Ερωτικό ωροσκόπιο 20/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Ανάμεικτα συναισθήματα σας περιστοιχίζουν σήμερα, καθώς από τη μια υπάρχει ένα έντονο συναισθηματικό σας κομμάτι που έχει ανάγκη να εκφραστεί και από την άλλη σεξουαλικές επιθυμίες που σας κάνουν να χάνετε το μυαλό σας. Το τι έρχεται πρώτο και τι δεύτερο σε προτεραιότητα είναι ανάλογα τη φάση που θα βρεθείτε τη δεδομένη στιγμή. Πάντως σίγουρα είστε από τους πιο ευνοημένους της μέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έντονη η ημέρα σας θα είναι σήμερα με αρκετό πάθος τόσο από την δική σας πλευρά όσο και του συντρόφου σας λόγω της Σελήνης στο Σκορπιό που αν κρατηθεί σε, ας πούμε, λογικά πλαίσια, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Το θέμα είναι αν μπορείτε γιατί υπάρχει πιθανότητα με την παραμικρή αφορμή να εκδηλωθούν σκηνικά ζήλειας ή κτητικότητας από κάποιον από τους δύο και η σχέση να περάσει από τη μια πλευρά στην άλλη, γι' αυτό μην χάσετε τον έλεγχο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κάποια επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να διεκδικούν αρκετό από το χρόνο σας και το μυαλό σας σήμερα και δε σας αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε με ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να το προσεγγίσετε. Ακόμα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κάνετε μια γνωριμία όλο μυστήριο που θα σας οξύνει την περιέργεια και θα θέλετε να μάθετε περισσότερα.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αντίθεση με τη χθεσινή μέρα, σήμερα επικρατεί μια μάλλον ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας που σας συμπαρασύρει να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας σε ένα άτομο που σας ελκύει αρκετά αλλά μέχρι στιγμής δεν είχατε κάνει καμία κίνηση να του το δείξετε. Πάντως υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να καταφέρετε κάτι καλό αυτό το διήμερο και γι' αυτό μην το σκέφτεστε και πολύ γιατί θα χάσετε την ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής μετά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κρόνο ενδέχεται να σας άφησε κάπως μαγκωμένους και με ψαλιδισμένα τα φτερά, αφού πολλά από αυτά που περιμένατε ή ελπίζατε ότι είχαν μπει σε ένα καλό δρόμο ίσως στράβωσαν. Μην το βάζετε κάτω όμως γιατί έχετε ακόμα το χρονικό περιθώριο τουλάχιστον στα ερωτικά σας να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε και σήμερα θα αποδειχθεί περίτρανα με μια γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τον τελευταίο καιρό οι συζητήσεις σας είναι λίγο περίεργες, καθώς ακόμα κι αν ξεκινάτε με ένα άσχετο θέμα παίρνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή και ούτε λίγο ούτε πολύ καταλήγετε να τσακώνεστε ή να ψυχραίνεστε με το ταίρι σας. Σήμερα όμως μέσα από μια κόντρα, πιθανόν να ξυπνήσει κι ένα έντονο ερωτικό στοιχείο μέσα σας που μόλις το αντιληφθείτε θα φροντίσετε να το εκμεταλλευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα θα χαρείτε αρκετά τη μέρα σας αλλά πολύ περισσότερο τη νύχτα σας, αφού η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Το μάτι σας δε θα αφήσει κανένα πρόσωπο απαρατήρητο και άπαξ κι αντιληφθείτε ότι ελκύετε αρκετά, τότε μάλλον θα αρχίσετε να παίρνετε μέρος με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι. Οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε για μια από τις καλύτερες και πιο παθιασμένες βραδιές της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σάς κάνει το φαβορί του διημέρου, αφού σας προσφέρει έξτρα ερωτισμό και σεξουαλικότητα και γι' αυτό, ακόμα κι αν αρχικά δε θέλετε να δώσετε καμία σημασία και να το αφήσετε να περάσει, βλέπετε ότι όλοι οι άλλοι έλκονται από σας σαν μαγνήτης και σας βάζουν στο χορό. Ίσως γίνετε πιο τολμηροί ή πιο διεκδικητικοί απέναντι στο άλλο φύλο, ενώ αν έχετε σχέση μιλάμε για νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να ελαττώσετε λίγο την ταχύτητα με την οποία κινείστε στα ερωτικά σας θέματα και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε κάποια πράγματα ή να αρχίσετε να ερευνάτε σε βάθος τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο. Υπάρχει μια ανικανοποίητη πλευρά σας που σας ενοχλεί και δεν ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία που θα θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μία εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ένα πολύ πιεστικό φλερτ στην αρχή θα σας ξαφνιάσει αλλά μετά θα διαπιστώσετε ότι σας ιντριγκάρει και δεν θέλετε να σταματήσετε το παιχνίδι. Πάντως θα κολακευτείτε αρκετά και παρόλο που δεν το περιμένετε η όλη ατμόσφαιρα γύρω σας είναι τέτοια που σας σπρώχνει να δείξετε κάποια μεγαλύτερη ανταπόκριση, όσο βέβαια σας επιτρέπει ο χαρακτήρας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Προσπαθείτε να παρουσιάσετε το αισθησιακό σας πρόσωπο σήμερα και κατά κάποιο τρόπο, εξαιτίας διαφόρων εσωτερικών διεργασιών σας να αλλάξετε στάση απέναντι στο σύντροφό σας και να γίνετε περισσότερο θερμοί ή εκδηλωτικοί απ' ό, τι συνηθίζετε. Οι ελεύθεροι συνεχίζετε να τρέφετε ένα έντονο ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο άτομο και ίσως πιεστείτε να το φανερώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πολλά τα... νερά αυτές τις μέρες, αφού ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας και η Σελήνη στο Σκορπιό και εσείς είστε από αυτούς που γρήγορα θα φροντίσουν να εξοικειωθούν με το κλίμα, εφόσον είναι άκρως ερωτικό, σαγηνευτικό και παθιάρικο. Κι επειδή τις τελευταίες μέρες νιώθατε σαν να ήσασταν σε καταστολή, θα εξωτερικεύσετε με κάθε τρόπο τον πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο σε ένα πρόσωπο που θέλετε πολύ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved