Ερωτικό ωροσκόπιο 1/2

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/2

Καλό μήνα!!!

ars

ΚΡΙΟΣ

Τη μισή μέρα σήμερα θα είστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και το μόνο που ίσως καταφέρετε με επιτυχία είναι να σπάσετε τα ρεκόρ του ύπνου. Από το βραδάκι όμως το σκηνικό αλλάζει. Aνανεωμένοι και ξεκούραστοι πια ετοιμάζεστε για νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες με το πρόσωπο που βρίσκεται αυτό τον καιρό στο πλευρό σας. Άλλωστε υπάρχει κι η αυριανή μέρα και με άνεση μπορείτε να συνεχίσετε το πρόγραμμα χαλάρωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, από σήμερα γυρίζει ορθόδρομη και μιας και είναι στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω οι προσδοκίες και το ηθικό σας αναπτερώνεται. Είναι μια καλή μέρα να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε αλλά και να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσας γνωριμίες. Μερικοί από σας θα γοητευτείτε αρκετά από μια ερωτική πρόταση που θα σας γίνει από ένα μεγαλύτερης ηλικίας άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τρεις στις τέσσερεις είστε φαβορί αυτόν τον καιρό, κάτι σαν τους τυχερούς του Εθνικού λαχείου. Μπορεί να έχετε διασπαστεί αρκετά σε διάφορους τομείς και να θεωρείτε ότι η ενέργειά σας όλο και λιγοστεύει αλλά αυτό υπάρχει μόνο στο κεφάλι σας γιατί διαψεύδεστε περίτρανα. Τα ίδια είστε και με τα ερωτικά σας, όπου και δω ο στόχος σας δεν είναι ένας. Με τη λογική του «απλώνομαι και ό,τι κάτσει» θα κινηθείτε και σήμερα με πολλές προοπτικές να πετύχετε κάτι καλό.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές είναι οι αλλαγές που βιώνετε αυτήν την περίοδο ακόμα και στα επαγγελματικά σας και μιας και δεν είστε άτομα που θα υιοθετήσουν γρήγορα και άνετα αυτές τις εξελίξεις προσπαθείτε να βρείτε τρόπους μέσα σας να το συνηθίσετε. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτό επηρεάζει και την ερωτική σας σχέση και σήμερα θα είστε κάπως απόμακροι ή προβληματισμένοι και δεν θα είναι εύκολο να σας πλησιάσει το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

leont

Πρέπει να καταλάβετε ότι τα πράγματα στις σχέσεις των ανθρώπων είναι απλά και αυτονόητα. Όταν αναλώνετε ενέργεια και χρόνο και στύβετε το κεφάλι σας για να καταλάβετε, να εξηγήσετε ή να συμβιβαστείτε με συμπεριφορά και κινήσεις ενός ατόμου που υποτίθεται ότι θέλετε, τότε μάλλον δεν είναι για την αφεντιά σας, εκτός αν κρύβετε τάσεις μαζοχισμού και πιστεύετε στο «ον αγαπά Κύριος παιδεύει». Αυτό πάντως ισχύει για άλλα ζώδια....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η είσοδος της Σελήνης από το πρωί στον 7ο οίκο σας, στους Ιχθύες είναι αυτό που χρειάζεστε επειγόντως, προκειμένου να ηρεμήσετε αρκετά αλλά και να εκδηλώσετε με μεγαλύτερη άνεση τα συναισθήματά σας. Επειδή η λογική όμως είναι το μεγάλο σας προσόν, μην παρασυρθείτε από όλο αυτό το κλίμα, αγάπης και στοργής γιατί κινδυνεύετε να σας πάρει φαλάγγι το έτερο ήμισυ και στο τέλος να χαθεί η ισορροπία που είναι απαραίτητη σε κάθε σχέση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Εσείς πάλι την έχετε χάσει προ πολλού την ισορροπία και μπαλαντζάρετε στην τραμπάλα των σχέσεων. Λογικό είναι να σας έχει προκαλέσει συμπτώματα ιλίγγου αλλά και ψυχικής κόπωσης και σήμερα απλά θέλετε να απόσχετε από όλους και όλα. Αλλά σας αφήνει το μυαλουδάκι σας που όλο σε ένα πρόσωπο γυρνάει και ψάχνετε να βρείτε άκρη; Δεν σας αφήνει. Το καλύτερο είναι να συναντήσετε ένα δυο άτομα δικά σας να αποσπάσετε την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η πολύ κούραση, το μεγάλο άγχος αλλά και οι θετικές ή αρνητικές εντάσεις που βιώσατε το προηγούμενο διήμερο σας ωθούν να τα ρίξετε όλα πίσω από την πλάτη σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά σήμερα. Έξω ντέρτια και καημοί λοιπόν και με την ερωτική διάθεση σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα θυμηθείτε τον παλιό σέξι εαυτό σας. Μια νέα γνωριμία είναι στα σκαριά για τους ελεύθερους με άτομο που θα σας ιντριγκάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο μήνας ξεκινάει με τη διάθεσή σας να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και δε μπορείτε να ισορροπήσετε. Απ' τη φύση σας υπερβολικοί, μια είστε στα ύψη και δε σας αγγίζει τίποτα και μια σας πιάνουν κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα που σας βγάζουν μια ευσυγκινησία και τάση για αγκαλίτσες και φιλάκια, σαν να θέλετε να ασφαλίσετε τη σχέση σας. Ε, Σάββατο είναι όμως! Για πάρτε λίγο τα πάνω σας γιατί αν δεν είστε εσείς η ψυχή της παρέας και της διασκέδασης, τότε ποιος;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Χαλαρά έως βαρετά νιώθετε σήμερα, με τάσεις για απομόνωση και περισυλλογή. Ακούτε μεν ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας γυρνάει από σήμερα ορθόδρομη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είστε ψυχολογικά και συναισθηματικά σε θέση να αξιολογήσετε σωστά το τι πρόκειται να σας φέρει στα ερωτικά σας. Ίσως βέβαια να είναι καλύτερα έτσι γιατί όσο βαστάτε μικρό καλάθι, τόσο έχετε την αίσθηση ότι θα το γεμίσετε αρκετά γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε σε φάση σήμερα να αντιμετωπίσετε πολύ κόσμο και θα προτιμήσετε την ησυχία και την ηρεμία στο σπίτι σας. Τόσες μέρες ήσασταν σε συνεχή υπερένταση και είτε από ανάγκη είτε από βούληση πηγαίνατε από δω και από κει αλλά τώρα, μάλλον σας τελείωσε η έξαψη και ξαναγυρίζετε για λίγο στους ίδιους ρυθμούς. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι τη... ζημιά σας δεν θα την κάνετε άμα κυκλοφορήσετε. Μήπως να το σκεφτείτε;

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε ευδιάθετοι, χαλαροί και θέλετε να περάσετε τη μέρα σας με τον αγαπημένο σας. Μην αφήνετε κάποια συναισθήματα να σας καταβάλουν και να σας χαλάσουν το κέφι γιατί έχετε ανάγκη να αφεθείτε στην στοργή και τη φροντίδα του προσώπου που σας ενδιαφέρει και να είστε το κέντρο της προσοχής του. Κάντε την τσάρκα σας, κυκλοφορήστε και γνωριστείτε, γιατί όλα τα χατίρια σήμερα και αύριο θα σας γίνουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved