Ερωτικό ωροσκόπιο 24/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά και νιώθετε ήδη το αίμα σας να βράζει. Σαν να ήσασταν στην απομόνωση εδώ και καιρό και ξαφνικά το μόνο που σκέφτεστε είναι οι σεξουαλικές σας επιθυμίες που έχουν θολώσει το μυαλό σας. Αυτή η πίεση που νιώθετε μπορεί να επιφέρει στιγμιαία ένταση μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας προσώπου αλλά από το βράδυ και μετά θα αρχίσει να μεταστρέφεται το κλίμα και θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Από χθες τη νύχτα η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και ο τομέας των σχέσεων σας έχει ήδη αρχίσει να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποια προβλήματα που χρήζουν την άμεση παρέμβασή σας για να επιλυθούν. Αν δεν τα αφήσετε να σας συμπαρασύρουν σε διάθεση και κρατήσετε την αισιοδοξία σας γρήγορα θα αλλάξει το σκηνικό και θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Παρασκευή σήμερα κι όσο κουρασμένοι κι αν είστε πιστεύετε ότι θα βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε ώστε να μπορέσετε το βράδυ να βγείτε. Όμως οι δουλειές δείχνουν να μη έχουν τελειωμό και τα νεύρα σας έχουν αρχίσει και φτάνουν σε επικίνδυνο σημείο γιατί πάνω που λέτε ότι ξενοιάσατε κάτι άλλο ξεπετάγεται. Στήσιμο, ένταση και πιθανή λογομαχία με το ταίρι σας εξαιτίας της καθυστέρησης είναι κάτι παραπάνω από πιθανά.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια χαρά ξεκινά η μέρα για σας στην πορεία όμως τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Ένας καυγάς με το σύντροφο πιθανόν για οικονομικούς λόγους βγάζει στην επιφάνεια τον κακό σας εαυτό και γίνεστε αρκετά δεικτικοί μαζί του. Κι επειδή γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση ίσως του πετάξετε το μπαλάκι κι αρχίσετε να του ζητάτε και τα ρέστα. Μετά όμως θα συνέλθετε κι όλα μέλι γάλα...

ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής απέναντί σας σε τρίγωνο με τον Άρη δεν βοηθά και πολύ σήμερα στο να συζητήσετε εν ειρήνη ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στη σχέση σας. Ίσως να το είχατε αντιληφθεί κι από πριν αλλά δε θέλατε να χαλάσετε το καλό κλίμα που πήγαινε να φτιαχτεί. Τώρα όμως δεν μπορείτε να κρατηθείτε και να μην το ξεφουρνίσετε. Προσπαθήστε όμως να μην είστε πολύ υπερόπτες. Όχι τίποτα αλλά θα πάει τσάμπα κι η Σελήνη στο Σκορπιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Όσο ψάχνετε, βρίσκετε κι όσο βρίσκετε χάνετε την ψυχραιμία σας με το ταίρι σας, οπότε δύο είναι τα τινά. Είτε θα σταματήσετε να σκαλίζετε, αναζητώντας εκείνη τη λεπτομέρεια που θα σας κάνει να πείτε «το 'ξερα εγώ» και θα περάσετε σε θέση μάχης, είτε θα καταπιαστείτε με άλλα πιο... χειροπιαστά πράγματα και θα εκτονώσετε την ένταση. Αν επιλέξετε πάντως το πρώτο, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ρίξετε το θερμόμετρο μεταξύ σας στο μείον άπειρο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Φουλ ερωτική αναμένεται η βραδιά σας με αρκετά έντονα συναισθήματα. Δε θέλετε να σκεφτείτε το αύριο, ούτε γενικά το μέλλον, ούτε το παρελθόν, παρά μόνο το τώρα. Και να το παρακάνετε λίγο στα λόγια ή τις επιτακτικές σας κινήσεις εξαιτίας του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σας γρήγορα θα επανέλθετε. Κάντε αυτό που επιθυμείτε και μην κολλάτε, αφού έτσι κι αλλιώς αύριο ίσως προκύψει κάτι άλλο. Ζήστε για το σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, ερωτικά είστε από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί με την Σελήνη στο ζώδιό σας. Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι πολύ έντονος και είτε είστε μόνοι σας είστε σε σχέση το σίγουρο είναι ότι απαρατήρητοι και αδιάφοροι δεν θα περάσετε ακόμα κι αν το θέλετε. Αξέχαστες στιγμές με αρκετό πάθος και ένταση που όμως εσείς είστε μάστερ στο χειρισμό τους, αφού είστε από τους λίγους που ξέρετε όχι μόνο να ανάβετε φωτιές αλλά και να τις σβήνετε αν χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ερωτική διάθεση δε λείπει ούτε σήμερα, αλλά τα πράγματα δε θα κυλήσουν όπως τα θέλετε και αυτό ίσως σας ρίξει λίγο σε ψυχολογία. Η ευκολία που πιστεύατε ότι έχει ένα άτομο στην προσέλκυσή του υπήρχε μόνο στο μυαλό σας, αφού στην πράξη διαπιστώνετε ότι θα σας βγάλει το λάδι μέχρι να υποκύψει. Οπότε κατά κάποιο τρόπο θα πάρετε το μάθημά σας να μην προτρέχετε να βγάζετε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας μέσα στην τσίτα και τα νεύρα σήμερα και να ευχόσασταν να είχατε ένα σάκο του μποξ εύκαιρο ή ένα τοίχο να χτυπήσετε το κεφάλι σα αλλά όσο περνάει η ώρα και με τη βοήθεια ενός φίλου αρχίζετε να ηρεμείτε και να περνάτε καλά. Εξαιτίας του ερωτισμού που εκπέμπετε ίσως γίνετε πόλος έλξης και αρχίσετε να συμμετέχετε σε ένα ερωτικό παιχνίδι αλλά με πολύ μυστήριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το σπίτι σας ή ο προσωπικός σας χώρος ίσως γίνει σήμερα το λημέρι σας, αφού τα σχέδιά σας περιλαμβάνουν αυστηρά μόνο δύο άτομα με την λιγότερη ένδυση. Κοινώς ετοιμάζεστε για μεγάλες στιγμές και θέλετε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο σαφείς για τις προθέσεις σας. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας όμως σε τρίγωνο με τον Άρη ίσως παρεξηγηθείτε και τ' ακούσετε με αποτέλεσμα να πτοηθεί το ηθικό σας ή να στραβώσετε και να βγάλετε κακίες αλλά μετά τα πράγματα θα στρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια κίνηση όλο νόημα που όμως είναι και κάπως δεσμευτική θα σας ανεβάσει στα ύψη αλλά από την άλλη θα σας αγχώσει γιατί μπορεί να προέρχεται από το άτομο που σας ενδιαφέρει και πλέον εκδηλώνει τα αισθήματά του για σας. Ξαφνικά όμως σας καταλαμβάνει πανικός μήπως και δεν είστε ικανοί να ανταποκριθείτε. Ψυχραιμία! Εφόσον θέλετε το συγκεκριμένο πρόσωπο απλώστε το χέρι και δεχτείτε την προσφορά του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved