Ερωτικό ωροσκόπιο 17/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ξεκινάτε τη μέρα σας αποφασισμένοι να αφήσετε το στίγμα σας σε ό, τι καταπιαστείτε. Δεν σας τρομάζουν τα νέα δεδομένα που ίσως εμφανιστούν, παρόλα αυτά, επειδή ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενδεχομένως να μην σας κάτσουν ή να αλλάξουν κάποια από τα σχέδιά σας για μια συνάντηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και αυτό να σας εκνευρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν είστε στα πάνω σας σήμερα γιατί προκύπτουν διάφορα προβλήματα ή αλλαγές, είστε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή που όχι μόνο σας χαλάνε αλλά ανατρέπουν και τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Παρόλο που η επιμονή είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας, οι όποιες μεταβολές σας αποσυντονίζουν και νευριάζετε αρκετά γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδίως όταν απευθύνεστε στο έτερο ήμισυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κάποια καινούργια στοιχεία ή η απρόσμενη εξέλιξη μιας κατάστασης ίσως σήμερα σας προσθέσει επιπλέον δουλειά ή τρέξιμο αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σας βγει σε καλό ακόμα κι αν φανεί στο μέλλον. Παρόλα αυτά, θα κουραστείτε παραπάνω και ίσως στρεσαριστείτε, κάτι που θα φανεί στη συμπεριφορά σας που πιθανόν να είναι κάπως απότομη απέναντι στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο καιρό προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα στα αισθηματικά σας αλλά και να αντιμετωπίσετε κακώς κείμενα του παρελθόντος, όμως δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσετε από καταστάσεις ή άτομα που έπαιζαν σημαντικό ρόλο μέχρι πρότινος για σας. Με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις μιας ζωής σε μια μόνο στιγμή.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και με τη βοήθεια του Ερμή από απέναντι διαπιστώνετε ότι αναζητάτε απεγνωσμένα να είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής ενός συγκεκριμένου ατόμου που όμως για κάποιους λόγους είναι δύσκολο, τουλάχιστον για την ώρα, να γίνει. Προσπαθείτε να βρείτε ένα τρόπο για να υπερπηδήσετε αυτό το εμπόδιο αλλά πολλές από τις ιδέες σας είναι τραβηγμένες ή ανεφάρμοστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τρεξίματα, συζητήσεις και επαφές με άτομα για οικονομικά ή εργασιακά θέματα θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας και τα νεύρα σας δε θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αφού συνεχώς θα προκύπτει και κάτι ακόμα σαν να βγάζετε λαγό από καπέλο. Μπορεί να γκρινιάξετε, να μην είστε και στην πιο ευχάριστη θέση αλλά σύντομα θα σας περάσουν όλα, καθώς το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας φέρει στα συγκαλά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κι εκεί που είστε χαλαροί και άνετοι, που λέει ο λόγος δηλαδή, ξαφνικά σας έρχεται η τρελή ιδέα να προκαλέσετε το ταίρι σας με σκοπό να τεστάρετε τα συναισθήματά του αφού οι αμφιβολίες σας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Αυτό βέβαια είναι το καλό σενάριο που τις πρωτοβουλίες τις αναλαμβάνετε εσείς γιατί στην αντίθετη περίπτωση ίσως έρθει το άλλο άτομο και σας κάνει ανακοινώσεις που θα χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλά είναι που δε θα κυλήσουν σήμερα όπως τα είχατε σχεδιάσει. Κι επειδή το παν σε σας είναι να ελέγχετε πρόσωπα και καταστάσεις, δε θα αργήσετε να φορτώσετε με τα απανωτά που θα σας τυχαίνουν. Γι αυτό, είναι πολύ πιθανό να απηυδήσετε και να παραδώσετε τα όπλα, με την υπόσχεση βέβαια να επανέλθετε δριμύτεροι και να καταπιαστείτε με το άτομο που είναι δίπλα σας, ώστε έμμεσα να ξεσπάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή είστε σήμερα. Οι φλασιές που τρώτε είναι συνεχείς και λειτουργείτε με το σκεπτικό ό, τι να 'ναι, όποιος να 'ναι, αρκεί να εξυπηρετεί το σκοπό που το θέλετε. Επίσης, μια ξαφνική ερωτική πρόταση από άτομο που δεν σας είχε περάσει καν από το μυαλό ή το ρίσκο σας να πλησιάσετε εσείς ένα άτομο που θέλετε αρκετά είναι από τις μεγαλύτερες πιθανότητες της μέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εδώ και αρκετό καιρό έχετε πάρει αποφάσεις για θέματα που αφορούν στην αισθηματική σας ζωή και ξέρετε ότι πλέον δεν μπορείτε να κάνετε πίσω ή να τις αλλάξετε. Σήμερα όμως θα διαπιστώσετε για μια ακόμα φορά ότι όλα γύρω σας είναι ρευστά, οπότε καλό είναι να μην επιμένετε να τηρήσετε ντε και καλά κάποιες από αυτές γιατί εσείς τελικά θα βγείτε οι χαμένοι. Όπως και τα υπόλοιπα, έτσι κι εσείς πρέπει να αρχίσετε να μεταβάλλεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις φορές, εσείς όχι μόνο θα αλλάξετε σχέδια και ιδέες αλλά και κατεύθυνση. Πολλά μπορεί να αναθεωρήσετε στη σχέση σας και αρκετά θα είναι αυτά που θα αντιληφθείτε ότι πρέπει να τα τερματίσετε, προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Καλώς ή κακώς η αντίφαση κι εδώ θα κάνει την παρουσία της και ίσως μέχρι να τελειώσει η μέρα να τα ξαναμαζέψετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν είστε και πολύ στα πάνω σας σήμερα εξαιτίας διαφόρων θεμάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και να σας μπερδέψουν ή να σας αποδιοργανώσουν. Η ανάγκη σας να τα συζητήσετε με το δικό σας πρόσωπο για να πάρετε και μια επιπλέον γνώμη είναι μεγάλη γιατί το σίγουρο είναι ότι σε αυτήν τη φάση δεν μπορείτε να πάρετε μόνοι σας μια απόφαση αλλά καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο ακόμα πριν κάνετε οτιδήποτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved