Ερωτικό ωροσκόπιο 18/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Ό, τι και να κάνετε έχετε την αίσθηση ότι πάλι στα ίδια θα καταλήξετε. Πολύ πιθανόν να ριχτείτε με τα μούτρα στο ερωτικό παιχνίδι σήμερα, παρόλο που θα είναι περισσότερο για να τονώσετε το εγώ σας ή να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα παρά γιατί υπάρχει ακατανίκητη έλξη από ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπως και να 'χει θα περάσετε καλά το σαββατόβραδό σας και λίγο θα σας νοιάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πιέζεστε συναισθηματικά να δώσετε το κάτι παραπάνω στη σχέση σας σήμερα κι αυτό σας αγχώνει λίγο και σας δημιουργεί μια πίεση που ενδέχεται να τη βγάλετε στο σύντροφό σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι δε χρειάζεται να κάνετε τα απίστευτα για να τον ευχαριστήσετε. Αρκεί να τον στηρίζετε ηθικά, να διατηρείτε την καλή σας διάθεση και να μην κολλάτε σε πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο Άρης στο Ζυγό τριγωνίζοντας τον Ήλιο σας συνεχίζει να σας τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια που ένα μεγάλο μέρος της την εκτονώνετε μάλλον στο να κυνηγάτε διάφορες καινούργιες ερωτικές εμπειρίες. Από την άλλη ο Δίας στο 2ο οίκο σας δε θέλει να σκάτε με τέτοιου είδους έγνοιες γι αυτό και είστε ανοικτοί σε εμπειρίες αλλά δεν κολλάτε συναισθηματικά. Σήμερα πάντως μια γνωριμία θα σας κάτσει κάπως περίεργα.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικά είστε στα πολύ πάνω σας σήμερα και δεν έχετε σκοπό να αφήσετε τη μέρα να πάει στράφι. Όσο κι αν πρέπει να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα, το μυαλό σας έχει ήδη ξεφύγει αλλού και το μόνο που σας αφορά είναι ένα άτομο ή ένα γεγονός που συνέβη πρόσφατα στα αισθηματικά σας και που πολύ θα θέλατε να το επαναλάβετε λίαν συντόμως, γι' αυτό ψάχνεστε να βρείτε τρόπους να το πετύχετε.

ΛΕΩΝ

leont

Πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη λάμψη που σας δίνει η Σελήνη στο ζώδιό σας και να αυξήσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές γιατί έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Αν θέλετε να παραμείνετε στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων καλό θα ήταν να ρισκάρετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας που θα συγκεντρώσει πάνω σας όλα τα βλέμματα αλλά και θα έχει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρότι Σάββατο εσείς δεν είστε και πολύ στα πάνω σας σήμερα ίσως γιατί σας ταλαιπωρούν κάποια εργασιακά ή θέματα υγείας. Η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και οι σκέψεις σας δεν είναι και οι πιο θετικές. Όσο έρχεται το βράδυ όμως η κατάσταση δείχνει να αντιστρέφεται και μάλλον θα συντελέσει ο σύντροφός σας σε αυτό ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας αυτό τον καιρό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα νιώθετε πολύ ερωτικοί και είστε αποφασισμένοι να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας και μάλιστα να το ευχαριστηθείτε με όλο το είναι σας. Μέσα δεν προβλέπεται να μένετε πάντως αφού οι προτάσεις από φίλους και γνωστούς είναι αρκετές. Ίσως με τη βοήθεια ενός φίλου σας να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα το σπίτι σας θα έχει την τιμητική του και μάλλον θα γίνει το ερωτικό σας κρησφύγετο αφού δεν προτίθεστε να περάσετε το βράδυ μόνοι. Είτε είστε ελεύθεροι είστε σε σχέση έχετε κατά νου να φτιάξετε κατάσταση για να τονώσετε λίγο την προσωπική σας ζωή και γι' αυτό τα κεριά, η μουσική και ένα δείπνο θα είναι στα σχέδιά σας καθώς ξέρετε ότι έτσι θα έχετε δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το σκοπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε μέσα στα κέφια σήμερα άλλωστε είναι Σάββατο και έχετε αρχίσει από το πρωί να κάνετε τα τηλέφωνά σας για να σχεδιάσετε το βράδυ σας. Εννοείται ότι σε αυτά περιλαμβάνεται και το άτομο που θέλετε και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να έχετε καλή διάθεση. Οπότε θα κάνετε κάποιες δουλειές σύντομα και μετά θα χαλαρώσετε και θα ετοιμαστείτε για τις τσάρκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η ερωτική σας διάθεση είναι ανάλογη με τη μέρα... Όσο μεγαλώνουν οι ώρες, τόσο αυξάνεται κι αυτή και την εκπέμπετε θέλοντας και μη όπου κι αν βρίσκεστε. Παρόλα αυτά το παρελθόν φαίνεται να σας στοιχειώνει λίγο και θα κάνετε αγώνα να μην αφήσετε να σας επηρεάσει ή να πετάγεται ξαφνικά μπροστά σας και να σας αναγκάζει να κάνετε συγκρίσεις ή να σας δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αν και λίγο κουρασμένοι, δε θα αφήσετε την σωματική σας κόπωση να σας επηρεάσει και εφόσον και ψυχολογικά είστε στα πολύ καλά σας θα φροντίσετε το βράδυ να κυκλοφορήσετε είτε μόνοι σας, αφού είναι καλή η μέρα για κυνήγι, είτε αν είστε δεσμευμένοι με το ταίρι σας. Σιγά-σιγά όλα σας φαίνονται ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Εκμεταλλευτείτε τη Σελήνη στον Λέοντα για να τραβήξετε το ενδιαφέρον πάνω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Χαλαροί θα είστε σήμερα αλλά και κάπως μπερδεμένοι αφού δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Από τη μια θέλετε πολύ να περάσετε τη μέρα σας με τον έρωτά σας κι από την άλλη έχετε κάποιες δουλειές ή ανειλημμένες υποχρεώσεις που σας αναγκάζουν να παραβρεθείτε κάπου αλλού. Εννοείται ότι αν ήταν στο χέρι σας δεν θα το σκεφτόσασταν καν αλλά ίσως βρείτε κάποιο τρόπο να τα «παντρέψετε» και τα δύο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved