Ερωτικό ωροσκόπιο 19/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Όλα του γάμου δύσκολα είναι σήμερα, αφού εμπόδια παρουσιάζονται από εκεί που δεν το περιμένετε και σας πάνε πάλι ένα βήμα πίσω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα παρουσιαστεί στα ερωτικά σας που τελευταία στιγμή θα αναγκαστείτε να πατήσετε φρένο με ένα άτομο που είχατε στο στόχαστρο και τώρα βρίσκετε μπροστά σας τοίχο. Στους δεσμευμένους, με αφορμή ένα θέμα που θα προκύψει, μάλλον θα επέλθει δριμύ ψύχος στη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δύσκολη μέρα η σημερινή που θα δοκιμάσει την υπομονή σας, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σας επηρεάζει άμεσα. Το «άλλα λέει η θεια μου άλλα ακούν τα αφτιά μου» θα κάνει θραύση σήμερα με αποτέλεσμα να αναρωτηθείτε, αν εσείς μιλάτε κινέζικα και το ταίρι σας δεν σας καταλαβαίνει ή έχετε τρελαθεί και δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Το κερασάκι θα είναι πιθανόν ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα σας αποκάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, για μια ακόμα φορά δοκιμάζει τις αντοχές σας, καθώς ξανασυναντά τον Κρόνο, πλανήτη που δεν τα πάτε και τόσο καλά αφού το πνεύμα του περιορισμού και της αυτοσυγκράτησης δεν το 'χετε. Πέραν των προβλημάτων που ίσως παρουσιαστούν στον απανταχού εξοπλισμό σας είναι και οι παρεξηγήσεις που παραμονεύουν με το σύντροφο, σπρώχνοντάς σας στα όρια.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς αλλιώς ξεκινούσατε τη μέρα σας κι αλλιώς εξελίσσεται στην πορεία, αφού ήσασταν βουτηγμένοι στο συναίσθημα λόγω της εισόδου του Ήλιου στους Ιχθύες και προσγειώνεστε άρον-άρον, ερχόμενοι αντιμέτωποι με διάφορα οικονομικά θέματα που θεωρούσατε ότι είχατε ξεμπερδέψει. Με τούτα και με κείνα, που μυαλό για το πρόσωπο; Η ερωτική σας διάθεση κάνει φτερά και η άλλη πλευρά στραβώνει.

ΛΕΩΝ

leont

Για ακόμα μια φορά ξαναμπαίνετε, μεταφορικά πάντα, στη μηχανή του κιμά και νιώθετε το χέρι του Κρόνου να σας πιέζει όλο και περισσότερο. Ευθύνες, κούραση αλλά και προβλήματα που σκάνε με το σύντροφό σας, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και δεν σας αφήνουν ούτε ανάσα να πάρετε. Αν μετά τα ξεπεράσετε όλα και είστε για αγκαλιές, φιλάκια και ερωτόλογα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε σας βγάζουμε το καπέλο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρότι το συναίσθημα κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στη ζωή σας, εν τούτοις δεν είστε στα καλύτερά σας σήμερα, καθώς διαπιστώνετε ότι υπάρχει ένα επικοινωνιακό χάσμα ή μεγάλες διαφορές με σας και το αγαπημένο σας άτομο και αυτό σας προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να συμφωνείτε παντού αλλά αυτό το χάος που θα προκύψει μαζί με κάποιες έντονες διαφωνίες θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν και άτομα που προσπαθείτε να διατηρείτε τις ισορροπίες και δεν καταφεύγετε σε υπερβολές, σήμερα ίσως δοκιμαστείτε τόσο που θα χάσετε τους καλούς σας τρόπους. Έχετε ρίξει αρκετή προσπάθεια για έναν έρωτα είτε για να τον κατακτήσετε είτε για να τον διατηρήσετε και διαπιστώνετε ότι αρκετές απ' αυτές πήγαν στον βρόντο. Είναι να μην αναρωτιέστε «με τον ήλιο τα βάνουνε, με τον ήλιο τα βγάνουνε τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε;»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Από χθες σας έτρωγε, σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα και ασυνείδητα τα είχατε λάβει τα μηνύματα γι' αυτό κι ήσασταν σε συνεχή επιφυλακή αλλά όσο καλά προετοιμασμένοι κι αν είστε, ο Κρόνος πάντα θα βρίσκει κάτι και με τον Ερμή βοηθό σας το σερβίρει. Βέβαια μεγαλύτερη είναι η καμπάνα για αυτούς του τρίτου δεκαημέρου αλλά όχι ότι οι άλλοι θα περάσουν νύχτες αγάπης με το έτερο ήμισυ, αφού η ερωτική διάθεση τείνει υπό το μηδέν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μην ξεγελιέστε από την ηλιοφάνεια γιατί μάλλον είναι το κρύο τσουχτερό από το ταίρι σας και να το αντέξετε δεν μπορείτε που είτε γιατί είπατε κάτι και το παρεξήγησε είτε γιατί αναβάλατε λόγω ανωτέρας βίας μια συνάντησή σας, τα μούτρα του έχουν φτάσει στο πάτωμα. Κι επειδή ο Κρόνος δεν είναι φίλος σας, θα είναι αρκετά αυστηρός μαζί σας σε κάποιο λάθος σας ή παράληψή σας γι' αυτό όσο μπορείτε να είστε συγκρατημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσείς παιδιά του Κρόνου δε φαίνεται εκ πρώτης όψεως να αντιμετωπίζετε ιδιαίτερο πρόβλημα σήμερα, πολλοί, δε, ίσως ανταμειφθείτε κιόλας για τη σκληρή σας δουλειά και επίδειξη υπευθυνότητας όλο αυτό τον καιρό, έστω κι αν δεν είναι στο μέγεθος που σας αρμόζει. Παρ' όλα αυτά δεν έχετε και την πιο ερωτική διάθεση όλων των ημερών, εφόσον είστε αβέβαιοι για το τι θέλετε, που βαδίζετε, κι αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κλείνοντας την τετράδα υψηλού κινδύνου, εσείς οι Υδροχόοι με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, είστε κι οι μόνοι που έχετε την ψυχική αντοχή να μην πάρετε κατάκαρδα όσα προβλήματα προκύψουν στην ερωτική σας ζωή, όχι γιατί δε σας νοιάζει ή δε θα σας πειράξει, αλλά γιατί μπορείτε με τα αντανακλαστικά που διαθέτετε να αποστασιοποιηθείτε έγκαιρα και να δείτε ξερά τα γεγονότα, χωρίς συναισθηματική φόρτιση, ιδίως αν νιώσετε προς στιγμή ότι λυγίζετε. Είναι κι αυτό μια άμυνα...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θα έπρεπε να βρίσκεστε στον 7ο ουρανό σήμερα αλλά όχι, μάλλον στο ισόγειο έχετε κολλήσει και μάλιστα δεν μπορείτε να πάτε ούτε κάτω, ούτε πάνω. Η επαφή με την πραγματικότητα σας κρατά αιχμάλωτους και σας ζητά να λογοδοτήσετε γιατί κλείσατε τα αφτιά και τα μάτια σας σε ένα ερωτικό θέμα, όταν απλά έπρεπε να πάρετε το καπελάκι σας και να φύγετε. Απογοήτευση υπάρχει αλλά μην ανησυχείτε, θα την ξεπεράσετε σύντομα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved