Ερωτικό ωροσκόπιο 3/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/2

ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα για σας ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού η Σελήνη από το πρωί βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ζείτε έναν έρωτα-φωτιά από όλες τις απόψεις, τόσο από το πάθος που υπάρχει όσο κι από τις εντάσεις που όμως βρίσκουν μοναδικό τρόπο να εκτονωθούν. Οι ελεύθεροι, από την άλλη, είστε ασυγκράτητοι! Καλή η αυτοπεποίθηση και ο αέρας υπεροχής που διαθέτετε αλλά με μέτρο. Δεν έχετε πιάσει και τον Πάπα από τα γένια...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι πολύ πιθανό εσείς σήμερα να βιώσετε πολύ έντονα το σύνδρομο της... Δευτέρας μιας και είτε δεν μπορέσατε είτε δεν χορτάσατε το σαββατοκύριακο αραλίκι και ξεκούραση γι' αυτό δεν πετάτε από τη χαρά σας. Επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να τρέχει κάτι με ένα συνάδελφό σας ή να θέλετε εσείς κάποιο άτομο από τον εργασιακό χώρο και μέχρι στιγμής να υπάρχει μια αργοπορία στις εξελίξεις που θα σας εκνευρίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα είναι κατάλληλη για συναντήσεις και επαφές με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε, αφού το γοργόν και χάρην έχει σήμερα, οπότε σπεύστε και μην το ρίχνετε στο «καλά τώρα...» και κάντε του μια πρόταση να βρεθείτε. Αν φοβάστε μήπως εκτεθείτε ή σας απορρίψει χρησιμοποιήστε το βασικό σας όπλο, το χιούμορ.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εκεί που μπορεί να σέρνεστε για να αποφασίσετε τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε στη σχέση σας ή με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ξαφνικά σήμερα θα σας πιάσει η βιασύνη και η ανυπομονησία. Αν ήταν δυνατόν με δυο κινήσεις να τα είχατε κάνει όλα και μετά να τα απολαμβάνατε κιόλας. Εντάξει δεν είπαμε να πιάσετε κι αράχνες αλλά και του Ύψιστου του πήρε κάτι μέρες για να δημιουργήσει τον κόσμο.

ΛΕΩΝ

leont

Με αρκετή ενέργεια και όρεξη ξεκινάτε την εβδομάδα σας και θέλετε να προλάβετε να κάνετε όλα όσα έχετε σχεδιάσει, όμως δεν είναι οι δουλειές αυτές που έχετε στο μυαλό σας, παρότι λειτουργείτε λες και κάποιος σας έχει βάλει προθεσμία και πρέπει να προλάβετε. Το να κατακτήσετε ένα πρόσωπο που κυνηγάτε χρειάζεται ηρεμία και πονηριά ορισμένες φορές γι' αυτό μην αγχώνεστε και σκεφτείτε προσεκτικά τις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι να μην πάρετε φόρα εσείς, διαφορετικά ποιος σας πιάνει! Είπατε να πάρετε πρωτοβουλίες, να γίνετε διεκδικητικοί, να αναλάβετε τα ηνία αλλά σήμερα ίσως γίνετε και πιεστικοί ή φτάσετε στο σημείο να τα κάνετε εσείς όλα και να περιμένετε αντιδράσεις από το άλλο άτομο. Αν το δείτε στεγνά ίσα-ίσα που το γλυτώνετε και από τον κόπο, όμως αν το καλοσκεφτείτε δεν του αφήνετε και πολλά περιθώρια να εκφραστεί συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό και τον 7ο οίκο σας θυμίζει περισσότερο ενισχύσεις σε πυρομαχικά και δυνάμεις στη μάχη που έχετε ξεκινήσει μέσα σας ή και έξω σας με το σύντροφό σας. Ε, όπως καταλαβαίνετε σήμερα δεν είστε διατεθειμένοι να κρατήσετε τα προσχήματα ούτε καν σας ενδιαφέρει η άποψη ή η εικόνα που θα δώσετε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πάλι, θα είστε αρκετά διεκδικητικοί με ένα άτομο και δεν θα υποχωρήσετε αν δεν το καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Παρότι υπάρχει αρκετή κούραση και προσπάθεια από την πλευρά σας στα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα ίσως αισθανθείτε το ηθικό σας αναπτερωμένο και την εβδομάδα να ξεκινά με υπερένταση. Μπορεί το πνεύμα να είναι πρόθυμο, η σάρκα σας όμως σύντομα θα διαμαρτυρηθεί καθώς η μπαταρία σας έχει λιγοστέψει. Σπιτάκι, φαγάκι και αγκαλίτσες γρήγορα πριν πέσει τελείως και δεν προλάβετε ούτε τα... απαραίτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ε, πολύ κάτσατε ήρεμοι εσείς, φτάνει. Με ενθουσιασμό και ενέργεια στο φουλ δεν καταλαβαίνετε ούτε από Δευτέρες, ούτε από εργάσιμες. Οι ελεύθεροι θα ξεκινήσετε το κυνήγι της περιπέτειας, αφού η μέρα προστάζει αμεσότητα και γρηγοράδα ενώ εσείς που είστε σε σχέση, θα αισθανθείτε τη φωτιά μέσα σας να φουντώνει για τον άνθρωπό σας κι ίσως κάνετε κι ένα σκηνικό ζήλειας, έτσι για να ανάψουν τα αίματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αν ήταν στο χέρι σας θα το φωνάζατε το «πίσω, και σας έφαγα» σήμερα, καθώς αισθάνεστε ότι αυτό που εδώ και καιρό σας κρατούσε πίσω, φαίνεται να υποχωρεί. Θα κινηθείτε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αίσθηση ότι ενδεχομένως να ήρθε η ώρα να πάρετε πίσω κάτι χρωστούμενα. Ο ερωτισμός που εκπέμπεται και μόνο από αυτό το στυλ και την αεράτη στάση σας είναι απίστευτος και οι επιτυχίες σας στο αντίθετο φύλο αναμενόμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η επικοινωνία σας σήμερα με ένα άτομο που είναι «καινούργιο φρούτο» στη ζωή σας σάς κρατά σε εγρήγορση αλλά η αναμονή σήμερα δε θα είναι και τόσο γλυκιά, καθώς είστε με το ρολόι στο χέρι και το κοιτάτε ανά πέντε λεπτά. Αν είναι να γίνετε ράκος από το άγχος και τη νευρικότητα, κάντε εσείς την κίνηση και πάρτε ένα τηλέφωνο, μην περιμένετε από το άλλο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Κι εσείς έχετε πάρει φωτιά σήμερα και νιώθετε πολύ ερωτικοί και σέξι. Ίσως φταίει όλο αυτό το έντονο κλίμα που σας επηρεάζει ή πάλι έχετε καιρό να δείξετε και το άλλο σας πρόσωπο και τώρα σας βγαίνει πιο αυθόρμητα. Πάντως η μέρα σας αλλά περισσότερο η νύχτα σας θα φροντίσετε να μην είναι καθόλου «ψόφια» και ο σύντροφος σίγουρα δεν πρόκειται να σας παραπονεθεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved