Ερωτικό ωροσκόπιο 26/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε τη μέρα σας με κέφια, αποφασισμένοι να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε κάποια πράγματα που έχετε από καιρό στο μυαλό. Καλό είναι όμως αν έχετε ένα συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με πρόσωπο το οποίο επιθυμείτε διακαώς, να μην λειτουργήσετε μες στη φούρια και τον ενθουσιασμό γιατί σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα σας δικαιώσει και θα απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ερωτικά τουλάχιστον για αυτό το διήμερο που διανύουμε θα είστε στα πάνω σας και μάλιστα η αισιοδοξία, το κέφι και το χαμόγελό σας θα γίνει ο μαγνήτης για το αντίθετο φύλο. Έτσι κι αλλιώς, εξαιτίας του Κρόνου έχετε πιεστεί αρκετά στον τομέα των σχέσεών σας και σε γενικές γραμμές λίγες είναι οι φορές που περνάτε καλά, οπότε κάτι τέτοιες μέρες είναι σαν όαση. Αν είστε σε σχέση ετοιμαστείτε για καυτές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη στον Τοξότη από τα ξημερώματα θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό σας αλλά και την ενέργεια που διαθέτετε και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, αφού το προηγούμενο διήμερο δεν ήσασταν και πολύ στα πάνω σας. Αρκετά πιο εξωστρεφείς και με διάθεση για ερωτικά παιχνίδια και φλερτ, δε θα αφήσετε μέρος που να μην βρεθείτε και άνθρωπο που να μην μιλήσετε. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε από το ανάλαφρο κλίμα και πείτε περισσότερα απ' όσα πρέπει.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις καλές μέρες και για σας είναι η σημερινή, όχι τόσο από την άποψη συναρπαστικών γεγονότων αλλά από την θετική ψυχολογία και την αισιοδοξία που σας δημιουργεί. Ακόμα κι αν δεν γίνει κάτι που περιμένατε σήμερα στα ερωτικά σας, δεν θα το βάλετε κάτω, ούτε θα σας πιάσει η γνωστή μίρλα. Από την άλλη όσοι έχετε κρυφή ζωή, καλό θα ήταν να είστε πιο συγκρατημένοι και να μην πείτε πράγματα που δεν εννοείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Καλό θα ήταν σήμερα να επιδιώξετε ένα ραντεβού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η μέρα προδιαθέτει άνεση στην επικοινωνία, χαλαρότητα, καλή διάθεση αλλά και αμεσότητα γι' αυτό και αν μη τι άλλο θα περάσετε καλά. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση να είστε και σεις πιο ανοιχτοί και αυθόρμητοι και δεν θα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας διάφορα γιατί αλλιώς όσο περνάει η ώρα θα νιώθετε άβολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η λογική και η συγκράτηση δεν έχει σήμερα θέση στη ζωή σας, αφού θέλετε να ξανανιώσετε, να περάσετε καλά και να αφήσετε έγνοιες και άγχη για άλλη μέρα. Περισσότερο ερωτικοί αλλά και παιχνιδιάρηδες, αν δεν βγείτε έξω για δείπνο, ίσως φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με την παραμικρή λεπτομέρεια για να απολαύσετε με το ταίρι σας μια βραδιά όμορφη μακριά από αυτά που σας ταλαιπωρούν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα, ακόμα κι αν θέλετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας, δεν θα τα καταφέρετε, αφού όλη η μέρα διέπεται από μια υπερβολή, οπότε καλό είναι να συντονιστείτε κι εσείς μαζί της, αν θέλετε να περάσετε καλά. Επίσης σας δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που σας ενοχλούν ή σας ζορίζουν στο σύντροφό σας και να τα συζητήσετε μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Παρότι έχετε τη διάθεση να ξανοιχτείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες στα αισθηματικά σας ή να γευτείτε νέες εμπειρίες, δεν είστε τελείως έτοιμοι να το ρισκάρετε. Πάντως επειδή η μέρα σήμερα επιφυλάσσει ερωτικές στιγμές, καλό θα είναι να το κυνηγήσετε λίγο γιατί και μαγνητισμό διαθέτετε και θέληση, οπότε γιατί να την αφήσετε να περάσει έτσι στο ντούκου; Πάντως αυτοί που θα περάσουν σίγουρα καλά θα είναι οι δεσμευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη είναι από τα ξημερώματα στο ζώδιό σας, οπότε έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Τι σημασία έχει αν βρέχει ή έχει λιακάδα, αν κάνει κρύο ή όχι εσείς είστε μέσα στο μπρίο, το πάθος και το κέφι και θα το μεταδώσετε και στον άνθρωπο που είναι δίπλα σας. Το χιούμορ και τα αστεία για σας τους ελεύθερους θα είναι από τα ατού σας για να σας προσεγγίσουν ερωτικά ή να τα χρησιμοποιήσετε εσείς για να προσελκύσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια γεμάτη μέρα ξημερώνει για σας και η ανεβασμένη ψυχολογία σας βοηθάει πολύ στο να βγάλετε προς τα έξω όλα τα προσόντα σας. Το μέτρο σήμερα δεν είναι το ζητούμενό σας αλλά το καλό πλασάρισμα του εαυτού σας. Επίσης υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου που είτε είναι δεσμευμένο είτε για κάποιο λόγο θέλει να παραμείνει κρυφή η επαφή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα βρεθείτε με φίλους σας ή αποφασίσετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα που θα έχετε κοινούς στόχους. Μέσα από αυτούς τους χώρους ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία με άτομο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Γενικά, οι αδέσμευτοι έχετε μπει αυτή την περίοδο σε φάση ανεύρεσης ενός προσώπου που θα σας συναρπάζει ίσως γιατί θα έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης, οπότε θα φροντίσετε να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, είστε έτοιμοι να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ακόμα και με έναν τρόπο πιο έντονο απ' ό, τι συνηθίζατε. Το καλό είναι ότι δεν θα αισθανθείτε άβολα, ούτε και θα μετανιώσετε για όσα πείτε, αφού βγαίνουν αυθόρμητα από μέσα σας. Φροντίστε όμως να κρατήσετε και κάτι για τον εαυτό σας γιατί οι καιροί είναι πονηροί... .

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved