Ερωτικό ωροσκόπιο 11/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/2
ars

ΚΡΙΟΣ

Με το «καλημέρα» η μέρα θα σας πέσει λίγο βαριά στο στομάχι, καθώς από πολύ νωρίς θα νιώσετε ότι το «πρέπει» είναι η λέξη που θα «φορεθεί» πολύ σήμερα. Το «θέλω» και ο ενθουσιασμός έχει πάει περίπατο, κυρίως στα ερωτικά σας, όπου θα διαπιστώσετε απόπειρες για να μπουν τα δυο σας πόδια σε ένα παπούτσι. Και εννοείται ότι δεν είστε διατεθειμένοι να τα βάλετε για τον οποιοδήποτε, ακόμα κι αν καίγεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Από χθες έχουμε πει να μην τραβήξετε το σκοινί πολύ με το σύντροφο γιατί κινδυνεύει να σπάσει, εσείς όμως με την επιμονή που σας διακρίνει, εκεί. Κολλάτε σε πράγματα που τελικά περισσότερο είναι γέννημα του μυαλού σας παρά πραγματικότητα. Σήμερα με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ιδίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε στο πετσί σας τι σημαίνει να σας ζητάει κάποιος τα ρέστα και μάλιστα χωρίς να έχει καν πληρώσει...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δε σας έφταναν τα τερτίπια του κυβερνήτη σας, Ερμή, που σας έχουν βάλει κάτω και σας κοπανάνε έρχεται και ο Κρόνος σαν το κερασάκι στην τούρτα και εκεί πια θα φωνάξετε «παραιτούμαι». Η ασυνεννοησία στο μέγιστο, το ένα πρόβλημα μετά το άλλο και έρχεται και το έτερο ήμισυ να σας ζητήσει και ευθύνες γιατί το στήσατε ή δεν κάνατε κάτι που σας είχε πει. Προπαντός ψυχραιμία!

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη μεν είναι στο ζώδιό σας αλλά η μέρα σήμερα μάλλον αναστέλλει ή ακυρώνει κάθε συναισθηματικό παράγοντα. Τι αγάπες, έρωτες και κουραφέξαλα; Εδώ μιλάμε για την πραγματικότητα και μάλιστα είναι και τσουχτερή ανάθεμά την και σας έρχεται κατά μέτωπο. «Αφήστε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις στα αισθηματικά σας και πάρτε ένα πρόβλημα να πορεύεστε» σας φωνάζει κι εσείς μένετε με την απογοήτευση.

ΛΕΩΝ

leont

Στον τομέα των σχέσεών σας σήμερα θα επικρατήσουν πολικές θερμοκρασίες και ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, δε θα είναι ικανός να ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσετε αρχικά να καταλάβετε τι γίνεται και έχετε όλη την καλή πρόθεση να κάνετε ένα βήμα συμφιλίωσης αλλά η άλλη πλευρά... ψυγείο. Το ίδιο θα συμβεί και με τους ελεύθερους που βλέπουν μια πόρτα να κλείνει απότομα μπροστά τους κι αναρωτιούνται τι έφταιξαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσάς αλλού βαρούν τα καμπανάκια που βέβαια δεν είναι κι άσχετα με τα ερωτικά σας, αφού τελευταία έχουν απορροφήσει αρκετή από την ενέργεια και τον χρόνο σας. Έχετε πέσει μέσα στη μαρμίτα της απόλαυσης και έχετε παραμελήσει αρκετές από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, γεγονός που τουλάχιστον για σήμερα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένα στρίμωγμα θα το έχετε σήμερα, καθώς το αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως απαιτήσει από σας ξεκάθαρη και σαφή θέση για τα αισθήματα σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε άβολα. Θέλετε, δε θέλετε ή τι θέλετε, πρέπει να αφήσετε τις αναβολές και να καταλήξετε κάπου. Επίσης μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να κάνετε θραύση σε άτομα που είναι αρκετά μεγαλύτερα σε ηλικία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ασυννέφιαστη θα είναι η μέρα μόνο μετεωρολογικά γιατί αισθηματικά ειδικά οι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε βροχές και καταιγίδες. Είτε φταίτε εσείς για κάτι, είτε ο σύντροφός σας, το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα αποδοθούν ευθύνες και βέβαια, όταν τα πράγματα φτάνουν σε αυτό το σημείο, δεν είναι και για γλέντι. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με την σαρκαστική σας στάση γιατί με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου το status σας ίσως αλλάξει από «σε σχέση» σε «μόνος».

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Υπερβολές, ενθουσιασμός, χαρές και πανηγύρια κομμένα σήμερα. Η ημέρα δε σηκώνει τέτοια και όσο κι αν σας δυσαρεστεί, καλά θα κάνετε να συμβιβαστείτε με το σκεπτικό «παν μέτρον άριστον». Μαζέψτε λοιπόν τα ποδαράκια σας, άμα δείτε ότι το πάπλωμα δε σας τα καλύπτει και περιοριστείτε για την ώρα σε ό, τι έχετε. Κυρίως στα ερωτικά, έχετε το νου σας γιατί αν πάτε για τα πολλά, θα χάσετε και τα λίγα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε από τους λίγους που δε θα αντιμετωπίσουν ουσιαστικά προβλήματα σήμερα, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος έχει φροντίσει να σας περιορίσει από γεννησιμιού σας. Εντούτοις δε θα είστε και στο απυρόβλητο καθώς στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν κάποια θεματάκια, τύπου είτε δε σας κάθεται αυτό που θέλετε γιατί είναι πιο δύσκολο από όσο εκτιμούσατε αρχικά, είτε γιατί οι ανάγκες σας είναι τελείως διαφορετικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Και τώρα οι δυο σας λοιπόν! Ο Κρόνος σας αγκαλιάζει σφιχτά σήμερα, με ένα παγωμένο χαμόγελο και σας υπενθυμίζει ότι ήρθε η ώρα σας να αναλάβετε τις ευθύνες σας μέσα στη σχέση σας και γενικότερα στην ερωτική σας ζωή, καθώς το τετράγωνο με το Ήλιο σας είναι άκρως πιεστικό. Το «και μαζί και μόνος» εσάς μπορεί να σας βολεύει αλλά όχι και την άλλη πλευρά και καλά θα κάνετε να μην μπερδεύετε την ανεξαρτησία με την αδιαφορία, γιατί θα καταλήξετε, είτε σας αρέσει είτε όχι, ελεύθεροι και ίσως ωραίοι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Από τους μη ευνοημένους της ημέρας είστε κι εσείς, καθώς η πραγματικότητα κάνει την εμφάνισή της στην ερωτική σας ζωή, δείχνοντάς σας ότι υπολογίζατε χωρίς τον ξενοδόχο. Όνειρα και όνειρα πήγανε χαμένα ή λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην εξέλιξη της σχέση σας ενώ απομακρύνουν από τον ορίζοντα το αίσιο τέλος που εσείς φανταζόσασταν, τουλάχιστον για την ώρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved