Ερωτικό ωροσκόπιο 9/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Η χθεσινή ημέρα ήταν αρκετά στην τσίτα, αφού σας έβαλε σε διαδικασία να τρέχετε πάνω κάτω να σβήνετε τις φωτιές που είτε κατά λάθος είτε επίτηδες εσείς τις ανάψατε αλλά ξέφυγαν από τον έλεγχό σας. Σήμερα θα είστε αρκετά πιο καλμαρισμένοι ακόμα και με το ταίρι σας αλλά το πάθος θα συνεχίσει να σιγοκαίει μέσα σας και θα ψάξετε τρόπους να το εκφράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μετά από ώριμη και επίμονη σκέψη, θα καταφέρετε να καταλήξετε σε μια σαφή εικόνα για το ποιοι είστε και τι ανάγκες έχετε και από τον εαυτό σας και από την σχέση σας και πιθανόν να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι εκπέμπετε γοητεία αλλά και ένα έντονο αέρα ερωτισμού και θα γίνετε πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε ακόμα σε υπερένταση από τη χθεσινή μέρα και ενώ η αρχική σας πρόθεση θα είναι να μην έχετε καμία επαφή με ψυχή ζώσα, γρήγορα θα το μετανιώσετε και θα αναζητήσετε κάποιους φίλους ή μια παρέα που μόνο στόχο να ξεφύγετε κάπως και να ηρεμήσετε. Τα πράγματα όμως θα πάρουν ευχάριστη τροπή καθώς θα γελάσετε αρκετά ενώ δε θα λείψουν και κάποια ερωτικά υπονοούμενα με κάποιο άτομο από την παρέα.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν δείχνετε σήμερα διατεθειμένοι να χάσετε το πλεονέκτημα που σας έδωσε η χθεσινή μέρα κι έτσι είναι πολύ πιθανό να επιδιώξετε μια συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Με αρκετή αυτοπεποίθηση και διεκδικητικές τάσεις θα εκφράσετε τις επιδιώξεις σας ρητά και απέριττα και θα ζητήσετε και από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο για να ξέρετε που βαδίζετε αλλά και να μη χάνετε άδικα το χρόνο σας.

ΛΕΩΝ

leont

Οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας σε μια φάση της ζωής σας που τα έχετε βαρεθεί να απασχολούν συνεχώς κομμάτι από το χρόνο σας και να πρέπει να τρέχετε συνεχώς να τα αντιμετωπίζετε. Παρόλα αυτά δε θα τους κάνετε τη χάρη να σας χαλάσουν τη διάθεση και γι' αυτό θα φροντίσετε να τα ξεφορτωθείτε άρον-άρον και να βρεθείτε με το άτομο που σας κάνει να ξεχνιέστε στην αγκαλιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης στο 2ο σας έχει ανοίξει η όρεξη για το κάτι παραπάνω είτε πρόκειται για ερωτικά είτε για οικονομικά και παρουσιάζετε μια εικόνα ανικανοποίητου ή έντονης δράσης προκειμένου να καταφέρετε όσα περισσότερα μπορείτε. Γι' αυτό και οι απόψεις σας ή η συμπεριφορά σας έχει γίνει κοφτή ή κάπως νευρική. Αυτό που δεν έχετε αντιληφθεί είναι ότι όλα αυτά που ψάχνετε ίσως υπάρχουν πολύ κοντά σας και από τη φούρια σας δεν τα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η σχέση σας, για τους δεσμευμένους, βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και προσπαθείτε εδώ και αρκετό καιρό να κρατήσετε τα ίσα ή να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, τις περισσότερες φορές όμως αποτυγχάνετε παταγωδώς. Σήμερα παρόλα αυτά, ελεύθεροι και μη, θα ηρεμήσετε αρκετά και θα στραφείτε περισσότερο στο να καλύψετε το ερωτικό-σεξουαλικό σας κομμάτι κι όχι το συναισθηματικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη από τα ξημερώματα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας στον Ταύρο και παρότι η άνεση στην έκφραση των συναισθημάτων σας δε σας χαρακτηρίζει ίσως αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματά σας που από καιρό θέλατε αλλά δε σας έβγαινε. Αν βέβαια ήσασταν πιο εξωστρεφείς τουλάχιστον στο δικό σας άτομο δε θα χρειαζόταν να μαζεύετε μέσα σας διάφορα και θα ήταν πιο δίκαιο να προειδοποιείτε. αν κάτι σας φταίει ή δεν μπορείτε να το ανεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν χοροπηδάτε από την χαρά σας σήμερα αλλά ούτε θα πέσετε και στα πατώματα για μια υπόθεση που σχετίζεται με τα ερωτικά σας. Αντίθετα θα προσπαθήσετε να το δείτε πιο λογικά και να το αντιμετωπίσετε καθαρά πρακτικά. Λογικό είναι να μην έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με διάφορους και να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι σας αλλά δεν είναι και του χαρακτήρα σας να αφήσετε μια κατάσταση να σας πάρει τελείως από κάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Για κάποιο λόγο έχετε πάρει αρκετά τα πάνω σας ίσως γιατί έχετε γανωθεί πια από τα προβλήματα και τα εμπόδια που προκύπτουν συνεχώς στα αισθηματικά σας. Σήμερα πάντως εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και είστε πολύ πιο χαλαροί και άνετοι ακόμα και σε μια προσέγγιση που πιθανόν να σας γίνει. Μπορεί να μην θεωρείτε ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε αλλά από την άλλη θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία να δείτε τι γίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε στο φόρτε σας με τα επαγγελματικά σας γιατί φαίνεται ότι έχουν πάρει τα μυαλά σας περισσότερο προσωπικά ή ερωτικά θέματα και τα έχετε παραμελήσει παντελώς, αδυνατώντας προς το παρόν είτε να σκεφτείτε είτε να ασχοληθείτε με κάτι πέρα από αυτά. Επειδή όμως τα πράγματα δείχνουν να ζορίζονται, κάντε ένα σωστό καταμερισμό του χρόνου σας γιατί έχετε και Κρόνο και μπορεί οι εξελίξεις να μην είναι ευχάριστες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθετε ότι διανύετε μια αρκετά ερωτική περίοδο και αυτό σας αρέσει γιατί σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί και ανανεωμένοι. Σίγουρα όμως χρειάζεται να μην χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα και να μην ξεσηκώνεστε γιατί γνωρίζετε ότι όλα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική στο να βάλετε κάτω τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved