Ερωτικό ωροσκόπιο 8/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες αναπάντεχες πληροφορίες ίσως σας δημιουργήσουν μια ένταση ενώ μια συνάντηση που είχατε κανονίσει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι πιθανό να αναβληθεί για αργότερα ή να μην γίνει καθόλου. Ήδη όμως είχατε υποψιαστεί ότι από τούδε και στο εξής τίποτα δε θα σας κάθεται όπως και όταν το θέλετε. Όχι ότι δε θα εκνευριστείτε λίγο αλλά σύντομα θα το πάρετε απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Άμα βάλετε κάτω όλα όσα θα πρέπει να δώσετε μέχρι την άλλη βδομάδα ίσως σας πιάσει η απελπισία, αλλά όλα κι όλα, σήμερα είναι Σάββατο και δεν έχετε καμία διάθεση να φάτε όλη την ημέρα σας, μετρώντας και ξαναμετρώντας, χρήματα και λογαριασμούς. Τα ερωτικά σας είναι αυτά που θέλετε να στρώσετε ιδίως σήμερα που είστε πιο θερμοί αλλά έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, δύσκολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από χθες το βράδυ η Σελήνη ήδη έχει περάσει στο ζώδιό σας, ενισχύοντας την επικοινωνιακή σας δεινότητα και βοηθώντας σας να εκμεταλλευτείτε την ημέρα, να ξανοιχτείτε και να κάνετε αρκετές γνωριμίες. Από όλες αυτές όλο και κάποια θα σας μείνει που θα απασχολήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας το επόμενο διάστημα αλλά μην περιμένετε τίποτα παραπάνω. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αυτό το διήμερο αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ανισορροπία την έχετε σήμερα. Από τη μια αισθάνεστε κουρασμένοι και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κλείσετε τηλέφωνα και υπολογιστές και να ξεχάσετε οτιδήποτε υπάρχει έξω από το σπίτι σας κι από την άλλη να βγείτε και να ξενυχτήσετε μέχρι τελικής πτώσεως κι ό, τι βρέξει ας κατεβάσει. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σας και ίσως να βγουν στην επιφάνεια διάφορα που καταπιέζατε εδώ και μέρες.

ΛΕΩΝ

leont

Αλίμονο να μην έχετε κάνει τα πλάνα σας για σήμερα. Έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε κι ακόμα κι αν το πρόγραμμα δε σας βγει, θα βάλετε σε εφαρμογή το σχέδιο Β. Ορισμένοι ίσως σκεφτείτε να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που βέβαια, χωρίς να το ξέρετε, θα σας ανοίξει κι ένα παραθυράκι για μια νέα γνωριμία. Όμως την απόφαση αργείτε να την πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε αρχίσει και εμφανίζετε ένα διαφορετικό πρόσωπο, πολύ πιο διεκδικητικό και προκλητικό, έτοιμο να παλέψει γι' αυτό που θεωρεί ότι του ανήκει και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να το διαπιστώσετε, κυρίως στα αισθηματικά, Επίσης είναι πιθανόν να σας γίνει μια πρόταση από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και τόσο καιρό υπήρχε σιγή ασυρμάτου. Προετοιμαστείτε λοιπόν κατάλληλα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πολλά είναι αυτά που παιδεύουν το νου σας σήμερα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν να κάνουν με ένα άτομο που θέλετε ακόμα στη ζωή σας, αρνούμενοι να βάλετε ένα τέλος κι ενδέχεται να κάνετε κάποια κίνηση που μετά θα τη μετανιώσετε. Δεν είναι πάντως για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αφού μετά από λίγο θα τις αναθεωρήσετε, οπότε καθίστε στα αυγά σας και περιμένετε. Αν υπάρχουν ακόμα αισθήματα από την πλευρά του, θα φανεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να ξεκολλήσετε από ένα άτομο που θεωρείτε ότι πλέον δεν τραβάει η σχέση μεταξύ σας αλλά με τον Ερμή είτε νιώθετε πέφτετε πάνω σε τοίχο είτε εμφανίζονται άλλα δεδομένα που περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα και δε σας αφήνουν να κινηθείτε. Πώς να προχωρήσετε και σεις σε αλλαγές όταν το σύμπαν δε σας αφήνει; Μήπως όμως υπάρχει κι άλλος λόγος και δε θέλετε να τον δείτε;

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στους Διδύμους δε σας αφήνει στιγμή να χαλαρώσετε, καθώς πολλές προτάσεις θα έχετε για εξόδους ενώ το ερωτικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό σας θα είναι αρκετά αυξημένο. Όχι ότι θα κακοπέσετε αλλά σίγουρα κάποια στιγμή ακόμα κι εσείς δε θα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται. Παρ' όλα αυτά θα νιώσετε κολακευμένοι και πολύ στα πάνω σας, ελεύθεροι και μη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είναι Σάββατο κι από μόνο του είναι δώρο για αρκετούς από σας που κάπου προς το τέλος της εβδομάδας νιώσατε ότι θα μείνετε από μπαταρία. Αποφασίζετε λοιπόν να στείλετε στο πυρ το εξώτερο σκοτούρες, άγχη και κούραση και να κάνετε του κεφαλιού σας. Μερικούς ίσως σας προκαλέσει κάποια απορία ένα μήνυμα με πονηρά υπονοούμενα ή μισόλογα ενός ατόμου που έχετε καιρό να δείτε, αλλά κι αυτό θα είναι για λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο Ερμής είναι ανάδρομος όπερ και σημαίνει έρωτες νέοι και παλιοί, ενίοτε και αναπαλαιωμένοι παίζουν αρκετά στη ζωή σας αυτό το διάστημα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πως θα χειριστείτε το όλο θέμα. Αν έχετε ξεπεράσει κάποιο άτομο, δείξτε το να το καταλάβει. Αν πάλι δεν είστε σίγουροι για το αν έχετε ακόμα αισθήματα για κάποιο άλλο, περιμένετε και προπαντός, κρατήστε το στόμα σας κλειστό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα σπρώχνεστε να βρείτε παρηγοριά και ζεστασιά στο άτομο που συνδέεστε ερωτικά και νιώθετε πολύ κοντά σας. Η μέρα σε ρυθμούς είναι ιδιαίτερα κινητική, κάτι που είναι εκτός των δικών σας δεδομένων αλλά κάλλιστα μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε ιδίως αν σχεδιάζετε να βγείτε και είστε ελεύθεροι, αφού με την άνεση που σας δίνει, το στοματάκι σας γλώσσα δε θα βάλει μέσα και θα είναι για καλό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved