Ερωτικό ωροσκόπιο 16/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Απ' τη μία η Πανσέληνος κι από την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτη – Άρη φτιάχνουν ένα εκρηκτικό ερωτικό κλίμα που όμοιό του είχατε καιρό να ζήσετε. Κυκλοφορείτε από δω και από κει, φλερτάρετε, σας φλερτάρουν και αν είστε ελεύθεροι όλα καλά κι όλα ωραία. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, τότε προσέξτε γιατί όλη αυτή η παιχνιδιάρικη διάθεση δε θέλει και πολύ να πυροδοτήσει πολύ έντονες ζήλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Προσπαθείτε να κρατήσετε μέσα σας όλα όσα νιώθετε αλλά κάτι η Πανσέληνος, κάτι η Αφροδίτη που είναι η κυβερνήτης σας και κάνει τετράγωνο με τον Άρη σάς κάνουν να πνίγεστε. Έτσι κι αλλιώς δεν είστε από εκείνους που αραδιάσουν ένα σωρό λόγια και προτιμάτε όταν ανοίγετε το στόμα σας να είστε σύντομοι και ευθείς, οπότε μαζέψτε το θάρρος σας να εκφραστείτε και μην καταπιέζετε άλλο τα αισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ερωτική σας διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινο και είστε αποφασισμένοι να μην περάσετε μόνοι σας τη νύχτα. Όλα συντελούν σε μια νύχτα πάθους και τόσο η Πανσέληνος όσο και ο Άρης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας σάς βοηθούν ώστε να είστε κι εσείς από τους πρωταγωνιστές της ημέρας. Θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα θα ταχθούν όλα στην υπηρεσία της ευχαρίστησής σας.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι σήμερα για σας με μια από τις ερωτικότερες Πανσελήνους να γίνεται στο ζώδιό σας. Έρωτες και διεκδικήσεις βάζουν φωτιά στα σωθικά σας και σας παρακινούν να άρετε τις όποιες επιφυλάξεις και αναστολές και να ζήσετε με πάθος τη μέρα σας. Αφεθείτε να σας συνεπάρει το συναίσθημα και μη σταθείτε λεπτό να σκεφτείτε το αύριο ή να ζητήσετε εγγυήσεις για περισσότερα στο μέλλον. Η μέρα απαιτεί ρίσκο και με το Δία ίσως σας βγει.

ΛΕΩΝ

leont

Έντονη ψυχολογική φόρτιση σας επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος και ίσως θα ήταν καλό να μην αφεθείτε να σας παρασύρει στη δίνη της. Βγείτε, ελάτε σε επικοινωνία με κάποιους δικούς σας ανθρώπους, ανοίξτε την καρδιά σας και βγάλτε τα εσώψυχά σας αλλά μην μείνετε μόνοι σας. Το σενάριο πάντως να γνωρίσετε κάποιο άτομο που είναι... αγκαζέ και δεν είναι εύκολο να το αποκτήσετε, παίζει πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Φίλοι, παρέες και γνωστοί αποτελούν σήμερα τη διέξοδό σας στη συναισθηματική φόρτιση που ενδεχομένως να νιώσετε. Η ερωτική αναστάτωση που μπορεί να σας προκαλεί ένα άτομο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη κι επειδή δε θέλετε να το σκεφτείτε ή να το ψάξετε παραπάνω αναζητάτε τρόπους και λύσεις που θα σας αποσπάσουν την προσοχή και θα σας κάνουν να ξεχαστείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Οι ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή έχουν έτσι κι αλλιώς διαταραχθεί και η σημερινή μέρα έρχεται να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτήν την κατάσταση. Δεν είναι μόνο ο Άρης στο ζώδιό σας αλλά και η Πανσέληνος που φουντώνει τα πάθη σας και σας σπρώχνει, όχι στο συμβιβασμό, αλλά στο απόλυτο. Ο έρωτας και ο πόλεμος αποτελούν το κύριο δίλημμα σήμερα και η μόνη περίπτωση να γλυτώσετε τα χειρότερα είναι να διαλέξετε τον πρώτο από το δεύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εκ βαθέων εξομολογήσεις και συναισθήματα κρυμμένα ή έντονα για ένα άτομο που δεν μπορούσατε να εκφράσετε μέχρι σήμερα επιφυλάσσει για σας αυτή η Πανσέληνος και σας φέρνει σε μια κατάσταση ημι-απώλειας ελέγχου. Πώς να συγκρατήσετε όλα αυτά που κρύβονται μέσα σας; Το πάθος και η ένταση έτσι κι αλλιώς υπάρχουν σε σας με το... κιλό και όσο κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να τα κουμαντάρετε τόσο αυτά σας καταπίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η σεξουαλική υπερδιέγερση συνοδευόμενη από συναισθηματική έξαρση σας χτυπά σήμερα την πόρτα και σεις μέσα στον ενθουσιασμό που σας διακρίνει την ανοίγετε διάπλατα και αφήνετε να ξεχυθούν μέσα σας με ό, τι κι αν συνοδεύονται. Όχι μόνο θα βουτήξετε το δάχτυλό σας στο μέλι του έρωτα αλλά θα το περιλάβετε με το κουτάλι της σούπας και δε θα σταματήσει αν δεν λιγωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας αλλά ταυτόχρονα και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας που κάνει όψη με τον Άρη σάς υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά ότι τα όρια υπάρχουν για να ξεπερνιόνται! Το μάτι σας από την ερωτική ένταση θα γυαλίσει επικίνδυνα και είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι οι επιθυμίες σας θα αυξηθούν κατακόρυφα και θα ψάξουν απεγνωσμένα ικανοποίηση. Πάντως έχετε κατά νου ότι κινδυνεύετε στα καλά του καθουμένου να γίνετε το μήλο της Έριδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι ακατάλληλη ημέρα για να αναζητήσετε την ηρεμία και την απομόνωση και αυτό γιατί στους ουρανούς επικρατεί χαμός. Απιστίες, κρυφές αμαρτίες, πόθοι και άλλα όμορφα και ωραία συνωστίζονται γύρω σας, σας παρενοχλούν και δεν ξέρετε κατά που να πρωτοκοιτάξετε. Τι γίνεται βρε παιδιά; Για να μην τρελαθείτε λοιπόν κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα! Βρέστε μια καλή θέση, αράξτε κι απολαύστε το θέαμα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διώξτε τις αμφιβολίες σας και πηγαίνετε μια βόλτα στο φεγγάρι με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Τι περιμένετε; Είναι λίγο πιο μπρουτάλ για τα δεδομένα σας βέβαια αυτή η Πανσέληνος αλλά τουλάχιστον σας αποδεικνύει ότι καμιά φορά η πραγματικότητα και η ειλικρίνεια είναι πολύ καλύτερη από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Άμα... θέλεστε, μην χάνετε χρόνο με σκέψεις τύπου το «περίμενα κάπως αλλιώς».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved