Ερωτικό ωροσκόπιο 5/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη μπορεί να σας κουνάει σήμερα το μαντήλι του αποχαιρετισμού αλλά εσάς δε φαίνεται να ιδρώνει το αφτί σας, αφού και εκεί που πάει μια χαρά σας κάθεται. Πρακτικά λοιπόν οι μεν δεσμευμένοι αποφασίζετε να βάλετε τα δυνατά σας για να αλλάξετε κάποιες κακές συνήθειες και οι ελεύθεροι να βρείτε κάποια ενδιαφέρουσα και σέξι παρέα άμεσα. Και οι δύο περιπτώσεις ερωτικά είστε πλήρως φορτισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η διάθεσή σας σήμερα μπορεί να κυμανθεί από το καλό έως το καλύτερο, αφού από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη επισκέπτεται το ζώδιό σας και σκοπεύει να σας συντροφέψει τουλάχιστον για ένα διήμερο. Σαφώς η σχέση σας είναι το πρώτο σας μέλημα γιατί είναι αυτή που σας παρέχει την ασφάλεια που έχετε ανάγκη και γι' αυτό θα κάνετε ό, τι μπορείτε για να την διαφυλάξετε. Οι ελεύθεροι που δεν έχετε τέτοια ζητούμενα, θα φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε της χαρές που σας προσφέρει το σύμπαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Για κάποιο λόγο νιώθετε ότι είστε σαν την καλαμιά στον κάμπο σήμερα. Υπάρχουν αρκετά άτομα δίπλα σας που σας νοιάζονται αλλά εσείς δε νιώθετε ιδιαίτερα κοντά σας κανένα και σας ενοχλεί. Που και που σας πιάνουν κι εσάς οι ανασφάλειές σας και θέλετε να αισθάνεστε ότι ανήκετε κάπου ή σε κάποιον που σας αγαπά και σας φροντίζει αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Όσο σύντομα σας έρχεται άλλο τόσο σας φεύγει...

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όμορφα συναισθήματα σας γεννά σήμερα η μέρα αλλά όχι και απονήρευτα. Θέλετε να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε αλλά πάνω απ' όλα θέλετε να νιώσετε τον ερωτισμό να σας τυλίγει. Γι' αυτό ίσως αποφασίσετε να βγείτε με κάποιους φίλους αλλά το μάτι σας θα σκανάρει με την πρώτη ευκαιρία πιθανούς υποψήφιους και όταν βρείτε αυτό που ψάχνετε, τότε θα βγάλετε τον αισθησιακό εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα η μέρα σας θέλετε να έχει μια εσάνς αισθησιασμού και γι' αυτό η λογική, τα επαγγελματικά ή τα πρακτικά θέματα που είναι χιλιόμετρα μακριά από την ερωτική σας διάθεση, δε θέλετε να υπάρχουν καν στο πρόγραμμά σας. Αν και κουρασμένοι, θα βρείτε τον τρόπο να αναζωογονηθείτε μέχρι το βράδυ και ίσως ετοιμάσετε την ανάλογη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το κακό με σας είναι ότι δεν μπορείτε να αποδεχτείτε ότι υπάρχουν πράγματα στη σχέση που λέγονται και πράγματα που καλό είναι να μην αναφέρονται για να ρέουν όλα σαν το γάργαρο νεράκι. Με την εμμονή σας σήμερα να τα μάθετε γιατί έτσι θεωρείτε ότι χτίζετε την επαφή με το ταίρι σας, ίσως ακούσετε και κάποια όχι τόσο σημαντικά, αν τα δείτε μεμονωμένα, αλλά εσείς θα πάτε να τα «δέσετε» με όλα τα υπόλοιπα και μετά θα χαλαστείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Προσέξτε σήμερα γιατί η συναισθηματική ανασφάλεια που ίσως νιώσετε θα είναι η αιτία να πέσετε σε λάθος αγκαλιά. Όχι ότι δε θα περάσετε καλά αλλά γιατί πιθανόν στην πορεία να ανακαλύψετε ότι είτε αυτό το άτομο δε σας ταιριάζει είτε ότι δεν είναι διατεθειμένο να δεσμευτεί. Γι' αυτό καλό είναι να είστε σε εγρήγορση και να ξέρετε καλά τι ζητάτε εσείς. Αν αυτό σας αρκεί, τότε φροντίστε να το διασκεδάσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη στον Ταύρο σας δημιουργεί μια διάθεση καλοπέρασης και χαλαρότητας στη σχέση σας και γι' αυτό δεν θέλετε με τίποτα σήμερα να αντιμετωπίσετε παράπονα, δράματα ή κόντρες. Μπορεί να σας κατηγορήσει ο σύντροφος ότι είστε του εαυτούλη σας αλλά το έχετε πραγματικά ανάγκη και με πλήρη συνείδηση θα κάνετε πρωτίστως αυτό αυτά που θέλετε εσείς. Οι ελεύθεροι είστε από τα μεγάλα φαβορί της ημέρας για μια καινούργια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όλα στη ζωή σας είναι σε XXL μέγεθος, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία, ο έρωτας, η περιπέτεια, οπότε η σημερινή μέρα έρχεται να σας προσδώσει και κάτι ακόμα, καλοπέραση. Σίγουρα θα το διασκεδάσετε αρκετά και θα έχετε την άνεση και τη χαλαρότητα στην επικοινωνία σας. Βόλτες, φλερτ αλλά και «όσα πάνε κι όσα 'ρθουνε» θα είναι το σήμα κατατεθέν σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αναζήτηση ή η δημιουργία μιας σχέσης φαίνεται ότι καθυστερεί να πάρει σάρκα και οστά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα απομονωθείτε ούτε θα το βάλετε κάτω. Μπορεί η ψυχολογία σας να μην είναι στο φόρτε της όμως δεν είναι και στα πατώματα, γι' αυτό και στο μυαλό σας σήμερα στριφογυρνά η ατάκα «δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Κι εκεί θα εστιάσετε την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Περιέργως σήμερα θα είστε μακριά από τον συνηθισμένο σας εαυτό και θα αποφύγετε τις προχωρημένες τοποθετήσεις ή τα μεγάλα λόγια, κάτι που βέβαια θα προκαλέσει την έκπληξη όσων σας γνωρίζουν. Με το φόβο ότι δε νιώθετε και πολύ καλά ίσως σπεύσουν να συμφωνήσουν μαζί σας αλλά δεν είναι τίποτα, η ημέρα φταίει. Άλλωστε είναι καλό το ότι θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματά σας και θα είστε πιο σαφείς στο τι θέλετε από έναν άνθρωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η δική σας αλήθεια ίσως είναι κατά τι διαφορετική από αυτή του αγαπημένου σας προσώπου και εδώ θα υπάρξει μία ας πούμε σύγκρουση, καθώς δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι αυτό που για σας είναι απλό και αυτονόητο για τον άλλον απλά δεν υπάρχει. Αντί όμως να κλείνεστε σαν το στρείδι στον εαυτό σας και να απογοητεύεστε, προσπαθήστε να του δώσετε να καταλάβει τι επιθυμείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved