Ερωτικό ωροσκόπιο 15/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε τα πάντα για ένα έρωτα είτε για να κατακτήσετε το άτομο που εδώ και καιρό αποτελεί την μόνιμη πληγή σας είτε να κάνετε τη σχέση σας να τρέξει λίγο παραπάνω. Όλα αυτά με πολύ πάθος και ένταση και όχι χωρίς μια δόση εγωισμού και έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών, καθώς βλέπετε ότι υπάρχει πολύ αργοπορία κι έχετε αρχίσει να βαριέστε τόσο που το «ίσως» της άλλης πλευράς ακούγεται σαν «ναι» στα αφτιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Πανσέληνος έγινε ήδη νωρίς τα ξημερώματα αλλά η επίδρασή της είναι ακόμα ενεργή και θα κρατήσει περίπου 15 μέρες γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να σας βγάλει μια συναισθηματική φόρτιση που δεν περιμένατε. Είναι πιθανόν να πείτε κάτι ή να πάρετε στα σοβαρά κάποιο σχόλιο του συντρόφου σας ή κάποιου ατόμου της οικογενείας σας το οποίο θα σας επηρεάσει και θα το φέρετε μετά βαρέως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Πανσέληνος από μόνη της δεν θα σας επηρέαζε τόσο, αν δεν υπήρχε το τρίγωνο Ήλιου-Άρη να σας τσιγκλά και να μη σας αφήνει σε ησυχία. Θέλετε δε θέλετε, σπρώχνεστε από τα πράγματα να πάρετε πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας που ίσως δεν ήσασταν έτοιμοι ακόμα και πολλά είναι αυτά που θα βάλετε στο τραπέζι προς συζήτηση, πριν οι παρεξηγήσεις και οι διαμάχες κάνουν την εμφάνισή τους. Τώρα το πόσο εφικτό είναι αυτό με τον Ερμή ανάδρομο συζητείται.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε το νου σας γιατί αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας σπρώχνει να ρισκάρετε ερωτικά και να βουτήξετε στα βαθιά νερά του πάθους αλλά επειδή έχετε το ελάττωμα να αγαπάτε τα λάθος άτομα, τσεκάρετε τις μπουκάλες οξυγόνου σας, αν και πόσο αντέχουν. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να αισθανθούν ότι η σχέση τους χρειάζεται μια σεξουαλική τόνωση γιατί κάτι σε αυτόν το τομέα υπολειτουργεί.

ΛΕΩΝ

leont

Η Πανσέληνος γίνεται στον ζώδιό σας και ρίχνει άπλετο φως στον τομέα των σχέσεών σας, αποκαλύπτοντας και πτυχές που ίσως δε θέλετε να αναγνωρίσετε. Είναι ευκαιρία να ξαναδείτε όλα εκείνα που εμποδίζουν την εξέλιξή της και να παραμερίσετε τυχόν εγωισμούς και υπερβολές που ούτε κι εσάς αφήνουν να χαρείτε. Οι ελεύθεροι έχετε μια σημαντική ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα αλλά μέχρι να στρώσει θα σας πάρει λίγο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κι εσείς κινητοποιείστε με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη αλλά και τη σύνοδο του πρώτου με τον κυβερνήτη σας, Ερμή, και πιστεύετε ότι δεν είναι ώρα για να «κάτσετε». Πρέπει να ξαναδείτε πρόσωπα και πράγματα που σας ταλαιπωρούν ή σας εμποδίζουν να πάτε ένα βήμα παραπέρα και φυσικά τα ερωτικά σας. Όμως καλό θα ήταν να μην τα αναγάγετε σε εκκρεμότητα που χρειάζεται να διευθετηθεί γιατί υπάρχει και το συναίσθημα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν μπορείτε να μείνετε ανεπηρέαστοι σήμερα, όχι μόνο από την Πανσέληνο αλλά και τη συμμετοχή του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Φιλίες και έρωτες ξαναμπαίνουν στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας με τις μεν πρώτες να έρχεστε πιο κοντά ίσως μέσα από μια κοινή δραστηριότητα και τους δε, να εισβάλουν με αξιώσεις και να διεκδικούν μεγαλύτερο κομμάτι από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αυτή η Πανσέληνος σας ξυπνά προσδοκίες και ανάγκες που ίσως είχατε παραμερίσει εξαιτίας της συνολικής πίεσης που υφίσταστε και σας βάζουν σε διαδικασία αναθεώρησης αλλά και αναζήτησης για το κατά πόσο τελικά είστε ευχαριστημένοι από την αισθηματική σας ζωή ή υπάρχουν κομμάτια σας που παραμένουν ανικανοποίητα. Ενδεχομένως ένας ανεκπλήρωτος έρωτας να σας ταλαιπωρεί αρκετά και δεν μπορείτε να το αποδεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η περιπέτεια και η περιέργεια πάνε χέρι-χέρι με αυτή την Πανσέληνο και σας ωθούν να μπείτε σε φάση ψαξίματος, όχι μόνο εμπειριών και γνώσεων που θα σας εξιτάρουν, αλλά και ενός προσώπου που θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σας και θα φέρει στη ζωή σας νέα δεδομένα. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε ότι παραμένετε σε μια σχέση από συνήθεια κι όχι για συναισθηματικούς λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι έντονες επιθυμίες και η διάθεσή σας να ξυπνήσετε από τη χειμερία νάρκη που λανθασμένα πιστεύετε ότι έχετε πέσει και να αρχίσετε τις υπερβολές είναι ο κίνδυνος που εγκυμονεί αυτή η Πανσέληνος. Πρέπει συνεχώς να θυμίζετε στον εαυτό σας ότι το μέτρο σας πάει καλύτερα. Είναι θετικό το ότι έχετε μαλακώσει αρκετά αλλά μην αφήσετε τις ερωτικές σας ανάγκες να σας κάνουν κουμάντο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας και σας αναγκάζει να αποδεχτείτε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει στη σχέση σας, είτε στο παρελθόν είτε τώρα. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας, με τον τελευταίο να είναι και ανάδρομος, πολλά είναι εκείνα που θα έρθουν στο φως για τα ερωτικά σας που πιθανόν να αισθανθείτε άβολα αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσετε λογαριασμούς που ακόμα είναι ανοιχτοί, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το μυαλό σας σήμερα είναι καθαρά στο ρομαντικό θέαμα της Πανσελήνου και το μόνο που σας απασχολεί είναι ένα άτομο που θέλετε πολύ να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να το προσελκύσετε. Όσον αφορά στους δεσμευμένους, είστε διατεθειμένοι να αγνοήσετε προβλήματα της καθημερινότητας και να αφοσιωθείτε στο έτερο ήμισυ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved