Ερωτικό ωροσκόπιο 12/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/1
ars

ΚΡΙΟΣ

Βιώνετε εξτρίμ καταστάσεις που πολλές από αυτές τις επιδιώκετε, αφού βρίσκεστε σε μια συνεχή υπερένταση και δεν μπορείτε να αράξετε και να χαλαρώσετε. Παρά λοιπόν τα σχέδιά σας για σημερινή παύση εργασιών και ξεκούραση μέχρι να... σαπίσετε, κάποια μη προγραμματισμένη συνάντηση που μπορεί να προκύψει με το άτομο που σχετίζεστε θα βάλει στα πόδια σας ξανά φτερά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχετε αρκετά θέματα να λύσετε, ειδικά στα ερωτικά σας, και δυστυχώς για σας τα περισσότερα περνούν από τα χέρια σας ή βασίζονται στις δικές σας πρωτοβουλίες. Σε μερικές περιπτώσεις έχετε εκφράσει τις αντιδράσεις σας για το κατά πόσο τελικά είστε ή όχι μόνοι στη σχέση και αν έχει ο άλλος τη διάθεση να συνεισφέρει και κάτι άλλο πέραν της φυσικής του παρουσίας. Σήμερα όμως το τελευταίο μάλλον θα καλύψει και με το παραπάνω τις φωνές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς κάνει αρκετά δραστήριους και σας παρακινεί να καταπιαστείτε με πράγματα που σας αρέσουν ή να ασχοληθείτε με κάτι που σας τράβηξε την περιέργεια. Όλη αυτή η κινητικότητα ενδέχεται να βγει προς τα έξω σαν ανυπομονησία ή νευρικότητα και να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας ή το λόγο σας. Γι' αυτό καλό θα ήταν να καλμάρετε λίγο γιατί αγχώνετε και το σύντροφό σας χωρίς λόγο και αιτία. Οι ελεύθεροι θα αδράξετε την ευκαιρία να γοητεύσετε ένα άτομο με την ευφράδειά σας.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας έχει πάρει από κάτω σήμερα και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα κάποια συμπεριφορά ή στάση του αγαπημένου σας ατόμου. Προσπαθείτε να την κατανοήσετε ή να καταλάβετε πως προκλήθηκε εφόσον είστε σίγουροι ότι δεν ευθύνεστε εσείς για κάτι που είπατε ή κάνατε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε και να το συζητήσετε μαζί του, αντί να κλείνεστε στο καβούκι σας.

ΛΕΩΝ

leont

Καλή ημέρα για σας να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που μπορούν αργότερα να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Γι' αυτό ακόμα κι αν βαριέστε ή δεν έχετε πολλά κέφια μην αρνηθείτε μια πρόταση που μπορεί να σας γίνει. Άλλωστε η ζωή επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και μπορεί στο άσχετο να εμφανιστεί ένα άτομο στην ομήγυρη που θα σας κερδίσει με το χιούμορ του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας γίνονται και να σκεφτείτε αρκετά μια προσφορά ή επαγγελματική πρόταση γιατί ενδέχεται να σας ανοίξει τους ορίζοντες. Απλά να είστε προσεκτικοί και να μη βιαστείτε να συμφωνήσετε. Πάντως από μόνο του το γεγονός θα σας ξεσηκώσει συναισθηματικά και θα έχετε διάθεση για να το γιορτάσετε με το ταίρι σας γιατί θα νιώσετε ότι επιτέλους αναγνωρίζεται η αξία σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ίσως ανακαλύψετε σήμερα ότι μια κίνησή σας για να κερδίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ήταν αρκετά βιαστική και αψυχολόγητη και ενδέχεται να τα βάλετε με τον εαυτό σας για την παρόρμηση που σας κατέβαλε. Βασισμένοι στο συναισθηματικό κομμάτι σας αφήσατε τη λογική να βόσκει κάπου αλλού και πιστεύετε ότι δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμούσατε. Επειδή όμως έτσι νομίζετε δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε καταλήξει στο τι πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να κερδίσετε ένα άτομο που θέλετε αρκετά και είστε σίγουροι ότι αν κινηθείτε προσεκτικά και με υπομονή θα καταφέρετε να το κερδίσετε. Το θέμα είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφήνετε τον καιρό να κυλάει, καταστρώνοντας διάφορα μελλοντικά σχέδια γιατί τα δεδομένα αλλάζουν κι ίσως πρέπει να είστε προσεκτικοί μεν, γρήγοροι δε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους στον 7ο οίκο σας και σήμερα η μέρα θα σας έρθει κουτί και να ξεφύγετε από τα καθημερινά αλλά και να προσεγγίσετε άμεσα το σύντροφό σας. Με όπλο το χιούμορ και την χαλαρή σας διάθεση μπορείτε να τον καλοπιάσετε, να βγείτε ή να περάσετε την Κυριακή σας παρέα στο σπίτι. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσετε και κάποια θέματα που λόγω υποχρεώσεων δεν είχατε την ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε ηρεμήσει κάπως από τα απανωτά περιστατικά που σας έχουν συμβεί και σήμερα η ψυχολογία σας είναι αρκετά ανεβασμένη και σας δίνει έστω και μια μικρή δόση αισιοδοξίας. Το μυαλό σας όμως είναι κάπου ή καλύτερα σε κάποιο άτομο κολλημένο και παρότι πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πια εκτός από το να περιμένετε, μια μικρή ελπίδα ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά έχει φωλιάσει μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Πολλά ακούτε και άλλα τόσα λέτε αλλά ουσία δε διαφαίνεται στον ορίζοντα από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά, καθώς καταλήγετε στο γνωστό «πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα». Αν ήδη έχετε αρχίσει να βαριέστε από όλο αυτό το παιχνίδι, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε. Αν όμως το θέλετε αρκετά, καταπολεμήστε την τάση φυγής σας και περιμένετε λίγο ακόμα μήπως και αλλάξουν τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, ωθείστε στο να περάσετε τη μέρα σας με άτομα που νιώθετε πολύ κοντά σας. Το σπίτι σας θα γίνει το κέντρο της ζεστασιάς και της αγάπης μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Λίγο κρασί, μια μουσική, ένα όμορφο δείπνο, αρκούν για να έρθετε πολύ κοντά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Έτσι κι αλλιώς αυτό που μετράει είναι τα συναισθήματα και από αυτά έχετε μπόλικα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved