας ενώ δε θα αργήσετε να παίξετε και να φλερτάρετε με κάποιο άτομο. Οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε για εκ βαθέων εξομολογήσεις.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το έτερο ήμισυ ή με παρέα σήμερα μέσα δε θα μείνετε. Οι δεσμευμένοι γιατί θέλετε να κυκλοφορήσετε με την αγάπη σας και οι ελεύθεροι γιατί κάτι σας λέει ότι ίσως γνωρίσετε τον έρωτα που ψάχνετε εκεί που συχνάζετε ή μέσω φίλων. Σε όποια από τις δύο περιπτώσεις κι αν ανήκετε, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει η διάθεση όχι μόνο για να περάσετε καλά αλλά και να εκφράσετε τη συναισθηματική σας πλευρά.

ΛΕΩΝ

leont

Ο ανάδρομος Ερμής σας ωθεί να σκεφτείτε κάποια λάθη του παρελθόντος στη σχέση σας αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσετε την καλή σας διάθεση, ούτε να σας εμποδίσουν να ξαναπροσπαθήσετε για κάτι καλύτερο ή εξ ολοκλήρου καινούργιο. Σίγουρα πάντως σήμερα εκπέμπετε έντονα μια ερωτική έλξη και έχετε μεγάλη πέραση στο αντίθετο φύλο, κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μην ψάχνετε να βρείτε ψύλλους στα άχυρα και αρχίσετε να ερευνάτε με το μεγεθυντικό φακό, μόνο και μόνο από δυσπιστία στα συναισθήματα ενός ατόμου που έχει για σας και πιστεύετε πως κάτι δεν πάει καλά. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο φιλικό σας Αιγόκερω φέρνει εύνοια στα ερωτικά σας και με τον Άρη στο 2ο εκπέμπετε τα ανάλογα σινιάλα, οπότε δε χρειάζεται να απορείτε, ούτε να γίνεστε καχύποπτοι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Καλό θα ήταν να βάλετε στην άκρη ανασφάλειες και αμφιβολίες και να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη φλερτ και ερωτισμό γιατί καλώς ή κακώς τα πράγματα στα αισθηματικά σας είναι ρευστά. Αφήστε λοιπόν σκέψεις και συναισθήματα που σας κρατούν πίσω και βγάλτε αυτό το αισθησιακό και γοητευτικό στυλ που σας κάνει να ξεχωρίζετε γιατί σήμερα είναι η μέρα σας. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε κάποιες κρυφές σας επιθυμίες να εκπληρώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι πολύ έντονος και είτε είστε μόνοι σας είστε σε σχέση, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Έχετε όλο το πακέτο και η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς αβαντάρει φουλ όχι μόνο να το εκδηλώσετε αλλά και να το εκμεταλλευτείτε, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι, για να κατακτήσετε όποιο ερωτικό στόχο επιθυμείτε. Κάποιες εξομολογήσεις του συντρόφου σας πιθανόν να αγγίξουν πολύ ευαίσθητες χορδές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με συνοδοιπόρο το Δία στο 8ο οίκο σας, όπου κι αν πάτε τα ερωτικά τυχερά δε θα λείπουν και καλά θα κάνετε να μην το ξεχνάτε. Τώρα, αν εσείς έχετε κολλήσει με ένα άτομο που δεν μπορείτε ή δεν επιτρέπεται για κάποιους λόγους να το έχετε, πιθανόν σήμερα να σας πάρει λίγο από κάτω και να νιώσετε απαισιόδοξα. Καλό θα ήταν να βρεθείτε με κάποιους καλούς σας φίλους για να σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας σπρώξουν να πάτε γι' άλλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μέσα στο τσακίρ κέφι δεν ξεκινήσατε τη μέρα σας αλλά όσο έρχεται το βράδυ και ίσως με τη βοήθεια μιας παρέας ή ενός φίλου σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα θετικά ή λιγότερο απόλυτα κι έτσι θα ανεβείτε ψυχολογικά. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, το χαμόγελο που θα επιστρέψει στο πρόσωπό σας μαζί με την γοητεία που σας προσδίδει ακόμα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας κάνουν ακαταμάχητους στο άλλο φύλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο Κρόνος ίσως σας έχει στριμώξει και οικονομικά, αναγκάζοντάς σας να περιορίσετε κάποια έξοδα αλλά αυτό δε φαίνεται σήμερα να σας εμποδίζει να περάσετε όμορφα, ακόμα και μέσα στο σπίτι σας που ίσως γίνει τόπος ερωτικής συνεύρεσης με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δείπνο, μουσικούλα και ό, τι άλλο μπορείτε, τα διαθέτετε αφειδώς για να του προσφέρετε την ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας στρέφει το φως του πάνω σας κι είναι λογικό να τραβάτε την προσοχή. Ένα κομπλιμέντο ή μια πρόταση σήμερα θα σας ανεβάσει στα ύψη, ίσως γιατί φαίνεται ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει άρχισε να ανταποκρίνεται. Πάντως καλό θα ήταν να μην αρχίσετε να το παίζετε μυστήριοι και δύσκολοι γιατί πρώτον δε θα γίνετε πιστευτοί και δεύτερον θα ανακόψετε την όποια εξέλιξη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved