Ερωτικό ωροσκόπιο 31/1

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Είστε ακόμα υπό την επήρεια της Νέας Σελήνης γι' αυτό κάντε σήμερα την όποια κίνησή σας προκειμένου να πλησιάσετε ερωτικά το άτομο που θέλετε γιατί πέρα από το ό, τι τα εμπόδια σε αυτά τα θέματα δείχνουν να εξαφανίζονται έχετε ωριμάσει και μπορείτε να τα καταφέρετε στη δημιουργία μιας σχέσης. Στην τελική βάλτε λυτούς και δεμένους να προλειάνουν το έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Τα πολύ προχωρημένα εσείς ούτε τα κατανοείτε ούτε συμπαθείτε, εκτός κι αν κάποιος σας εγγυηθεί ότι μόνο έτσι θα έχετε συναισθηματικά ή υλικά κέρδη. Εκεί θα κάνετε την καρδιά σας πέτρα και θα τα αποδεχτείτε. Εντούτοις, επειδή σήμερα έχετε διάθεση να συζητήσετε και να ακούσετε το σύντροφό σας ίσως να μην σας φανούν τόσο εξτρίμ μην πούμε ότι θα σας καλαρέσουν κιόλας. Είδατε; Όλα μια ιδέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η εβδομάδα σας κλείνει με επιτυχία σε ό, τι καταπιαστείτε, κάτι που θα σας χαροποιήσει πολύ γιατί είχατε ανάγκη από μια ένεση τονωτική. Παρόλα αυτά για να καταφέρετε να προσελκύσετε ερωτικά ένα άτομο που σας ενδιαφέρει χρειάζεται και μια γερή δόση πονηριάς. Στο λέγειν τα πάτε καλά, οπότε σκεφτείτε ένα τρόπο που θα σας βγάλει από πάνω και κάντε την κίνησή σας, ακόμα κι αν ο στόχος δείχνει δύσκολος.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και σίγουρα δεν είναι η Παρασκευή που σας φτιάχνει τη διάθεση. Ίσως φταίει η στάση της Αφροδίτης, που επιτέλους θα αρχίσει να παίρνει μπρος γιατί τόσο καιρό είχατε την αίσθηση ότι στα ερωτικά σας τραβιόσασταν κι αγκομαχούσατε στην ανηφόρα. Προσέξτε μόνο μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και νομίσετε ότι θα είστε στο απυρόβλητο. Πειρασμοί και αταξίες με μέτρο!

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας σπρώχνει σχεδόν με το ζόρι να εγκαταλείψετε τους τύπους και τα πρωτόκολλα και βάλετε μπρος μεγάλα ερωτικά πλάνα. Πρώτο σας μέλημα βέβαια θα είναι να κινηθείτε πρωτίστως για να περάσετε καλά, να παίξετε και να γοητεύσετε, ανεβάζοντας το ηθικό σας. Μετά, κι αν πετύχετε το στόχο σας, θα δείτε πως θα πορευτείτε. Για κάποιο λόγο σήμερα πάντως δε θα βιαστείτε και αυτή η άνεση θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Χαλαροί και κεφάτοι είστε σήμερα, αν και έχετε μια τάση να ξεφύγετε, κάτι που περνάει και στη σχέση σας με το σύντροφό σας η οποία παίρνει μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη νότα. Ενδεχομένως, όλο αυτό το θετικό κλίμα να συμβάλει στο να ειπωθούν κάποια πράγματα που θέλατε από καιρό ή να δώσετε διευκρινήσεις για κάποια συμπεριφορά σας και να λύσετε κάποια παρεξήγηση χωρίς παρατράγουδα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είναι μια πολύ καλή μέρα για σας η σημερινή όχι μόνο γιατί σας σπρώχνει να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα αλλά και γιατί σας ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω που γυρίζει οσονούπω ορθόδρομη θα σας προσφέρει τις ευκαιρίες που σας έχει καθυστερήσει για κάτι νέο και όμορφο και πάνω από όλα τη σταθερότητα που συνεχώς αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ευδιάθετοι είστε σήμερα και έχετε κάθε λόγο να χαρείτε και λίγο, αφού τουλάχιστον οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε δώσει τα πάντα και έχετε περάσει από σαράντα κύματα για να κρατήσετε τη σχέση σας. Πάντως σήμερα θα δείτε κάποια βελτίωση στη στάση του αγαπημένου σας προσώπου και θα ξεχάσετε τα προβλήματα. Γελάστε, μιλήστε και αφήστε τη μέρα να χαράξει τη δική της πορεία κι όπου πάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μία πληροφορία ή μια είδηση μπορεί να σας απογειώσει και το μυαλό σας να αρχίσει να κάνει διάφορα μελλοντικά σχέδια, χωρίς όρια, ως συνήθως, για ένα συγκεκριμένο άτομο. Το «ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βγάλαμε» είναι η φράση που θα σας χαρακτηρίσει σήμερα. Μπορεί να έχετε όντως την ευκαιρία σας αλλά από μια κουβέντα εσείς κοντεύετε να φτάσετε στην συμβίωση....

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια χαρά θα είστε σήμερα και η ψυχολογία σας ήδη αρχίζει και παίρνει την ανιούσα, καθώς το νιώθετε, το μυρίζεστε, το αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να εισπράξετε κάποια χρωστούμενα στα ερωτικά σας. Η Αφροδιτούλα στο ζώδιό σας θα αρχίσει να σας σπρώχνει δυνατά από αύριο και μέχρι τις 5/3, οπότε ανασκουμπωθείτε. Προς το παρόν διασκεδάστε, γοητεύστε και φλερτάρετε για να ζεσταθείτε και να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Εξαιτίας του ότι ουσιαστικά η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας έγινε χθες αργά τη νύχτα οι επιδράσεις της θα συνεχίσουν να υπάρχουν και σήμερα αλλά και όλο σχεδόν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αυτό σας δημιουργεί λίγο την αίσθηση να ανοίξετε ή να κλείσετε οριστικά κάποιες πόρτες στα ερωτικά σας. Με ανανεωτική διάθεση και ευδιαθεσία αλλά και το μοναδικό σας στυλ είστε έτοιμοι για μεγάλες στιγμές και νίκες κατά κράτος γι' αυτό καλά θα κάνετε να αρχίσετε να ανεβάζετε στροφές.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας σήμερα και να σκεφτείτε κυρίως κάποιο ερωτικό θέμα που σας απασχολεί αλλά από τη στιγμή που αφορά και στο άλλο πρόσωπο είναι δύσκολο. Πως και πως περιμένατε να έρθει η Παρασκευή κι είναι κρίμα να την αφήσετε να περάσει έτσι. Πάρτε λίγο τα πάνω σας, νιώστε την ενέργεια της ημέρας γιατί αύριο είναι μια άλλη μέρα. Άλλωστε, με το να είστε κλεισμένοι στους τέσσερεις τοίχους, θα το λύσετε;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved