Ερωτικό ωροσκόπιο 28/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας για ένα άτομο είναι αρκετά έντονα αλλά εξαιτίας του... πρότερου ασταθούς βίου σας αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να το πείσετε ότι ενδιαφέρεστε ειλικρινά και δεν είναι μόνο ένα καπρίτσιο. Για να το καταφέρετε λοιπόν θα χρειαστεί να παρουσιάσετε συγκεκριμένα τι επιδιώκετε από αυτό και πως ή αν σκέφτεστε μελλοντικά τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είστε αρκετά πιεσμένοι χρονικά με κάποια καθήκοντα που έχετε αναλάβει, οπότε είναι πολύ πιθανό να στριμώξετε λίγο το χρόνο σας, ώστε να μπορέσετε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σίγουρα δε θέλετε να το αναβάλετε γιατί ξέρετε ότι στη βράση κολλάει το σίδερο αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν και προσπαθώντας να τα συνδυάσετε όλα, το πιο πιθανόν είναι να αγχωθείτε αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είστε από τα άτομα που κάνουν μακρόχρονα σχέδια αλλά σήμερα θα νιώσετε τελείως ξεκρέμαστοι και θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι αν είχατε σπαταλήσει λίγο χρόνο για να σκεφτείτε περισσότερο κάποια κίνησή σας ίσως να μην είχατε αυτή την κατάληξη. Κι αν στα πρακτικά δεν μπορείτε, φανταστείτε τι γίνεται στα ερωτικά σας που συνήθως είστε όπως κάτσει και μέρες σαν την σημερινή τρέχετε και δε φτάνετε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από νωρίς το πρωί κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω, σπρώχνοντάς σας κατά κάποιο τρόπο πιεστικά να αναλάβετε πρωτοβουλίες στη σχέση σας και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλατε εδώ και καιρό. Τα πράγματα φαίνονται τουλάχιστον για την ώρα να έχουν ηρεμήσει και δεν αποκλείεται να πάνε αρκετά καλά, αρκεί να φροντίσετε κι εσείς να είστε ευθείς και έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε κάποιες ανασφάλειες ή σας έχουν πάρει λίγο από κάτω κάποιες σκέψεις σας σήμερα αλλά πιστεύετε ότι κινείστε στο σωστό δρόμο για να καταφέρετε να προσελκύσετε ερωτικά ένα άτομο και δεν έχετε πια κάτι άλλο να κάνετε, πέρα από το να επιδείξετε υπομονή και να περιμένετε ένα σήμα από την δική του πλευρά. Αυτά βέβαια τα λέει η λογική σας πλευρά γιατί η καρδιά σας έχει μια μικρή αγωνία..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε αγχωτικοί κι εσείς όμως... Αντί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται να περάσετε αυτά που επιθυμείτε στο σύντροφό σας με συνοπτικές διαδικασίες ή να απολαύσετε τη μέρα σας παρέα με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να δείτε πώς θα κινηθεί το πράγμα στην πορεία, κάθεστε και σκάτε για το τι εντύπωση θα δώσετε, αν είναι σωστό ή αν θα σας κακοχαρακτηρίσει, αν κάνετε το άλλο. Εμ, έτσι χειρότερα γίνεστε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Του μέτρου η μέρα σήμερα, των ισορροπιών κι εσείς, μέχρι εκεί μια χαρά θα τα πάτε, καθώς υπάρχει ένας κοινός ας πούμε κώδικας. Από κει και πέρα καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε και να μην τσιτώσετε αν δείτε ότι κάτι δεν πάει στα ερωτικά σας όπως το είχατε σκεφτεί ή σχεδιάσει γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάσει η διάθεσή σας. Επιδείξτε την ανάλογη σύνεση και κοιτάξτε τι θα κάνετε για να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Όταν επιμένετε, όχι για να περάσει το δικό σας, αλλά γιατί το ένστικτό σας φωνάζει ότι αυτό είναι το σωστό, σπάνια πέφτετε έξω. Έτσι και σήμερα και παρά τις γνώμες κάποιων γνωστών ή συγγενών σας, οι πληροφορίες που μαθαίνετε σχετικά με έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά σας χαροποιούν ιδιαίτερα και κατά κάποιο τρόπο θα νιώσετε δικαιωμένοι για την αρχική σας άποψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Θα επιχειρήσετε σήμερα να περιορίσετε κάπως τις ορέξεις και τις επιθυμίες σας, θα προσπαθήσετε να γίνετε πιο συντηρητικοί και να δείτε το άμεσο μέλλον που πιθανόν να έχετε με ένα άτομο που θέλετε πολύ. Νιώθετε ότι πρέπει να σοβαρευτείτε γιατί όπως πάτε θα μείνετε μόνοι σας ή οι ερωτικές επιλογές σας δεν είναι οι σωστές, αλλά μέχρι εκεί θα το φτάσετε γιατί όπως και να το κάνουμε δε γίνεται να πάθετε μετάλλαξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη, πιστή στο μηνιαίο ραντεβού της επισκέπτεται ξανά το ζώδιό σας και σας κάνει μια ισχυρή ένεση αυτοπεποίθησης. Με τη βοήθεια και της Αφροδίτης που βρίσκεται εκεί εδώ και καιρό, θα ενισχύσει τα μάλλα τη γοητεία σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κινηθείτε αποφασιστικά και με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά, ώστε να μπορέσετε να κατακτήσετε, πέραν των άλλων, και κάποιον ερωτικό σας στόχο που έχετε βάλει στο μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η κούραση που νιώθετε σήμερα είναι περισσότερο σωματική, καθώς έχετε δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς τον τελευταίο καιρό και δεν έχετε σταματήσει στιγμή. Δέστε το σαν μια καλή ευκαιρία όχι μόνο να χαλαρώσετε αλλά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Άλλωστε αν θέλετε να περάσετε το βράδυ σας παρέα με το πρόσωπο πρέπει να είστε πιο ξεκούραστοι και ήρεμοι κι όχι να χασμουριέστε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θα σας τρέξουν λίγο σήμερα αλλά τελικά κάποια πράγματα που εκκρεμούσαν θα γίνουν, οπότε χαλάλι ο κόπος σας. Με καλή διάθεση, αν και λίγο κουρασμένοι, θα βρεθείτε με ορισμένους φίλους σας ή άτομα μιας ομάδας που είστε μέλος και θα περάτε καλά, χωρίς να όμως να το παρακάνετε. Η ημέρα σας θα τελειώσει με κάποιες ευχάριστες ενδείξεις που θα έχετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ότι δεν του είστε καθόλου αδιάφοροι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved