Ερωτικό ωροσκόπιο 4/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Όσο η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας βλέπετε ότι πολλά γύρω σας κινούνται στο δικό σας δραστήριο ρυθμό. Σχέσεις και ερωτικά φλέγονται αυτές τις μέρες και σας κρατούν σε εγρήγορση, μόνο που χωρίς να το θέλετε ίσως γίνετε απότομοι ή πιεστικοί στο άλλο πρόσωπο γιατί προσπαθείτε από ανάγκη να καλύψετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις προσωπικές σας ανάγκες. Γι' αυτό προσοχή γιατί δεν μπορείτε να βαράτε εσείς το ντέφι κι ο άλλος να χορεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ορισμένες φορές είναι λες και ψάχνετε αφορμές για να χαλαστείτε. Είναι ανάγκη να παίρνετε στα σοβαρά ένα σχόλιο ή μια κρίση του αγαπημένου σας ατόμου που ενδεχομένως να ειπώθηκε πάνω στα νεύρα ή να ήταν γενικής φύσεως; Κι αντί να πείτε τι σας πείραξε εσείς το έχετε στο μυαλό σας και το πάτε από δω και το φέρνετε από κει. Αφήστε το να πάει και με την πρώτη αφορμή, ζητήστε διευκρινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα είναι αρκετά καλή για σας σήμερα, αφού έχετε ενέργεια και διάθεση να κάνετε πράγματα που σας χαροποιούν. Η ιδέα για μια έξοδο με το ταίρι σας είναι πολύ καλή μεν αλλά ίσως βρείτε εμπόδια λόγω καιρικών συνθηκών. Αν δείτε ότι δεν ευνοεί, καλέστε κάποιους κοινούς φίλους σπίτι σας που είναι εγγύηση για να περάσετε καλά. Οι ελεύθεροι πάλι, δεν πτοείστε από τέτοια θέματα και την βόλτα σας θα την κάνετε και τη γνωριμία σας.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως σήμερα έχετε μια συναισθηματική ένταση που θα επηρεάσει αρκετά τόσο στη δουλειά σας όσο και στα ερωτικά σας. Σε γενικές γραμμές δεν είστε και πολύ της συζήτησης είτε γιατί είστε αρκετά ευερέθιστοι κι ότι σας πει το ταίρι σας στραβομουτσουνιάζετε ή εκνευρίζεστε παραπάνω. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε κάνοντας κάποιες εργασίες στο σπίτι ή κάτι που έχετε αφήσει στη μέση για να εκτονωθείτε. Μετά θα δείτε ότι θα νιώθετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ

leont

Οι ανοχές σας δεν είναι μεγάλες σήμερα και μάλλον θα γίνετε αυστηροί ή και κακοί σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς προφανή λόγο. Ίσως έχετε κουραστεί ψυχολογικά και θέλετε μια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή ή να περιμένετε κάτι από το άτομο που σας ενδιαφέρει το οποίο καθυστερεί. Το θέμα είναι ότι καλώς ή κακώς πρέπει να προσαρμοστείτε στις ανάγκες των καιρών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο 2ο οίκο σας οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε την ένταση μέσα σας να φουντώνει και προσπαθείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε προκειμένου να την τιθασεύσετε αλλά δεν είναι εύκολο. Η λίμπιντο έχει χτυπήσει ταβάνι, το μάτι σας έχει θολώσει και φοβάστε το τι θα επακολουθήσει αν αφήσετε τα πάθη σας ελεύθερα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό αυτό το διήμερο σας ωθεί να ενεργοποιηθείτε στον τομέα της σχέσης σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που όχι μόνο την βελτιώνουν αλλά και την πάνε ένα βήμα παρακάτω. Βέβαια όλα αυτά δεν γίνονται με τον πιο ήρεμο και χαλαρό τρόπο αλλά με κάποια πίεση από την πλευρά σας λες και θέλετε να σπρώξετε το ταίρι σας ή να το τραβήξετε με το ζόρι. Τώρα που χρειάζεστε τις διπλωματικές σας ικανότητες τώρα φαίνεται ότι σας έχουν εγκαταλείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εξωτερικά δείχνετε ήρεμοι και χαλαροί, εσωτερικά όμως βράζετε. Το μυαλό σας έχει αρχίσει να δουλεύει πυρετωδώς και δε θα τα παρατήσετε, αν δεν καταφέρετε να βρείτε λύση σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί εδώ και κάποιες μέρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι συναισθηματικά έχετε κάπως αποκοπεί από το ταίρι σας και δεν είναι εύκολο να το χωνέψετε γι' αυτό και θέλετε να ανακαλύψετε την αιτία αυτής της αλλαγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όλες οι ενδείξεις βροντοφωνάζουν πως φταίει ο έρωτας γι' αυτό που σας συμβαίνει αλλά μεταξύ μας έχετε και σεις αρκετή τρέλα από φυσικού σας, απλά έρχεται και ο στρουμπουλούλης με τα βέλη και σας απογειώνει. Κι άμα μπαίνετε σ' αυτή τη φάση, η καριέρα κάνει φτερά, η δουλειά είναι βαρετή και ξενέρωτη και τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να σας φύγει η κάψα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη αλλά μάλλον αρνητικά σήμερα στη σχέση σας και είναι πιθανόν κατά το απόγευμα να κάνουν την εμφάνισή τους, κάποιες γκρίνιες ή παράπονα από το σύντροφο αλλά πριν προλάβετε να τον παγώσετε ως άλλες Μέδουσες με το βλέμμα σας σκεφτείτε ότι μπορεί να έχει κι ένα δίκιο. Οι ελεύθεροι από την άλλη έχετε μια τάση να διεκδικήσετε, να πολεμήσετε και να κερδίσετε το στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, ακόμα κι αν θέλετε να αφοσιωθείτε σε κάποιες δουλειές, τελικά όλη την ημέρα και ίσως τη νύχτα σας θα την αφιερώσετε σε ένα καινούργιο άτομο που έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο και που η σχέση μεταξύ σας είναι ακόμα στα μέλια. Θέλετε να μάθετε όσο πιο πολλά μπορείτε για τη ζωή του και ο ενθουσιασμός της νέας σας... ανακάλυψης δε σας αφήνει να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο έρωτας σας έχει πάρει τα μυαλά και δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Η διαχείριση των αισθημάτων εννοείται ότι είναι κάτι άγνωστο για σας και με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο είναι λογικό να σας συνεπαίρνουν σχέδια και όνειρα, κι ας είναι χειμερινής νυκτός. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία είναι να είστε εσείς καλά και με τον τρόπο σας στο τέλος το καταφέρνετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved