Ερωτικό ωροσκόπιο 13/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Όσο θα περνάει η μέρα τόσο θα ανεβάζετε κι εσείς στροφές. Έξαψη, πάθος και φλόγα σας συνεπαίρνουν και χάνετε τα λογικά σας, σπρώχνοντάς σας να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε το μεγάλο βήμα. Ελεύθεροι και δεσμευμένοι με αρκετό κέφι θα του δώσετε να καταλάβει, πίνοντας μέχρι την τελευταία σταγόνα το ποτό του έρωτα και σίγουρα είναι από τις φορές που δε θα σας πειράξει, αν ζαλιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα τα ερωτικά σας παρουσιάζουν μια ανεπαίσθητη βελτίωση και χωρίς να συμβεί κάτι φοβερό και τρομερό, η διάθεσή σας φτιάχνει σημαντικά, ώστε η μέρα σας να αρχίσει να θυμίζει παλιές καλές εποχές. Αν θέλετε να διατηρήσετε το όμορφο κλίμα, μην ζητήσετε εξηγήσεις για προηγούμενη συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου, αντίθετα, βάλτε τη μουσική να παίζει, χαμηλώστε τα φώτα και αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα πρακτικά προβλήματα δεν σταματούν να υπάρχουν και συνεχώς βάζουν τα νεύρα σας σε δοκιμασία. Παρ' όλα αυτά σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη είτε να αρχίσετε να διακωμωδείτε την κατάσταση είτε να περάσετε σε φάση να κάνετε τα απολύτως απαραίτητα. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σας απελευθερώνει ψυχολογικά κι έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγο ελεύθερο χρόνο να πάτε κι εκείνη τη βολτίτσα με το ταίρι σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι η ίδια, καθώς πολλές αλλαγές συντελούνται και μέσα σας και στις σχέσεις σας. Ίσως είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό σας επιτρέπει σήμερα να ρισκάρετε με ένα άτομο που σε άλλη περίπτωση θα φάνταζε άπιαστο όνειρο. Μία κίνηση χαρακτηριστική που δηλώνει το έντονο ενδιαφέρον σας είναι για την ώρα αυτό που πρέπει.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε η προσωποποίηση της λάμψης και της γοητείας. Είστε το επίκεντρο και καλώς ή κακώς όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το άτομό σας, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας και δίνοντάς σας την ώθηση να βγείτε προς τα έξω δυναμικά και να κυνηγήσετε την τύχη σας στον έρωτα. Οι δεσμευμένοι προετοιμαστείτε για όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας κι ίσως μια βραδινή έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η ανάγκη σας να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, ίσως και λίγο εκτός των συνηθισμένων, σήμερα σας καθοδηγεί να παίξετε ένα παιχνίδι που δε θυμίζει καθόλου τον συνεσταλμένο εαυτό σας. Σαφώς θα κρατήσετε τα προσχήματα γιατί δεν είστε από εκείνους που θα δώσουν δικαιώματα να σας σχολιάσουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ανταποδώσετε την πρόκληση που θα δεχτείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε ανάγκη να βγείτε έξω να αλλάξετε τον αέρα σας αλλά πάνω από όλα θέλετε να φλερτάρετε και να νιώσετε ζωντανοί γι' αυτό και θα επικοινωνήσετε με κάποιους κολλητούς που ξέρετε ότι πετούν τη σκούφια τους για κάτι τέτοια. Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε προγραμματίσει μια έξοδο με το σύντροφό σας ή μια μάζωξη σε φιλικό σπίτι όπου θα περάσετε πολύ όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα σας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που στο τέλος της θα τη χαρακτηρίζατε καλή. Ναι έχετε προβλήματα και προβληματισμούς και ναι στριμώχνεστε από την αρχή της χρονιάς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι συνέχεια θα είναι έτσι. Που και που καλό είναι να τα αφήνετε πίσω σας κάποια και να κοιτάτε το τώρα και σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία, να γελάσετε, να περάσετε καλά και αυτό βοηθά και στο να δημιουργήσετε ερωτική ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα θα αποφασίσετε να κάνετε μια κίνηση όλο νόημα, συμβάλλοντας και δείχνοντας ότι έχετε τη θέληση να κάνετε πράγματα για τη σχέση ή να αποδείξετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο ότι όντως τρέφετε συναισθήματα γι' αυτό και δεν είναι μια ακόμα περιπέτεια. Βέβαια επειδή κι εσείς τείνετε να υπερβάλετε, φροντίστε να μην πείτε διάφορα που μετά θα πρέπει αναγκαστικά να μαζέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ερωτικοί, γοητευτικοί και πάνω απ' όλα αποφασισμένοι δείχνετε σήμερα αλλά για να κατακτήσετε τον στόχο σας θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να τραβήξετε το παιχνίδι μέχρι τέλους και να μην μετανιώσετε για τίποτα. Αν αξίζει το ρίσκο ένα άτομο ή όχι δεν μπορείτε να το ξέρετε από πριν γι' αυτό πριν αρχίσει να σας καταβάλει το άγχος, θυμηθείτε ότι είστε γεννημένοι για τα δύσκολα και πάντα στο τέλος τα καταφέρνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με αέρα και άνεση θα κινηθείτε σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα να σας αβαντάρει όσο περισσότερο μπορεί. Στη σχέση σας είστε έτοιμοι να προσφέρετε τα καλύτερα -τουλάχιστον από υλικής άποψης- και να κάνετε το σύντροφο να λιώσει ενώ οι αδέσμευτοι συγκεντρώνετε μεγάλη μερίδα της προσοχής του αντίθετου φύλου όπου κι αν βρεθείτε. Προσοχή μόνο γιατί υπάρχει περίπτωση να βγάλετε μια δόση έπαρσης που δεν θα είναι καθόλου γοητευτική.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ψυχολογικά είστε στα καλύτερά σας και αυτό είναι σημαντικός παράγοντας για σας γιατί νιώθοντας γεμάτοι, μπορείτε να προσφέρετε πολλά και στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάποια παράπονα ίσως κάνουν την εμφάνισή τους κατά το βράδυ αλλά δεν θα είναι για πολύ. Συν το ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ώστε να πάρετε από σήμερα το δωράκι σας για την αυριανή ημέρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved